Godnatt.

Jag är skittrött, kom hem från Prytzen runt klockan 23, efter att ha löst sudoku och spelat geni ( vad inteligenta vi är ). Fasst jag sög på Geni :D Kom tvåa men det var bara för att frågorna var så enkla. Prytz vann, förvånande? -.-
Ska nog sova nu då :) Det gick föresten bra på min idrottslektion idag, jag och Elin lyckades iallafall :D Imorrn kanske jag drar till Siri på kvällen , vi får se :)


tyska suger,

Jag sitter här i skolans data sal, vi har Tyska och ska leta information om Rügen. Hm, jag hittar inget och det jag hittar kan jag inte översätta :) Vi kollar på hus istället, billigt att hya i Tyskland och skit fina hus :D Fusk.
Jag ska ha idrottslektion om några timmar, kan ju hoppas att jag mins vad jag ska göra för något. Lider av minnes förslust ibland :D Nej nu blir det till att plugga med Emma och Bea, suck jag hatar tyska.

inget att göra,

Rubriken säger nog allt, jag har tråkigt och skriver därför ännu ett blogginlägg. Vill ni veta hur stökigt det är i mitt rum förtillfället kanske? Eller hur dålig koll jag har på mina pengar nu eftersom att mamma har lånat 2000:- och några hundra utav mig? Vet ni hur glad jag överhuvudtaget är över att det är helg imorgon?

Hm, jag är såå shopping sugen.. jag vill ha mycket jag. Skor, byxor.. gärna allt. Men jag måste vänta tills jag åker till Tyskland, det kanske finns något snyggt där. Om inte så kanske det finns något i Cypern, men det är nästan flera månader dit så jag vet inte om jag orkar vänta. Någon som har något tips på vad jag kanske kan köpa? Jag finner aldrig de jag vill ha utan bara en massa annan skit. Men eftersom att jag precis räknade ut att jag kommer ha 150:- ut över mina 3000:- i respengar, så kanske jag kan finna något litet att stoppa mitt sug med. Men jag kanske borde vänta några veckor, tills suget blir ännu starkare så slipper jag få flera små sug. Hm, jag får nog se hur det blir. Det förvånar mig inte om mina pengar är slut när jag kommer till E-dal imorrn ( ska gå dit med Louise och ta bussen därifrån ) men innan dess så ska vi nog gå på stan lite. Lost money... jag kanske borde skriva en bok?


skriver av mig,

Mmh, Torsdag och endast en dag kvar i skolan innan helgen som förmodligen kommer gå med rasande fart. För första dagen denna vecka så har det varit en hyfsat bra dag. Allt jag var sur över igår har börjat försvinna och jag känner mig inte lika dum längre. Nej ursh det var ingen bra dag igår... men det kanske blir bättre. Det lär vi väll se, om personer tänker :) . Jag orkar inte med några sånna småbråk som man hade när man gick i i grundskolan längre så jag ska inte rota i det för mycket.
Hur som helst så hade vi prov imorse, Geografi och Religion i ett och samma prov om judendomen. Det gick nog åt helvete tror jag, dåligt iallafall. Jag kunde knappt något kändes det som. Hm, fick VG+ på alla delar i det nationella provet och även VG+ på min inlämning om boken jag läst. Jag är lite besviken på att jag inte fick MVG faktigst, iallafall MVG- , men jag får väll skylla på mig själv och att jag inte har något word program. Jag får börja skriva hos pappa i fortsättningen. 
Av någon konstig andledning känns det som att vi har lov istället för helg nu i helgen, efter att jag och Elin har haft ordning om idrottslektionen imorgon i skolan. Ueak, jag hatar idrott och ska nu ha en hel lektion med det, men det går nog bra och vi slipper ju faktigst att vara med i aktiviteterna. Vi ska ha fem kamp och "plintdoppboll" som uppvärmning. Jag minns inte ens hur och på vilket sätt vi ska ha det så jag ska snart ta och läsa igenom papprena lite extra. 
Jag var på stan med Sussie under håltimman idag med, köpte ett linne till bilden imorrn och ett armband + halsband på glitter.

Vill bara påpeka hur konstiga människor är. Vem var du med en råtta på bussen idag tillexempel?
Helt plötsligt när jag sitter där, brevid två andra tjejer... tror jag det var. Så tar den ena fram en "råtta" ur jackan. Hm, jo det finns allt en del skumma personer i denna värld.
Eftersom att inte mitt internet funkade igår så ringde vi och kollade med bredbandsbolaget eller något idag, de fixade det så att det förmodligen kommer funka hela tiden nu utan att brytas, bra för mig.
Calles replik till Ama ( vår mattelärare ) igår när vi snackade om vad lärarna får för lön var också ganska klockren.
- Vad tar du för en timma då? ( eller något i den stilen )
Vår klass är ganska skön,

(ellens kraftverk.

Nu är jag tillbaka igen, människor! Jag har ju varit borta sedan i Fredags, i Göteborg hos min syster. Egentligen skulle jag väll skrivit lite igår kväll men eftersom att mitt nedrans internet inte funkade så blev det inte så. Jag kanske ska och skriva om vad jag gjort, men eftersom att jag har så dåligt minne så får jag nog ta ett uttrag ur min daggbok. Jag skriver från i Söndags med mer eller mindre undantag för privata meningar , ifall ni undrar.

