Another face, babe

Oh lord, tee party
Oh vilken dag. Missnöjd har jag allt blivit på min topp också men inte så värst som i Tisdags. Det är alltid så att de bästa dagarna förvandlas till värsta , inte sant? :) Jag är avundsjuk , så det sticker i mig. Lite som när man får i sig för mycket gamma strålning kanse? Det var iallafall vårat samtalsämne på Fysiken idag, vi håller nämligen på med sånn där knepig Fysik nu och har prov på Tisdag. Sedan på Torsdag och Fredag har jag nationella prov tror jag att det blir. Visst låter det lockande? Nu ska jag återgå till min trista dag. Poängen med dagen är iallafall att jag fick sluta 3 timmar tidigare eftersom att vi inte hade något syslöjd (jippi) och att jag snart ska få plopp (hoppas jag eftersom jag sitter här och dregglar inom en snar framtid).


image83
Så jävla ful bild, jag vet. Men jag orkade inte redigera klart , fick ett dunder sug av att göra något annat.

Onsdag - 16.53


image79
Oh, mår något bättre idag. Har haft energi så jag experimenterade lite med håret. Gick väll sådär, jag har alltid velat prova på denna frisyr så. Hur som helst,stannade hemma idag. Vaknade vid 11, något runt där. Jag satt till och med och kollade på någon engelsk serie med engelsk text, gillar sånt. Ofta mycket bättre än de svenska. Dagen igår känns avlägsen så jag har inte orkat tänka på den. Blir väll inte toppen i skolan imorgon, men men.
Jag har levt på kakor och mjök idag, vilket är mysigt och gott. Bortskämd som jag är sitter jag till och med här med en plopp som mamma kom hem med. Fy mig. 

Undrar hur det blir i helgen, jag åker väll till Värsås kanske och så blir det kanske återträff med volvogruppen på lördagen. Just nu vill jag inte ha helg, jag vill ha fria dagar utan helg. Går det?
Nu ska jag se till att bli på bättre humör.
image80

18.43

Jag är ganska så väldigt besviken på mig själv. Mår sådär jätte-dåligt för första gången på hur länge som helst. Har kännt mig oälskad till 96% idag och det är inget jag trivs med. Hela omgivningen har kännts lite sådär på sidan. Speciellt saker som sagts som fått mig att tänka till, må dåligt. Jag vet att jag överdriver när jag tänker på saker ibland. Men idag är det inte att överdriva, det är faktum. Så jag mår inte jätte toppen och orkar inte logga in på msn. Vilket inte spelar så stor roll eftersom att jag förmodligen är så osocial idag så jag inte skriver tillbaka. Eller så skriver ingen överhuvud taget. Har för övrigt börjat tröttna på att ha min mobil liggande i fickan hela dagarna nu, den avger strålning och det är ändå ingen som skickar sms och visar att de finns. Så vad har jag den där mobilen till egentligen? Nej, jag har inte pengar på den. Men hur värt är det om jag ändå inte får några sms.

Som sagt jävla-skitdag, sov från halv3-halv6 och har ännu inte vaknat riktigt, har inte insett hur mycket jag storlipade förut och varför jag sitter vid datorn nu. Kanske för att jag hoppas på något kul, men ack. Borde väll gå och duscha av mig alla sura basiller nu så jag kan bli glad om någon dag igen. Jag vill inte veta hur framtiden ser ut för övrigt, hemsk förmodar jag. Desutom ska jag till tandläkaren på alla-<3-dag, vad säger inte det om livet? Det är ju den dag man hoppas händer något skoj ( även om det aldrig gör det ) . Jag ska be mamma boka om det.
För övrigt så känns det som att jag oroar mig för mycket för  mina vänner, de känns som att jag kommer förlora dem. Speciellt killarna i Värsås, de kommer säkert inse hur tråkig jag faktigst är och skita i att vara med mig på helgerna. Den tanken har faktigst slagit mig, men jag hoppas att den ljuger. För det är dem jag minst vill förlora utav allt.

22.04 - Try.

