so it is

Nu börjar jag blogga igen, känns det som men man vet aldrig när det slutar. Har inget att göra just nu iallafall.
Imorse skjussades jag ut till Fagersanna där jag träffade Andrea som jag inte träffat på ett tag nu :) Vi drog ner till sjön och badade, underbart! Fotade som as också, blev en del riktigt snygga bilder!
Sen kom Alice och Filip vid 1 så vi gick ner till stranden lite och fotade mer, badade igen. Alltid trevligt att ha de här, <3
Sen drog vi hem till Andrea och lagade Tacos, men jag mår så jävla dåligt nu när det är varmt så det blev inte så mycket.
Sen blev det väll inte så mycket mer, vi tog bussen in till Skövde och sa hejdå till varandra, men vi kommer snart till Lidköping, helt klart :)
Nu är jag hemma i lägenheten igen, men som tur är åker jag till pappa igen imorrn och sen på Måndag åker vi.
Ursh vad jag älskar Sommarlov. ♥

det här är min rubrik.



Jag kan visa en värld
Vacker bländande, härlig
Säg om du ska va ärlig
Har du drömt om den ibland

Hej, kom precis från tvn, har kollat på American dreamz :) Sorligt där i slutet när Hugh Grant dog bara, haha.
Är rätt hemskt trött, kom hem vid 2 igår efter att ha sett på Blood diamond och så med Stefan och Tobbe. Det är tur att dom har mig så att de komemr ut från de där rummet ibland, de har ju lanat i 2 veckor nu och det är ingen vacker syn, haha. Hur som helst så blev det senare än jag tänkt mig och jag vaknade ganska tidigt idag också.
Datorn har vart min vän hela morgonen och majs och glass och magar och ja.. lite allt möjligt.
För övrigt så är det så jävla varmt här och överallt i hela Sverige, jag avlider (A)
Imorgon åker jag in till Skövde igen, eftersom att jag inte vart där på länge, sen på Tisdag åker jag och pappa ut på äventyr.
Tisdag - Mellerud
Onsdag - Karlstad (träffa Elin)
Torsdag - Karlstad (träffa Felicia) - Örebro
Fredag  - Motala - hem.
Ska bli grymmt kul att träffa Elin igen och ännu härligare att träffa Felicia som jag aldrig träffat :)
Sen måste jag till Göteborg snart också, jag bara måste ;)
ska kolla på western eller läsa nu eftersom att jag inte orkar göra något annat i värmen, puss ♥

grattis Jesper, på namnsdagen

sommar is the shit.

haha, ojsan. Jag såg Lisas kommentar precis och kände att det kanske är lämpligt att kasta in ett inlägg nu när jag har lite tid över :) Egentligen är det way to hot för att blogga och vara inne överhuvudtaget. Men jag orkar bara inte med solen mer nu, desutom ska jag snart gå och sätta mig i skuggan och läsa kärlek@första.träffen som jag köpt idag. För tillfället är jag nästan ensam hemma, bara hunden Molli som jag vaktar en stund medans min syster är i vårt torp och pappa är på bio med någon kvinna :)
Vi var i Hjo idag också, kollade lite i en antik-butik men hittade inget kul. Desutom var det så varmt och vi hade bråttom hem och grilla så vi körde hemmåt igen.
De senaste dagarna har jag varit i Värsås, gud vad jag älskar värsås. Lugnet och att kunna sova ut på morgonen eller att sitta uppe hur länge jag vill, det är livet.
Har vart med Stefan och Tobbe 4 dagar nu eller något också, trevligt trevligt.
Nästa vecka bär det av på en liten semester tripp med pappa, ska bli kul :) Alltid roligt att åka ut med pappa.
Det är skönt att det är så långt kvar på sommarlovet, jag saknar och längtar inte till skolan det minsta, jag vill ha det som jag har det nu. Desutom har jag runt 20 nya filmer jag inte sett som jag måste kolla på och som sagt så köpte jag nya böcker idag så jag har 3 stycken att läsa :D Sommarlov is the thing lixom. Sommarflirter med ;D

vishan.

Livet i Skåne är ganska dött. Kom hit igår och umgås med min syster,hennes pojkvän och hans föräldrar ink. bror. De var la roligt men idag är det inte lika kul. och alla klagar, klagar, klagar. -.- Vill till Lund och shoppa men det är det minsann ingen annan som vill utan här är det bara mat och utflykter till gamla  kyrkor. Nåväl, jag är snart hemma igen och åker förmodligen till Göteborg för att träffa Elin då och sova hos min andra syster. Pappa är ju där nu också :)
Lars konserten var helt okej, skulle väll vilja gå på Kent för att se thåström också men jag har varken speciellt mycket lust eller råd just nu. Får väll se lite hur det blir, hhaha.
Nåväl, so long.

Kanske mitt sista blogg-inlägg?

Hej, funderar på att sluta blogga ett tag. Ni är inte många som läser och då känns det så meningslöst :P
Igår var jag hursomhelst i Göteborg med Stefan och Prytz.
När vi skulle hoppa på tåget i Skövde råkade vi hamna på Lapplandståget och fick gå av igen (haha).
Sen kom vi iallafall fram till Göteborg och gick och kollade i lite alla möjliga affärer, köpte två t-shirts.
Vi käkade kebab på ett ställe (det enda jag hittade till som hade pizzor osv). Sen kom nilla och vi mötte henne. <3
Mötte även 3 andra random människor som tydligen var Nillas "pojkvän" osv. De var... underliga.
Vi tog 17.07 tåget istälet för 18 eftersom att vi inte pallade vara kvar ännu en timme. Men tåget blev stående och vi fick åka ungefär 30 minuter extra innan vi var framme :P Haha, hände rätt mycket mer men..
Idag ska jag vara med pojkarna och slappa, måste ta det lungt nu.

15.42

Hey, ;) Hm, idag har jag hunnit äta.. det är la typ det jag har gjort :'D
Igår monterade jag som sagt ihop en cykel och ohhh.. jag har ont i ryggen nu. But kind of my own problem, right?
Mitt i allt börjande det spö regna så jag fick bära cykeln till karporten och fortsätta montera där, kallt och regnigt och blött.
När jag väl satt där och jobbade kom Prytz och Stefan gåendes med paraplyer, haha! De blev riktigt blöta.. men inte värre en Madde som kom springandes i regnet med endast en regnjacka. De hjälpte mig lite med cykeln och så.. eller ja, de skvätte mest vatten och låste fast mina saker osv.
Madde gick och vi gick in och bakade. Nåväl, jag och Prytz bakade... Stefan välte ut coola som han vägrade torka upp - SMART :P. Kakorna blev goda enligt mig och pappa :G men de tyckte inte killarna (det är något fel på dem).
Sen blev det ut och cykla, ohh... jag gillar min bike :D det är dundercool :) Bortsett från att de står biltema över hela cykeln då XD.. haha. Desutom är den helt okontrolerad.. men what ever I like it :D
Vi var ute tills klockan var runt midnatt, sen följde jag med till Stefan lite med mycket snack osv. Killar är oftast ganska enkla att snacka med om man känner dem rätt :) Sen hem och sen sova runt 1.

Vet inte riktigt vad som händer idag, får väll se :P
Hur som helst, kanske blir gbg imorrn.. men ingen picknick som var bestämt tidigare :P haha. puss♥


häär.

Jag hinner inte blogga. Har varit i Bohuslän ett antal dagar nu och solat, brun kan jag allt tala om att jag är :) Köpte en ny cykel idag också som jag ska ta och montera nu. Har precis grillat och är mätt, super gött var det allt.  :) puss

RSS 2.0