Söndag 19:24
Jag har precis varit ute med Molli, läskigt men ändå skönt att promenera runt här vid Säteriet ensam i det snöiga, kolsvarta vädret. Jag älskar mörkret och ensamheten, mycket. Men det är ändå skönt att vara här inne i värmen med Molli och Gisela också, i hennes nya lägenhet. Det är ju absolut inte varje dag jag träffar Gisela.
Jag fastnade framför ett program förut som handlade om foster ( skräll jag fastnar alltid framför konstiga program ). Tvillingar, trillingar, fyrlingar som ännu inte födds. Historia och sånt gör mig fundersam och det får mig att tänka på framtiden som så mycket annat. Tankarna gör mig bara förvirrad och därför försöker jag helst att undvika att prata djupt med folk.
Igår åt vi påskmat i massor när pappa också var här ( min pappa är bäst ). Jag vet inte riktigt när jag åt såhär mycket sist men en sak är säkert, min syster lyckades laga mat för en gångs skull (a) skämt. Vi kom hit i Fredags och åkte direkt till IKEA där vi var ett antal timmar och efter mycket problem så kom vi hem tillslut. Jag sover i "Elli´s rum" som Gisela säger, egentligen hennes gästrum men av någon anledning så vill hon döpa det.
Varje morgon så väcks jag av att Molli kommer inrusande i mitt rum och slickar mig i ansiktet, myyyys. Det är blött och hon fäller, men Molli är mysig ändå.
Vi var på IKEA igår ( Lördag ) också men inte lika länge och inte på samma IKEA.
Jag har drömt konstiga saker alla nätter här, framför allt om två killar. En i min närhet som jag brukar umgås med och känner "väl", sedan så var det en klassisk drömkille. Vet inte riktigt varför jag drömde om dem, jag kanske inser att de är speciella.
Nu sitter jag och kollar på någon film med Jackie Chan, cool snubbe. Gisela har precis gjort varm choklad och frallor. Det är lite synd att jag inte får sitta vid datorn här för jag saknar allt umgänge hemma, trist. Jag skulle nog nästan heldre stannat i Värsås under lovet, jag saknar dagen som var... men jag kommer säkert dit till helgen igen :) Om jag inte ska till Göteborg igen.
Åh, jag vill veta min framtid, spå mig?
Ska nog sova nu, I´m tired you know.
Sleep tight, jag ska försöka sova tills imorgon så kommer Mamma och Morgan och jag åker hem till Skövde igen. Suck , skola på måndag.

Idag:
Hm, som sagt.. lite utav min dagbok så det kanske inte är sådär jätte intressant och sammanhängande men.
Och nu när ni läst lite ur min dagbok så kanske jag får läsa lite ur er någon gång? ;)
Har för övrigt varit en hemsk dag, jag har varit på så jävla dåligt humör så det finns inte. Jag har varit skit trött och sur som in i helvete. Det blev inte bättre när Frida blev sur och ledsen sen också för de saker som hände. Men det fixar sig nog. Har känt mig väldigt osynlig idag också tror jag, ingen som lyssnat vad jag sagt direkt. Men jag betyder inte så mycket för världen lilla jag ändå. Jag är ju trotts allt bara lilla jag. Lite gladare blev vi alla iallafall på Fysiken när Lucas började snacka.
Vi målade celler på tavlan och sedan skrev vår lärare cellens kärna på tavlan eller något liknande och Lucas säger :
Är det en parantes framför det där ordet?
... Alla läser sedan ordet och får det till Ellens kraftverk. ( ellen är inte jätte omtyckt i våran klass )
HAHHAHA, ni lär inte fatta. Men det är min blogg :)
Nåväl, det verkar som att många haft en dålig dag så vi kan hoppas att den blir bättre imorgon.

image136 - jag tror att jag ska klippa lugg igen, och toppa 1 dm på håret.

The greatest day :)

