Lördagsmorgon

Igår var det skola och sedan slog jag på stort och följde med Hanna och Frida för att se Håkan på Liseberg.
Det var la okej, jag är inget stort fan av honom direkt men.
Desutom fick vi springa från Liseberg för att hinna med tåget. Klockan var 21.07 när vi började springa och 21.25 när vi kom fram till tåget.
Som den såliga människa jag är så stannade jag och hamnade genast några hundra meter bakom flickorna, i de tillfället trode jag starkt på att de skulle hinna med tåget och inte jag. Men med hjälp av hanna som sprang med mig på ryggen och när jag fick lite extra speed så hann vi ju faktiskt.
Men Frida stackarn snubblade och voltade fram och skrapade upp sina händer. Men så kom de två farbröder fram till henne som på sin goa göteborska frågade om hon hade ont i huvudet, haha! De var lite små fulla men goa.
Flera hejjade på och sprang med oss en bit, de sa "kom igen, ni kanske hinner", de visste ju inte ens vad vi sprang för. 
Vi kom på tåget och var hemma 23.05
tack för en bra dag <3 

svaret

jag orkar, jag vill, jag ska!

smile'

mår man inte bra, så får man låtsas... de är nog den enda vägen jag känner till glädje just nu.
Le och va glad helt enkelt :D Haha surt, men så är det.
Ska nog skaffa något intresse, innan jag blir galen eller slår hål på mig själv.
Och inget jävla djupt denna gång.

10 stycken Mr.Been?

Som jag skrev på min bilddagbok, igår hände det något mystiskt.
Jag satt på 13 bussen hem och helt plötsligt kom de på tiotalet utlänningar.
Jag tänkte inte mycket mer på det förens jag insåg att faktiskt alla, alla.. såg ut som Mr.Been.
Det var ganska häpnandsväckande och jag antar att det var en sånn där "det här händer bara en gång i livet" upplevelse.
Men alla har vi väll haft dubbelseende någon gång?
Själv ser jag alltid dubbelgångare till personer överallt, cypern verkar ha alla sorters desutom!
<3

sjuk

fast jag lovade mig själv, så har jag trots det stannat hemma ännu en dag från skolan. Men imorrn blir det nya tag!

ja ggillarrr dig,

o no?

tänkte bara passa på att säga grattis till min numera 28åriga syster Sara, hon fick ett wii spel, piltavla och en studsmatta om sin pojkvän. lite barnsligt kanske, men sånna är vi i min familj.

Idag är jag ganska så sjuk föresten, hostar, snuvar och så. Har sovit mig igenom dagen och knappt gjort något alls.
Det känns som att jag är tvungen att äta choklad, vilket jag faktiskt inte är. typiskt.
typiskt typiskt typiskt, vilken helg detta kommer bli.
Imorn om jag är frisk så ska jag tydligen fika med Lisa och Basse, får väll se hur de blit med det.
Mamma tycker jag borde vara hemma imorrn men, men nej.
Desutom är jag tydligen vinögd,
kanske för att jag inte orkar kolla ordentligt?
hahahah

allt om festen, nästan.

Eftersom att jag såhär i efterhand har börjat inse hur jävla lyckad festen var så är det väll lite dags att jag skriver av mig några rader kanske.
Jag vaknade och gick upp vid halv nio, då började alla förberedelser. Det som var viktigast var såklart alla små detaljer, som frostade glas med socker på kanterna och att alla skålar stod där de skulle.
Klockan 17 kom Ana och hon fick hjälpa mig me de saker jag inte klarade själv, som att lyfta saker och så, ta upp glasen ut frysen.
Sen kom Therese och hennes pojkvän runt 18.45 och när vi sedan kollar ut genom fönstret så kommer alla andra 16 pers på rad. De var Frida,Hanna,Broberg,Lisa L,Martin S, Lisa H,Adam, Andreas, Stefan, Prytz, Therese med pojkvän, Anna med pojkvän, Amanda med pojkvän, Erika och Magnus.
Jag fick panik och skulle görna klart allt samtidigt men det funkade inte så jätte bra, efter halva kvällen ungefär kom jag på att jag varken poppat popcorn eller ställt ut cidern.
Välkomsdrinkarna var iallafall uppskattade trots att de smakade hostmedicin och festen var snart så jävla igång.
Jag fick presenter, 18 plopp , 2 chokladaskar och en kaka, 1par örhängen, armband, många halsband..osv. tack!
Till allt som hände då.
Andreas välte ut ett av mina champangglas som jag gick och drack ur, så jag sopade lite snabbt och la de i mickrolocket.
Vi nämner inga namn här, men tre pers däckade rakt på golvet och vi andra fick nyktra till för att hjälpa dem.
Alla spyde - inne, ute... men som tur var ingen på golvet.
En sprang in i en av grannarnas staket och fick en stukad arm och en del senor gick av.
 Jag hittade paren i sängar lite överallt, klart som fan att de hade sex.

