19

Yoing.
Jag kom preics hem från far min där jag spelat the sims hela dagen, haha! När man väl har installerat nytt så kan man inte sluta.
I Fredags var det skola och sen kom pappa och hämtade mig. Efter att jag sedan sett på Ice Age med Sara (syrran) så drog jag till Tobbe med Prytz och träffade han och Stefan :). Vi snackade mest, gick runt och gjorde ingenting.
Det blev en skrattattack när Stefan började kommentera molnen, hur de såg ut och vad de föreställde. Haha, sen fastnade jag och Tobbe i de där också och vi stod och kommenterade moln i någon halvtimme innan jag sedan drog hem.
Lördagsmorgonen tillbringade jag med att försöka få igång spelet, men det lyckades inte så jag kallde på Stefan. Han var allmänt cp som vanligt (jag vet allt att du läser det här Stefan) - haha, nej jag skojja. Men han hjälpte mig iallafall med spelet och sen kom Tobbe. De höll på och mördade mina sims gubbar som föreställde dem och när de inte fanns speciellt mycket kvar av dem och allt hade buggat fast så gick vi till Prytz för att Stefan skulle fixa hans spel eller nått.
De nördade sig i någon timme och sen fick jag ett jävligt sug efter varma mackor så vi tog oss till affären där jag köpte 7-kronors bröd för en 500lapp. Träffade även Stina :)
Sen var det hem till mig och göra mackor och sen drog vi till Stefan och såg på Indiana Jones och brände ut min Bilar fim.

Kul helg, har ju inte vart med killarna på ett tag desutom så, de är bäst :D 
Och jag vet inte riktigt hur seriöst det där jag lovade om att jag inte skulle blogga och lägga in bilder var. Så jag bryter nog det :D
Imorrn är det skola :P 

ny skola, ny klass.

Nytt inlägg nu då, blev ganska sugen på att berätta om skolan och så.
Har gått i skolan i tre softa dagar nu och jag hamnade i en hyfsat bra klass faktiskt! :) Klassen grupperar sig rätt snabbt bara, lite smått tråkigt. Vi har blivit indelade i grupper under mediaproduktionen också. Tyvärr kom jag varken med Broberg eller Frida, tråkigt nog. Men en hel del i min klass iallafall :)
Det blir nog bättre med tiden, just nu känner jag mig lite i ett hörn.
Haha, men men. Vi har inte haft några riktiga lektioner än direkt, mediakunskap igår bara.
Men imorgon har vi Svenska och Engelska iallafall, de lär bli intressant. Sen efter det ska vi ner till Valhall där de är olika utställningar och så för alla ettor. De håller på enda tills klockan fem, jobbigt värre.
Sen blir det förmodligen Värsås på kvällen sen, kanske kan umgås med killarna.. var ett tag sen :)
MP1c ffs :D

my day



Det var ett litet tag sen nu minsann, inte sant?
Nu sitter jag iallafall här och fick lite lust att skriva. Först ska jag berätta lite om gårdagen.
Igår gjorde jag absolut ingenting, så .. då var det avklarat. Eller ja, jag skaffade ju min egen deviantart förståss.
www.onlyeljen.devintart.com
Idag då, så tog jag min till tandläkaren först. Det var otroligt jobbigt att vakna upp till tanken på det men snart var jag iväg på bussen. Allt var bra och väl hemma blev det msn en stund.
Sedan gick jag till Beatrice en stund, min gamla klasskamrat :) henne hade jag inte träffat på hela sommarlovet.
Vi snackade lite allmänt och spelade wii, något mario spel där man springer runt och samlar stjärnor och tävlar mot varandra. Jag vann, haha :D stort också, nybörjar tur ;)
Eftersom att Andrea är i Lidk så kan jag bara vänta på att hon ska komma hem, hon ska nämligen få äran att färga mitt hår ;) och sen tänkte jag kolla om jag får äran att sova hos henne under kvällen :) alltid lika mysigt!