Gud, så trött jag är. Igår han jag inte skriva något inlägg eftersom att festen tog all tid, men det var det värt :)
Klockan 08.30 smsar och ringer Louise till mig , väcker mig och frågar vad hon ska ta med för ingredienser.
Sedan var det svårt att somna om och det gick inte sådär jätte bra direkt. Duschen och kylskåpet var ändå där jag spenderade min morgon. Runt 14 kom Louise sedan <3 Vi drog till affären för att köpa choklad och efter det hem till mig för att baka :) Vi bakade världens godaste nougatkakor, lovar! Sen blev det till att göra plopptårta, mixern gick sönder när vi värmde den i micron förövrigt. haha! När vi väl hade gjort allt och fixat så det såg hyfsat snyggt ut i huset kom resten av flickorna - Frida M, Frida L och Erika - och då var väll klockan runt 17 sådär. Vi slog oss ner i soffan för att kolla på Madagaskar, efter halva filmen ungefär orkade vi inte mer och satte igång med maten. Tortillas med alla sorters tillbehör stod på menyn. Riktigt gott vill jag lova, utan att överdriva. Läsken gick åt rätt snabbt och efter maten blandade vi drinkar. Om jag kunnat slå ihjäl Frida och Frida så skulle jag gjort det vid det här laget, eller iallafall när kvällen var slut. Varför ska vi nog inte ta upp här, men efter att ha spytt som en kalv 2 gånger var jag rätt jävla glad hur som helst. Jag skuttade runt som en jävla kanin och när vi skulle ut halkade jag pladask på marken. Eftersom att ingen ville besöka min toalett när jag spytt där och i slasken i köket så var Frida M tvungen att kissa ute bakom ett litet rött hu XD. Det finns inte så mycket att säga mer än att allt var väldigt roligt och överdrivet. Jag tror jag slog emot någon spik eller liknande för jag fick ett stort hål på mina strumpbyxor, vilket var rätt kul då.
Vi kom fram till att jag hade en spindel under badkaret som kom fram och tjuvkikade när vi var på toan så efter det tvekade de om de skulle våga gå där eller ej. Flickorna började städa och jag fick inte dansa mer. Frida och Frida fick sova i min systers rum eftersom att de inte fick plats någon annanstans, mohaha. Medans jag sov i min bäddsoffa och Erika och Louise i min upplåsbara dubbelmadrass. De tyckte tydligen att den var otroligt skön för när jag väl hoppade förbi dem under natten för att gå till toan sov de som stockar och likaså när jag stängde fönstret vid deras huvuden så att de inte skulle frysa ihjäl.
Nu idag hann vi äta frukost, gå ut lite och sedan skjussade vi hem var och en. Nu sitter jag här i Skövde och funderar på att sova. Det värker i hela min kropp, mest vaderna och alla blåmärken. Men även ögona svider och det blev inte bättre av att Erika petade mig i ögat i morse, hahah!
Hur som helst så kunde det inte vart en bättre kväll, älskar er tjejer. Ni gjorde kvällen till den bästa. <3
Om Lisa, Hanna och Andrea skulle vart med så skulle den blivit ännu bättre :) saknar er!


klagosam jag är idag.

Jag är  inte mycket för att klaga och det är inte ofta jag har något att klaga på. Men just nu vill jag iallafall uttala mig lite. Jag HATAR bilddagbokens nya "design"... som om att den skulle vara snygg? Nesh, desutom laggar hela sidan sönder när man ska kolla in den :)
Sedan vill jag klaga på mina vänner, men det är en sådan grej som inte går att skriva här eftersom att de förmodligen skulle bli sura. Men sen kan det ju även vara så att de inte läser det men jag vill inte riskera något för jag vill trotts allt inte ha några ovänner :)
Ännu ett klago mål är följande : varför stänger kiosken här i Värsås 20.00? Om den skulle stängt runt 22.00 så skulle jag varit i full gång med att baka nougatkakor just nu eftersom att jag hittade ett smaskigt recept på någonannans blogg. Jag blev sugen och jag funderar på att äta upp godiset som ska vara tills imorrn men nej, det får jag helt enkelt inte göra ><. Tur att Louise har köpt lite extra och pappa med :) För imorrn blir det partyparty som sagt! Det kan behövas eftersom att mitt lov har börjat så jävla dåligt. Just nu känns det bäst att bara sitta i fotöljen och lyssna på klassisk musik.. lixom bara drömma mig bort. Vad är det för fel på mig?
Synd att Skövde ligger en bit ifrån Värsås också eftersom att jag saknar Louise och ifall hon kunnat så skulle hon kommit hit nu. Men hon hittar ingen skjuss och inget f-kort för den delen heller tyvärr. Men imorrn kommer hon och alla andra :D Klockan 17.00! Fasst om jag har tur så kommer Louise lite tidigare :) Hoppas Hoppas!

Oboj vad vi ska ha det roligt imorgon ♥ då ska jag glömma allt som hittils vart,

kkooooo.

Nej, nejnnejnejnej, igår var jag ute och fotade vårblommor nästan naken och idag... NEJ ... nu snöar det.
Vad är det för fel på sverige? Kan vi inte ha någolunda klimat här åtminstonde? Nu är jag sur och ska be pappa köpa tonvis med mer grejer till tjejkvällen imorrn. Kom på att vi måste ha red bull också.

Fick förövrigt sålt min cykel jag vunnit för 1500 igår :D Min låtsas pappa ringde mig och sa att en snubbe skulle komma och kolla på den ifrån Falköping och det är ganska långt bort ändå. Han köpte den direkt sa han :) Rätt gött, nu behöver jag inte oroa mig för att jag blir fattig till Tyskland och Cypern :D woooho.

Längtar tills imorgon, idag lär det ändå inte hända något kul :) ♥

image130image131

gnag;

Jag är ganska så besviken på allt förtillfället, men ändå är allt så jävla bra. Även fasst jag skulle kunna sätta mig och storlipa just nu.
 Inte hänt speciellt mycket idag, sovit bort halva dagen och sedan njutit utav vädret typ.
Men ja, besviken var ordet. Sen vet jag inte vad jag tycker,

Ner med charlotte.

Någon mer än jag som är besviken på Svenska folket? Perelli skulle inte få vinna.

Boring.

Mmmm, påsklov men skittråkigt idag iallafall. Killarna som jag annars brukar vara med här i Värsås lanar, jippie.
Har varit inne i stan idag iallafall, köpt mat osv för 400:- till tjejkvällen på Tisdag och vi blir typ 3 pers. Haha! Det finns plats för fler vill säga :) Pappa var snäll och köpte en mixer också så att vi kan göra plopp tårta ;G
Sen var vi och fikade lite på maxi och körde runt i Skövde. Annars har det inte hänt så mycket här hemma, det är tråkigt men annars inget.
Kom på nu att jag missat halva melodifestivalen eftersom att jag trodde det började klockan 21.00, skit :) Men jag har ju sett alla bidragen innan så.
Imorrn hoppas jag att det händer något kul, annars så dör jag eller något ( när jag menar något så blir det förmodligen plugg ) .
RÖSTA PÅ BWO NU SÅ JAG VINNER VADET I SO:N I SKOLAN, ( vi har lagt 1kr på vem vi tror vinner ) . RÖSTA! ♥

Enjoy this day.