Den där obekväma sanningen om att världen faktigst kanske existerar, tränger sig på. Det faktum att jag måste uthärda skolan imorgon också, men inte lika starkt. Blotta tanken om livet är ingen tanke utan bara något som förvirrar mig. Jag kan sluta tänka för en minut, men vad hjälper det. De finns i närheten av mig och omger mig i sin närvaro. Det enda som hjälper är att sitta ute, då det är som kyligast och bara fokusera på kylan. Det funkade bra för mig idag, desutom såg jag en hel himmel av stjärnor. Men de får mig att undra över vad som finns där ute. Vad som finns här på jorden. Jag vill veta allt, men jag vill vara omedveten om det. Ge mig min önskan, det jag önskar mest. Eller inte, man får aldrig det man önskar sig mest. Man får snudda vid det, men man kommer aldrig riktigt nära. Kanske ska det vara så, jag vet inte. Antingen går livet ut på att man ska leva under speciella regler som någon bestämt, men det finns ingen som kan ha bestämmt det. Så då får man lägga upp egna mål, egna regler om sitt liv. Det är meningen med livet.

- Hah, Egentligen säger texten bara en sak, jag har en hög önskan som inte kommer att slå in.

17.51 - Lan

Okej, orkar verkligen inte skriva här just nu egentligen,, vet inte riktigt hur jag mår. Har svårt för att bestämma sådant, kan må bra men ändå dåligt. Hur som helst, jag tänker berätta om min förvånands värda helg i förhoppningsvis en kort historia.

Fredag:  Skolan sög för första gången på länge. Eller ja sög och sög men den var inte det minsta kul.
Min syster kom hem och överaskade min mamma på eftermiddagen, hon skrämde nästan livet ur henne. Egentligen bor hon i Skåne men ville överaska lite med att komma hem i helgen. Mamma blev chockad och gapade.
Minns inte riktigt när jag kom till Värsås men ganska tidigt var det. Jag drog till Prytz tror jag, där Stefan och Tobbe också var. Vi kollade lite på Peter Pan , sedan mitt i allt när vi skulle spela Guild wars gick strömmen i hela Värsås, skit mörkt var det :) Vi gick ut och skrämmde livet ur varandra, jag hoppade till några gånger iallafall. När strömmen väl var tillbaka bestämde vi att vi skulle ha lan, men eftersom att Prytz var trötter fick vi ha det utan honom :< Vi hämtade datorer hos Tobbe, rätt tungt ( fasst jag slapp ju bära som tur var ) :) Vi drog till Stefan och kopplade in allt. Sen var det en jävla massa instalationer vi var tvugna att göra eftersom att GW inte körts på Tobbes laptop förut. Tog sin tid men ah, vi spelade rätt många timmar. Stängde av vid 4 och då var man ju rätt trött, vi somnade väll runt 5 eller något, eller jag gjorde det iallafall. Jag vill inte veta vad killarna höll på med i sitt rum XD. 

Lördag:  Vaknade runt 1 av att Tobbe var uppe och sprang, var fortfarande skittrött så jag gick inte upp förens senare. Hungrig som en varg, gick jag hem och åt sen spelade jag hemma lite. Hm, sen möttes vi hos Prytz där killarna bildade böghög i Prytz säng (skräll) xD. Vi kunde inte bestämma oss om vi skulle spela GW eller kolla på film eftersom att jag var emot GW och alla andra vill spela så :x Tillslut lämnade vi Prytz iallafall och drog hem till Stefan. Stefan nördade sig vid datorn medans jag och Tobbe kollade på 28 veckor senare, bra film faktigst. Men vi har sett på bättre. Sen kollade vi på Saw 4 när jag egentligen borde gått hem men jag fastnade. Knepigt slut men filmen gillas ändå. Borde kanske sett 2:an och 3:an innan egentligen men, klockan var iallafall 03 när jag tillslut traskade hem själv genom mörka Värsås, inte en kotte någonstans.