Allt var helt kaos, 20 pers i mitt lilla hus.. men de löste sig ju ganska bra.
De flesta drog runt midnatt föruom de som däckat, de sov ju över. Somande nog inte riktigt förens vid 4 eller något och gick sedan upp vid halv 7 för att städa huset. Det var burkar och chips överallt, så ja.
Men de flesta tyckte det var kul, jag med :D Men jag gör aldrig om det igen, peppar peppar.
- ditt hal är golv
- min bull





<3

Fest tonight'

Hej, sitter här och har precis kollat på tvn en stund.
Enda sedan klockan 9 imorse har jag hållt på och förberett för festen så nu tänker jag ta några timmar ledigt.
Men om ungefär 1 timme kommer Ana som ville vara lite tidig hit och hjälper mig med de sista grejerna innan resten av folket kommer vid 19.
Det kommer bli fullt upp, fullt hus, fullt kul. Det är nämligen 19 personer som ska komma och stanna mer eller mindre länge och har jag tur så river de inte huset. Pappa är ju iallafall i Göteborg så jag får några timmar på mig att städa imorgon när jag vaknar som tur är. Jag vet inte riktigt hur många det är som ska sova över men det löser sig.
Jag har lite små överaskningar och dekorationer som jag fixat, jag är ju något av en fixare ibland så.
Det är så roligt att pyssla inför en fest, man får en sånn kick och vill göra i ordning allt på samma gång, jag lovar att jag kommer ha glömt något i slut ändan. Men nu är iallafall hälften av kläderna jag ska ha på mig på min kropp och resten fixar jag snart, inte för att det är så mycket att fixa men.
Nu ska jag gå och fixa lite till, puss och välkommna

it´s raining, right?

Jobbig start på dagen idag, råkade sitta kvar på bussen när jag insåg att det var extrabussen så jag fick gå extra långt, jobbigt värre :) Trodde desutom att jag skulle komma försent och behöva ursäkta mig på engelska men nesh, jag kom precis i tid såklart! Engelskan var desutom rätt kul, så oseriös den kunnat bli typ... jag är så mycket bättre på oseriös engelska än något annat.
Sen var det idrott, rätt jobbigt såklart men jag överlevde även denna gång.
Äcklig mat och sedan mediekunskap då vi inte gjorde speciellt mycket.
Sedan mötte jag min kära far vid fontänen nere på staden och han bjöd mig på en biskvi, ett winerbröd med choklad och en sprite. Då blev jag mycket glad vill jag lova, sen gick jag och han och kollade i roliga böcker på lagerhaus och skrattade. Min pappa är världsbäst, så är det bara.
Sen fick jag skjuss hem och somnade ett slag och var borta i någon timme innan jag sedan började kolla på "försoning", men den fastnade inte riktigt så jag käkade min mc donalds mat och satte mig sedan här framför datorn :)
Ikväll känner jag för att göra något kreativt, men jag vet inte riktigt vad?!.
11 dagar kvar, puss

my day are say




Yo männer! Sitter här och slog precis på lite musik. Kan väll ta och berätta lite om dagen när jag ändå har tid nu innan mina föräldrar kommer hem med godis till mig så att jag lungt ovh stilla kan lägga mig i soffan och avnjuta "27 dresses" som jag precis laddat ner. Jag har börjat se mycket på film nu de senaste dagarna, försöker leka efter sånna där riktig klipp som man bara måste se! De filmer jag sett hitils som jag fastnat för riktigt mycket är :
What´s eating Gilbert Grape , genial film!
Ps. I love you , underbar.
The notebook , sorligt bra!

Nåväl, idag var det skola iallafall. Så jag tog mig ner till Frida på morgonen för att gå med henne till skolan. Första lektionen var datakunskap, me like. Vi fortsatte att skriva på vår saga om svampen osv, började även photoshopa bilder till den :). Sen hade vi mediekunskap, då vi även då surfade på internet men den här gången för att hitta nyheter som vi kunde skriva om. Efter det hade vi matte med världens bästa lärare, Paul. Han är så jävla skön och matten är så enkel med honom trots att vi bara haft honom i 3 lektioner drygt. Kan tillägga att vi fick miniräknare som vi ska släpa runt på i alla 3 år igår, de är tydligen värda ungefär 400:- och man förstår inte speciellt jätte mycket på dem. Men ja, vi skulle tydligen använda dem trotts att vi lika gärna skulle kunna haft en vanlig.
Sen var skoldagen slut och vi käkade lite i matsalen, äcklig mat :<
Flickorna i gänget gick sedan ner till stan och käkade glass och så tydligen men jag träffade min kära mor istället.
Hon var snäll och jag fick köpa min vinterjacka som jag kollat på ett tag för 600:-, det är nästan så att man längtar tills man får använda den.
Sen var vi på synsam för att det skulle tydligen vara bäst om jag hade ett par glasögon att byta ut linserna mot när jag blir sjuk och så. Jag valde nästan de första jag tittade på, ett par röd/bruna med lite tjockare bågar - passade fint till mitt hår (haha , tänk om jag färgar om håret nu då).
Har varit en bra dag hittils iallafall :) Imorgon är det onsdag, lillördag. seeu

RSS 2.0