Hej, sitter här i Värsås nu och pustar ut efter dagens upp och ner gångar. Men denna dag har vart skit bra, iallafall hittils :) På SO:n i morse så fyllde vi i någon ankät om droger osv, tog väll inte sådär jätte lång tid. Sen slog vi vad med en krona var om vem som kommer att vinna melodifestivalen imorrn. PK ( vår SO lärare ) var väldigt engagerad och lät oss se på alla bidragen tills vi slutade, det var den SO lektionen det :) Sen hade vi bild och nu börjar det bli riktigt kul, denna lektionen kändes nästan som våran första riktiga bildlektion för vi var jätte kreativa. Vi ska trycka på tröjor osv nu, rätt kul. Samtidigt så håller jag på med mitt gamla arbete, min propaganda-bild. Sen efter halva våran Tyska lektion så gick vi till data salen för att fylla i en annan enkät som inte ens tog 5 minuter och vi var klara mycket tidigare än alla som hade språk. Så vi gick och åt, kycklingklubbor med ris. Det är inte varje dag man får det i skolan, jag tror aldrig vi haft det förut faktigst. Mitt i allt så var Lucas väldigt smart och råkade välta över hela hans tallrik på hans byxor ( ris och curry ). Hans svarta byxor fick genast ett lager med gul gugga och maskar i över sig. Det var förmodligen dagens smartaste. Sen hade vi Svenska och jag fick göra mitt prov som faktigst kom helt oförväntat, men ja.. det gick säkert bra. Vi röstade om klasströjorna igen och kom inte fram till något speciellt utan vi ska bestämma oss efter lovet. Sedan hade vi idrott och äventyrsbana. Vi bytte lag efter halva tiden och kors vad det gick. Push, push, push fick man mest höra och jalla. Kul som fan var det så alla trasslade in sig och ramlade på något konstigt vis. Men efteråt så kan jag lova att man var trött och svettig som ett as. Men alla var självklart lite gladare när vi insåg att påsklovet börjat. Då var det bara att duscha och ta bussen hem. Där god mat och packning väntade. Sedan ett snabbt besök hos elin och efter det hem hit till Värsås.
Nu funderar jag på att ta mitt godis och sätta mig framför tv:n , det finns mycket mer roligt att kolla på här.

Torsdag kväll.

Nu har jag kommit hem från föräldramötet och sitter här och fryser. Jag var med Andrea efter skolan idag också, vi han inte hitta på så mycket men det var mysigt ändå :) Nåväl, tillbaka till mötet. Vi enades ( tror vi ) om ett skoltryck till våran klasströja och så bestämde vi vart vi ska beställa det ifrån och så. Det kommer gå på ungefär 500:- för en tröja + byxor ink. tryck :).
Sedan pratade vi om vår "klassresa" , förmodligen så ska vi ska tälta uppe vid Simsjön vid Elins sommarstuga i ett millitär tält för 20 pers. Detta blir förmodligen från 29:e - 30:e Maj och eftersom att jag åker till Cypern natten mellan 1:a - 2:a Juni så kommer jag få det riktigt körigt. Det innebär nämligen att jag inte kommer sova en natt, sedan försöka nästa och sedan åker jag. Kan bli lite knappt om tid men jag hoppas på ett lyckat resultat ändå. Jag vill iallafall inte missa den där kvällen med klassen, jag tror att den kommer bli riktigt trevlig. 
Imorgon hoppas jag på en soft dag i skolan. Efter skolan så ska jag hem och duscha och käka, sedan vidare till Värsås :) PÅSKLOV<3 Jag vet inte riktigt vad som händer i Värsås imorgon , får väll hoppas att det händer något kul kanske. Sms:a om ni har lust :) Jag måste iallafall ge Madde sina presenter jag har till henne någon gång i helgen typ, eller något. Hoppas hon blir lite glad iallafall :)
På Tisdag verkar det bara som att Frida och Louise kan komma, vilket innebär väldigt liten tjejkväll så vill ni komma så hör av er. För det är skitmånga som ska resa bort XP nåväl, nu blir det nedrans plugg - puss♥