Söndag:   Vakna, spela, spela, spela. Träffade Prytz inne på Guild Wars och han hjälpte mig med mina quest och så. Lite jobbigt att vi gjorde samma quest två gånger bara eftersom att varken jag eller han gjot det och det visste han inte förens senare typ :x Men det gick rätt snabbt iallafall XD. Har totalt spelat i cirka 15 timmar sedan jag fick spelet i Fredags, känns fan inte klokt. Är inte inne på varken msn, bdb eller bloggen när jag spelar heller. Orkar inte :) Så jag är ganska osocial , ja. Nu ska jag nog vila iallafall, har spelat så mycket så att jag känner mig febrig och mosad. Har inte hört att det ska hända något här i värsås ikväll så jag drar hem om en timme. Ursh, skola imorgon.

19.57

image75image74

Godkväll, alla omedvetna människor som inte vet vad just detta blogg-inlägg kommer att handla om.  Men innom några få sekunder så kommer ni få veta svaret, för denna blogg handlar om : ingenting, inte just här iallafall. Inget nödvändigt och inget ni behöver komma ihåg, som min födelsedag tillexampel :) Det kommer bara några bilder från min dag, eller ja.  Inte ens de är speciellt intressanta faktigst, de är bara omredigerade i photoshop under eftermiddagen. Efter min tragiska skoldag, där jag ännu en gång satt och stickade något obegripligt. Jag förstår mig inte på syslöjds lärare, de bara står där och är tråkiga. Jag får nog bara G i slöjd i år, jag orkar inte :)
En dag kvar i pisset, sen är det helg och jag åker brumm iväg till Värsås, tut. Om jag får välja så kommer mitt spel anlända hem till min pappas brevlåda imorgon så att jag hinner spela lite under helgen. Om jag får det på Måndag är det knappt någon idé och om jag får det imorgon så ska jag spela röven av mig.
Mer bilder, bilder och nu ska jag snart äta bärpaj som min mamma har gjort. Men blåbär och hallon , mums.   
image77
På tal om godsaker, igår efter skolan gick jag och fikade på vår lilla stad med Hanna och Frida som sagt :) Mysigt värre. Sedan träffade vi ju Lisa och gick hem till Frida, som är sjuk idag tyvärr. Men mums, banana split <3

Som sagt så har jag fått upp mina tavlor på rummet nu, och min vackra klocka som ser likadan ut från båda håll vilket innebär att det är två klockor egentligen.
image76
Jag funderar ytterst på att snart dra mig till sängen, men klockan är bara barnunge slagen ännu och jag orkar inte läsa. Så jag sitter nog uppe lite till, borde väll packa lite för imorgon och så, men snart, snart så är det idé att sova.

12.23

Morgon, middag, kväll. Nu är det eftermiddag, det blev det för cirka 11 minuter sedan. Jag sitter i skolans mögliga datasal med Suzana. Vi ska vara klara med vårat svenska arbete imorgon och jag är ganska sådär jätte klar så jag orkar inte skriva mer för tillfället :). Vi ska gå hela 3 timmar och en kvart till i skolan idag, innan jag får tuppa av. Ganska sådär långtråkigt, Frida är sjuk också och det kan jag lova att det är inte mysigt. Men solen lyser ute och det är nästan så att man känner lite vårkänsla, men det är kallt så att naglarna ramlar av. Tusen nålar ni vet.
Jag vill inte ha sy slöjd sen, mina händer orkar inte arbeta, de strejkar och jag får inte vara med. Men jag blir så illa tvungen nu. Jag blev lite besviken förut, men det är inget ni behöver veta. Jag bryr mig egentligen inte men avundsjukan tränger sig på, jag har lätt för sånt tyvärr. Hur som helst, när jag kommer hem vill jag ha paj och se på film. Min hjärna tycker jag ska fotografera en del också, vi får väll se om den lyckas övertala mig.
 Imorgon tror jag att jag åker till Värsås, vi får väll se ._.

Tillbaka till arbetet.