Om endast några dagar börjar skolan och jag är inte nervös. konstigt? nja, jag vet ju många som ska börja på media så det lär väll inte bli något problem. Det ska bli mer spännande, men vem vet. Det kanske blir hemskt, låt oss inte hoppa för mycket.

Min pappa är i Skottland förtillfället och jag saknar honom riktigt mycket faktiskt, han och villan i Värsås. Men direkt när skoldagen är över på Tisdag så ska jag ringa honom för då ska han ha anlänt till Sverige precis :)

imorgon ska jag nog göra ingenting dessvärre.

Resan runt Vänern+Vättern

Hej du regniga dag.
Jag är nästan precis nykommen från Örebro, med ett litet undantag eftersom att jag kom hem igår klockan 7 ungefär.
Men då fick jag inte en lugn stund utan gick till Prytzen för att träffa han, stefan, tobbe och madde. Visst, det var kul men jag orkade inte speciellt mycket så jag drog hem runt halv 12 och käkade nudlar :)
Resan har varit riktigt rolig!

Första stoppet blev i Mellerud, där vi checkade in på ett litet gulligt motell precis intill vägen. Vi åkte till ett köpcentrum och shoppade lite, sen blev det bad i Vänern från någon camping. Efter det åkte vi hem och sov i stort sett. Vi fick besök av en decimeter (om inte mer) stor gräshoppa som tittade in från dörrmattan i stugan. När vi var ute och gick sen hade det tydligen suttit en likadan på min bak när jag fotat, kanske vara det samma?

Nästa dag efter frukosten körde vi mot Karlstad, men innan dess körde vi till Akvedukten och kollade på när de slussade båtar. Det är något som man är tvugnen att se om man åker dit i stort sett. Väl i Karlstad han jag mig på en snabb dusch (jag älskar att dusha på hotell) och sen blev det till och springa ner och träffa Elin och hennes kompis emmy.
Vi tog en sväng runt stan och de satt brevid sedan när jag och pappa åt. Det blev en ganska kort träff men lika roligt för det ;D toppen <3
Sen kollade jag och pappa på film på hotellet och somnade så småningom efter att ha gått runt lite runt broarna.
Morgonen där på mötte jag Felicia för första gången på torget klockan 10. Efter att ha snackat på msn i flera år så var det minsann dags att träffas, det kändes som att jag alltid kännt henne och vi åkte och badade i Vänern vid skutberget eller något liknande. Sedan åkte vi till IKEA och efter det till donken för att käka. Vi skjussade sedan hem henne till Forshaga och hennes lilla söta hus innan vi drog vidare mot Örebro.

På vägen mot Örebro blev vi fast, en trafikolycka hade skett och vi stod mitt i. Om vi skulle kommit någon minut tidigare skulle vi blivit drabbade, men som tur var hände det inte. Vi blev fast i 2 timmar och kunde inte röra oss en meter så vi tog tillfället och pratade med förarna både bakom och framför oss. Bakom oss hade vi en cool kvinna, haha. Riktigt rolig var hon så det underlättade när man såg ambulans efter ambulans fara förbi. När bergningsbilarna sedan kom med vad som fanns kvar av bilarna fick man en liten chock. 2 dog och 10 skadades under vår resa.
I Örebro bode vi på samma hotell vi gjort en annan gång, nämligen Scandic örebro väst. Kvällen gick åt till att kolla på hide and seek, vilket var en ganska bra, men inte speciellt läskig film.

Morgon igen och efter frukosten åkte vi mot Askersund för att stanna till vid sternsunds slott strax utanför. Det var helt klart det finaste slottet jag vart inne i, riktigt fint och utsikten, åh.. jag riktigt älskade Sverige under våran resa.
På vägen hem mot Skövde stannade vi till (liten omväg) i Motala för att hälsa på mina kusiners föräldrar och äta mat (jag trode jag skulle dö så mätt blev jag). Sedan blev det raka vägen hem till Värsås, underbara Värsås.

RSS 2.0