Torsdag - ett års dagen <3

Nu tror ni kanske att jag har vart tillsammans med någon i ett år? Men nesh, det är inte the throuth. Idag så var det exakt ett år sedan jag, Suzana och Frida skrev ett kontrakt utanför Helenaskolan om att vi ska mötas där igen om 10 år. Så nu är det bara 9 år kvar :) För att fira detta så gick vi och käkade på Euro Baget idag , mums vad gott det var! En baguett med kycklingkebab ;G. För övrigt så har det varit en toppen dag. I morse första lektionen så hade vi SO och så såg vi klart på Schindlers list, världens bästa film typ? Slutet var ändå bäst, men hela filmen har verkligen varit känslomässigt bra och allt. Sen så hade vi Engelska och inget speciellt hände väll direkt. Under Fysiken efter så såg vi på en-timmas lång film om DNA och en viss person var mycket störande som vanligt. ( jag ska lägga in ett tillägg här senare ). Sen hade vi håltimma ett tag och softade i soffan i biblan med en massa ointressanta böcker. Mysigt var det iallafall :) Sen var det Svenska och nu är jag nästan klar med mitt egna arbete :D Frida ser fram emot att läsa det och likaså många andra i klassen. Sen så kom det vi alla väntat på, Euro Baget ;G , det var gott må ni tro! Och riktigt mysigt hade vi allt :) ( bild kommer sen ) . Sedan så var det sy-slöjd och en riktigt kul lektion faktigst :D Vi var bara 6 pers eftersom att några var på GRYMT musikalen. Allt mellan himmel och jord togs upp och läraren måste trott att vi är cp. Men det var minsann en glädje stund :D
Nu hoppas vi på att Fija kan fixa det hon ska :) Och att skoldan' imorrn blir lyckad så att lovet kommer snabbt! För imorgon klockan 14.00 så har vi lov :D

Först så ska jag till skolan ikväll igen, för vi har föräldramöte klockan 18.00 och vi barn ska vara med eftersom att vi ska bestämma hur våra skoltröjor ska se ut. Det blir nog bra, våran klass är så mysig :)

Lyckan idag ; var att Frida var frisk :D <3

image128image129

alla älskar oss?

Onsdag, onsdag, onsdag. Det regnar och blåser ute, vilket riktigt tråkigt väder! Jag tog en sovmorgon på 45 minuter i morse eftersom att första lektionen inte är speciellt viktig ändå - måltid. Så när jag väl kom till skolan så var jag jätte pigg. Tyska, Idrott, engelska och matte är väll inte världens tråkigaste lektioner men nästan. På idrotten skulle vi springa runt maxi men jag tog det lungt och gick istället. Det tog cirka 50 minuter, hjälp. Efter skolan försökte jag leta upp Louise för att ge henne pengar men jag hittade henne inte så, fasst det löste sig väll antar jag.
Ikväll kommer det någon människa som ska kolla på min cykel jag vann, har jag tur köper hon den och jag blir 1500:- rikare.

Nu ska jag sova eller något liknande, eller nej. Jag måste plugga :( ♥

Min framtid.

Mitt största intresse denna dag har varit att titta på stora storm villor i Sverige och utomlands. Eftersom att jag inte har något jätte intressant för mig just nu så ska jag ta och förklara hur min dröm framtid ser ut. 

När jag är 30 år, gift med en blond, solbränd, muskelös, snygg kille och vi har 2 barn tillsammans ( 1 flicka och en pojke ) så ska vi flytta till USA. Om vi inte redan bor där vill säga. Efter gymnasiet här i Skövde så ska jag åka till USA och läsa på NY Film Academy. Där kommer jag förmodligen bli duktig på allt som har med foto och göra, typ regisera och sånt. Så om jag har tur så blir det ganska lätt att få ett jobb i USA. Vi ska bo i en lyxvilla i Orlando området såklart, där många andra kändisar finns. Vem vet, kanske bygger vi ett eget hus med sånn där tuff trappa som jag börjat drömma om. Efter att jag bott några år i det kända kvarteret så kommer jag förmodligen börja gå på kändisfester och mina barn kommer förväxlas med Britneys och Nicoles. Jag kommer vara efterfrågad över hela den kontinenten vid 32 års ålder och när alla väl inser hur fejk Britney är så kommer jag att ta hennes överdrivna plats på tronen. Jag kommer mima mig fram till en solokariär när jag egentligen har tusen tals människor överallt omkring mig. Har jag tur så träffar jag på Jonny Depp och han dumpar sin tjej för mig när han väl inser mina goda sidor. Jag skiter i min lilla blonda pojkvän och mina barn döps så småningom om till Kate och Ash. Men så småning om så kommer jag förmodligen ha misst hela  min familj i någon tragisk reklam för bil olyckor och jag flyttar hem till min kära familj i Sverige igen. Jag gifter mig med någon vän som jag känt sedan skolan och inser att livet kanske inte alltid måste levas på den högsta nivån iallafall. Så småningom lever även jag i någon liten 3:a i stan , desperat letande efter mat.... lite som en gorilla kanske. ( ursäkta mina stavfel, de blir nog bättre med åren )

Jag kikade in på någon annans blogg för en liten stund sedan och hittade denna videon. Du måste använda headset för att förstå meningen med den.
Det är ur läskigt. Se den. :D


Tummen ner till Carola.

Jag måste säga att jag tycker inte alls om henne. Det känns som att hon tog för givet att de åtminstonde skulle gå vidare igår, men ha! Det gjorde de ju faktigst inte. Hon påstår att "folk kanske har sett oss för mycket". Men om de vore bra så tröttnar väll ingen , eller? Visst, Andreas är jätte bra men jag tycker det är rätt åt dem. Jag gillar varken hennes ansiktsdrag , fejkade leende eller hennes vindmaskin. Hon är falsk och tror för mycket på sig själv. Blir man verkligen så efter några år i branshen? Nej, de finns många som är bättre än henne för hon är riktigt dålig nu, se bara.  http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schlager/article2011467.ab

Helg, lycka och bäst.

Jag klämmer in ett litet inlägg här innan jag går och lägger mig nu. :)
Igår - så åkte jag till Andrea på kvällen och med mig hade jag The messengers som jag hyrade, en läskig skräckfilm. Andrea tyckte den var skitläskig och satt ihopkrupen med hennes nalle i famnen. Efter den filmen så kollade vi på Legally Blond, jag somnade någon gång i den filmen och vaknade inte förens klockan 11, vilket Andrea tyckte var sent. Vi käkade frukost och jag blev sedan hämtad.
Jag tycker synd om Andreas guldfisk som dött, han levde i hennes akvarium som är så fullt med aljer att det nästan är miljöförstöring. Inte konstigt att fisken dog alltså. Men mest synd tycker jag om deras två hajar som fortfarande bor där. 
Klockan 14 sms:ade Louise och sa " bussen går om 1 minut, skynda dig ". Hon trode att jag skulle hinna med den eller? Hon kom till mig sen och vi sprang och letade efter en annan buss som vi tog ner till arenan. Där fick vi sitta och vänta i 20 minuter innan vi ens såg glimten av en människa typ. Innebandy matchen började inte förens klockan 16 nämligen. Så småning om dök iallafall Frida, Lisa, Andrea, Erika, Broberg och Jonas upp :) De hade mycket trevligt och prata om och tiden gick fort. Det slutade med att SIB vunnit med 15-2 över Tibro, överlägset så klart. Dagens lirare blev Timmy ( tycker jag iallafall ) eftersom att han gjorde sitt första mål i serien? eller något sånt. Alla jublade av glädje när han fått sitt mål, alla var så glada för hans skull :)
Efter matchen så skjussade Sebbes låsas pappa mig och Louise hem till henne för att hon skulle packa. Sen åkte vi till Sebbe där vi så småningom såg på Rosa. Sen ville Louise ut och trixa så vi tog våra feta arslen och gick ut. Louise vann överlägset över oss tydligen. ( Men egentligen var jag bäst, jag lovar (A)). När hon var skitglad över vinsten gick vi in iallafall :) Melodifestivalen sög, men de hembakta pizzorna vi fick innan dess var skitgoda :A mums. Rätt kul att Carola inte gick vidare i melodifestivalen föresten, bästbäst :D Men poodels och E-type skulle gått vidare ._. . Efter melodifestivalen följde de mig tillsammans med Sebbes vovve till rese så att jag kunde åka hem :)
Åh, Louise och Sebbe är så söta tillsammans. Jag är så jävla glad för deras skull så det är inte sant.♥


Fredag.

Ganska mycket bättre nu måste jag säga, efter att jag har fått prata av mig med folk. Det räcker med att prata vissa gånger. Jag brukar inte bli så djup och inte så deppig som jag varit igår/idag men det händer. Nu sitter jag här och myser i tröjan jag fick av Frida. Den sticks lite men den är varm och jag har ju rätt lätt för att frysa så.
Min mamma undrade precis om jag ville hyra någon film, men jag vet inte. Det hjälper inte mycket att kolla på film när man är lite nere och jag har ju faktigst ganska många bra filmer själv :) Funderar på att åka till Värsås kanske, men då blir jag själv och jag vet inte hur jag kommer reagera då. Jag kanske kan få tag på killarna iförsig och se vad de har för sig, jag får se hur jag gör. Nu laggar min dator så jag knappt ser vad jag skriver , ska sluta. :)

finneringaord.

Ops, sjuk idag iallafall.. kan det kanske bero på att det sög igår kväll? Jo men visst. Jag blev besviken på er vänner, jag förstår mig inte på hur ni tänker. Egoister? Jo visst. Det går inte att lita på en jävel i den här världen för en sekund ens när det gäller olika saker. Jag var fan så jävla arg på alla igår efteråt. Men efter en hemsk dag kommer det en bra, inte sant? Det är bättre nu iallafall, tack vare min pappa faktigst som bjöd mig på fika och köpte blommor till mig. Nu ser mitt rum friskare ut igen. ♥

soliiigt.

Jag slänger in ett blogginlägg här nu när jag ändå håller på tror jag. Idag har det varit en riktigt mysig dag. På SO-lektionen fick vi tillbaka våra första/andravärldskrigen-prov. Jag fick 122/143 och 128 var MVG, så jag är ganska nöjd ändå. Däremot är jag inte nöjd över betyget jag fick på engelska provet. 75/101 och 76 var VG, piss. Jag trodde faktigst att jag skulle få ganska bra på det provet, men nejdå. Sen efter Svenskan satt jag, Frida, Frida, Elin och Eric ute på muren ... så jävla varmt väder så vi satt där och stekte i solen. Vi sket i slöjden och gick direkt till afghanistan mannen som skulle snacka sen klockan 14.15. Han var så lång tråkig så jag höll på att dö, suck vad trött jag var. Jag skulle gärna gå och lägga mig och sova lite nu men det hinner jag ju inte tyvärr utan jag måste hoppa in i duschen.
Siri ringde mig under lunchen idag och frågade ifall hon kunde åka med mig till dansen ikväll iallafall :) Så hon kommer hit snart också - stressad. Sen åker vi förbi och hämtar Sussie som inte har någon skjuss. Klockan 18.30 börjar den där jävla dansen och är inte över förens 21.30, men det blir säkert bra.
Skulle gärna skita i skolan imorgon för jag orkar verkligen inte, men vi har bild och desutom ska Frida och Frida ha sin ledaruppg på idrotten, det vill jag inte missa. Så det är bara att pallra sig till skolan iallafall... det är ju helg sen iallafall :) Jipppiieee♥

äsh,

Ännu ett inlägg idag nu då. Igår så var jag med Andrea, hon lagade prov middag ( lite större bollar än köttbullar men smakade ungäfär likadant.. i soja, med ris och wok ) jätte gott :) Sedan sprang hon runt efter mig jagandes med en vattenflaska, så jag fick panik och låste in mig på hennes rum. Sen väl nere i köket hittade jag också en sprayflaska.. men den funkade inte. Så Andrea rent utav dränkte mig i vatten utan att jag kunde hämnas, nåväl. Sedan såg vi på Gossip Girl :) Andrea hade tydligen knappt sett det förut så jag fick förklara allt och det gick väll sådär. Men aja, trevligt kväll var det iallafall :)

Nu: Jag tror jag precis sett på världens sämsta film, eller alltså så dålig var den kanske inte. Men den var krånglig i slutet och jag fattade ingenting (ovanigt). Så är det någon som har sett "Curse of the golden flower" så kan ni gärna få förklara lite för mig. Varför tillexempel Chan springer iväg när hon får reda på det där och vilka soldater som hör till vilken person osv. Knepig film, men jag har nu iallafall fördrivit tiden en stund. Tyvärr så blir jag jätte deprimerad oftast efter sånna filmer, jag vet inte riktigt varför.. så jag är inte på världens bästa humör nu. Det kanske blir bättre sen när lost börjar klockan 21? För övrigt så vet jag inte vem jag ska gå med till dansen imorgon eftersom att Siri tydligen skulle gå med någon annan nu, lika bra att skita i hela dansen :D


show-dance,

UUUUÄÄÄÄKKKKKk, jag är skiittrött. Kom till skolan imorse och dansade i 3 timmar, lockande - nej tack. Jag tror fan att jag dansat med hälften av alla 9:or nu. Det var väll inte sådär jätte farligt, men jobbigt och långtråkigt. Vissa var ju roligare att dansa med än andra men ändå. Att gå runt i en ring i tre timmar är inte så jätte lockande. Men vi missade faktigst idrotten,tyskan och måltiden så helt klart en bra dag iallafall. Desutom så hade vi ingen matte i slutet av dagen nu så vi fick sluta klockan 12.15 efter att endast ha haft en engelska lektion + dans. Hahah, nu klockan 13.00 så ska de på E-dal dansa, mohahaha. Iallafall 2 av klasserna, stackars dem.. de kommer säkert dö :)
Imorgon klockan 18.30 är det obligatoriskt för oss att dansa med alla 9:or i Skövde på olssonslada iallafall. Men då får man dansa med vem man vill, så det känns ju faktigst lite bättre.
Jag fick en jätte fin tröja utan Frida idag också som kostat 800:- , men den är tydligen för liten för henne. Jag får ge henne något i utbyte sen :) <3
Nu ska jag nog sova lite kanske, eller möjligtvis spela guildwars.
Jag tror inte det blir något Värsås i helgen för jag har så mycket annat jag ska göra, desutom så känner jag mig rätt dissad där ändå. Nåväl, vi får se.

- tjickabombom.

Morrs mina vänner! För inte mindre än 1 timma och 25 minuter sedan slutade jag min skolddag - 13.20. Helt soft dag och inget jobb alls typ. På matten fick vi den glädjande nyheten att om vi gjorde klart vårat matte-papper innan imorgon så fick vi skippa morgondagens lektion. Vilket betyder att jag slutar klockan 12.15 , mycket glädjande. Men tyvärr så har vi ju den där nedrans dansen på morgonen i några timmar då alla 9:or på skolan ska vara med och dansa. Fasst hälften av alla ungefär kommer ju säkert inte att vara med eftersom att de är uttagning för specialidrotten samtidigt. Vilket kanske betyder att man får dansa med de lite mindre omtyckta personerna ( eftersom att alla snygga killar säkert sticker ) eller så får man dansa tjej och tjej. Mycket möjligt det också, mig skadar det inte. Imorse var jag och Louise duktiga och gick till skolan, det tog 20 minuter ungefär och det var isss kallat vill jag lova. Men det gör vi nog om snart iallafall, mysigt :)
På fysiken idag så redovisade jag och Frida M om solenergi, det gick faktigst ganska bra skulle jag tro. Nervositeten fanns inte direkt där, vilket var tur :) Kom hem ganska tidigt och ringde Andrea, eftersom att jag ska gå till henne snart skulle jag tro :D Det var ett tag sedan jag var med henne nu, så det ska bli kul :) Hon ska laga prov-middag också som jag ska få smaka på. Fasst jag har precis ätit en massa mat så jag hoppas att hon inte ringer än på någon timme (A) Desutom måste jag springa in i duschen snart, ska bara lyssna klart den här låten. Puss hej ♥

Klump.

I eftermiddags så ringde Siri mig - " Hej det är Siri, du .. jag har blivit utelåst , hahahhaha."
Så hon kom hit och ringde runt lite, sen skulle vi gå till hennes granne typ och hämta en nyckel .. men de var tydligen inte hemma. Eller det verkade inte så, så vi gick till Siri igen. Eftersom att det var så soligt så tänkte vi att vi kunde klättra upp på hennes garagetak och kanske sola lite, så det gjorde vi. Vi var där uppe i någon halvtimme typ och helt plötsligt kom det en kille med siris nycklar. Så vi tänkte gå ner igen. Siri kom ner ganska lätt genom att sätta foten på fönsterbrädan, men eftersom att jag inte nådde ner och inte vågade hoppa så kom jag inte ner. Efter en kvart ungefär så tröttnade jag och ringde efter Stefan ( som även bor granne med Siri ) , han var med Tobbe och jag bad dem komma med en stege. Hahahahah, jag kände mig väldigt liten och mobbad när de kom där skrattandes. Jag kom iallafall ner och jag och Siri gick in i huset igen. Efter ett tag ringde stefan och eftersom att Siri snart skulle klippa sig så gick jag till dem och spelade Guitar Hero 3 , vilket jag sög på :D ( men man kan inte vara bra på allt ). Hm, Tobbe drog hem och vi fortsatte att spela. Sen gick vi ut och sen drog jag hem. Om en kvart ungefär åker jag ifrån Värsås , imorgon är det skola igen. - suck.

Har lärt mig något i helgen, eller lärt och lärt ... snarare förstått.
*  Ha aldrig för höga förhoppningar, ha helst inga förhoppningar alls.  
*  Förvänta dig inte alltid att dina vänner är dina vänner, då blir du besviken.

-

trsist dag, ännu tristare kväll tydligen. - suck

1 mars - glöggen

Det blev inte så lungt iallafall, jag drog till Stefan i regnet och spelade Guitar Hero 3. Jag ägde honom :D (eller inte)
Sen drog vi till Siri och kollade på melodifestivalen, Björn Gustavsson var bäst som alltid.
Är det någon som har ett fritidskort att låna ut till mig den 29:e Mars så blir jag glad, ska till Göteborg på inflyttningsfest hos min syrra då. Skulle vara snällt, jag betalar tillbaka på något vis.

Att lägga på minnet : Vad för jag allt ifrån? -- Glöggen.

:D

Jag kan bara inte sluta tänka på hur bra allting känns idag. Kan inte beskriva känslan men allt känns helt okej. Det är bara i Värsås jag kan vara såhär lugn nästan , jag älskar Värsås. Idag har jag legat och kollat på tv:n hela dagen nästan, sprungit och dansat runt i huset också. Nu snart, klockan 19.30 ska jag gå till siri , vi ska se melodifestivalen :) Tills dess ska jag bara ligga och ta det lugnt, njuta av mitt liv. Hoppas ni har en bra helg ♥

Fredag'helg.

Oj är klockan redan 1, jag trodde faktigst att klockan skulle vara tolv, max. Jag är skit trött, vet inte riktigt varför.. har sovit både bra och länge inatt och igår hade jag riktigt kul.
Igår : På tyskan i skolan hade vi oförberett prov så det var bara att skriva på, men jag tror att det gick ganska bra iallafall. På idrotten sista timmen så hade vi dans, jag fick vara med även ifall jag "glömde gympakläderna" men det visste jag. Efter skolan så väntade jag på Louise, sen gick vi till stan och gick runt lite. Blev ganska piss off. 
Sedan gick vi till E-dal, satte oss och väntade, snackade med lite folk och så. Sedan slutade Siri och hela deras klass vilket är en väldigt rolig klass. Så vi stod och snackade lite med folk tills vi sedan började dra oss mot stan. Vid resecentrum lämnade Louise oss och vi låste in våra grejer i ett skåp. Vi gick till bion för att hämta ut biljetterna till filmen och sedan gick vi till donken och käkade. Där var det förövrigt en jätte skum kvinna som sa " vadå Carola suger?" när jag och Siri satt och kommenterade henne, haha. Efter donken så gick vi runt på stan lite, eller en ganska lång stund och sedan gick vi till Willys och köpte lite godis. Bion började 18.30 och jag fick äntligen gå på toa eftersom att jag varit kissnödig hela dagen. Bion var riktigt bra faktigst, vi såg Jumper, ni borde se den. Vi gick runt lite på stan efter. Så såg ni en flicka med skor och illröd jacka gå utanför ica runt klockan 8 så var det inte Siri kan jag tala om, för hon gick i bara strumporna eftersom att hon hade sånt skoskav xD haha.
Bussen kom sedan och under resan hem så lyssnade vi på dansbandsmusik, det var lite svårt att undvika när det var en gubbe som körde bussen. Hemma i Värsås så gick vi till mig och sedan till Siri där vi gjorde nudlar och kollade på Juno, någon annan film som tydligen går på bio nu. Den var bra, riktigt bra. När klockan var runt 11 så gick vi upp och la ansiktsmaskar, haha. Vi måste sett väldigt snygga ut i den där geggan, jätte trötta. Sedan var vi trötta så vi låg och pratade lite och somnade sedan.

Idag : Siri kunde väcka mig lätt för engångsskull kockan 10, jag brukar sova som en stock. Vi gick ned och årdnade frukost som vi sedan åt när vi kollade på Råttatouille, den var jätte mysig och riktig kul :) Siri har alltid bra filmer, bortskämd som hon är XD Haha, sen gick jag hem i regnat. Eftersom att Värsås är så jätte litet så träffar man nästan alltid någon när man är ute och går, så tro det eller ej. Plötsligt tutar någon och då kommer Stefan XD Vi snackade lite och sen gick jag hem till mitt lilla lilla hus här i Värsås.

RSS 2.0