( Någon ytterst konstig varelse har bytt plats på k och x tangenterna, lite förvirrande för amatörer kanske )

22.04

Min nattaktivitet är att skriva av mig de sista minuterna innan nattdags och lyssna till min nya klocka som sitter uppe nu på min gråa vägg. Jag kan även beundra mina två nätte tavlor vi spikade upp idag, min favorit är Lasse Åberg tavlan. Bilder kommer så småning om. Igår myste vi i Biologin med koögon och skalpeller, kolla min bilddagbok för mer information. Den här kylna ner frusna dagen har jag spenderat i skolan sittandes på mina lila händer och efter det gått på stan. Frida, Hanna och jag , ja vi åt banana split på Ritas ( Hanna drack milkshake). Vi pratade om allt mellan jord och himmel, fågel och fisk. Mina nya inköp denna dag blev en polojumper och en , ja vad ska man säga, väldigt V-ringad tröja. Efter staden traskade Hanna ifrån oss till bussen och Frida och jag tog en tripp till skolan igen, där vi mötte Lisa. Glatt traskade vi hem till Frida där vi åt lunch - Korv och makaroner ( helt okej för min smak ). Sedan satt vi vid datorn och skrattade naturligt åt Björn G´s parlament humor, alltid lika roligt. Kvällen blev kväll och min familj hämtade mig ute i snöstormen. Väl hemma blev det till att läsa lite So, vi håller nämligen på med Första och Andra Värdskrigen nu, ganska intressant. Jag spenderade lite tid i vent också, pratandes med Prytz och Stefan. Så där ganska trevligt :)  

Tull och Tyll - Rachel Johnson

Jag tittade lite på tv;n igår, vilket jag inte direkt brukar göra nu för tiden men jag gjorde det iallafall. Bolibompa, utav alla program, klockan 19.20 - SVT1. De visade en liten animerad historia som heter Tull och Tyll, jag fastnade för alla detaljer och för hur annorlunda den var. Till och med rösten fick mig att sitta med uppspärrade ögon, jag ville inte att det skulle ta slut. Så konstigt och egen, jag gillar den stilen på film, helt klart. Den är ett sånt verk man önskar att man själv har gjort.

Imorgon 13.30-14.30 har jag totalt ingenting att göra eftersom att jag ska vänta på Andrea i en timme, så underhåll mig.
Ni gärna få ställa mitt liv till rätta också, det är väldigt obalanserat just nu och brister formodligen.
Och om ni lyckas med det så kan ni gå och köpa ett slott med tre enhörningar och gärna en prins till också, det är ungefär samma ironi.

16.13

Tillbaka blick av helgen, Lördag.
Var med Siri lite sen gick vi till Prytz, han jonglerade , lol :D Sen kom Stefan och vi kollade på film - Van helsing . Otroligt bra :D Sen skulle Siri hem, då gick vi och köpte nudlar + tårta som vi käkade :G Vi åt med pinnar , ganska lätt. Jag blev nerbärd och inlåst i Prytz Bastu, haaah. :) Hm, sen gick vi ut och gick runt lite, typ till Tobbe och störde han när han lanade med en kompis och så gick vi till fotbolsplanen, kollade på stjärnor.

Söndag.
Var med Prytz och Stefan igen, de visade mig Guild Wars och WOW, tror jag ska köpa Guild wars för övrigt. Wow suger :). Sen åt vi tårta igen och var ute, sen åkte jag hem till Skövde igen.

Nutid.
Skolan var rätt soft idag trotts allt, mysig och allt. Finns väll inte så mycket mer att säga, jag är hungrig och funderar på att göra något vettigare än att sitta här vid datorn och ruttna men jag sitter nog här lite till :)


14.49

Godmorgon benrangel och tomtenissar.
Det blåser ute , riktigt mycket nu och jag har inte kunnat sova så värst jätte bra inatt men, blåsten är mysig!
Igår:
Vi hade idrott och för engångs skulle var den riktigt kul, innebandy och jag bara sprang runt på planen och skrek.
Fija smällde till mig med klubbad på f-fingret så det är ett blåmärke där nu, haah skräll Fija.
Efter skolan var det panik, jag och Louise tog bussen hem, stressade som fan för att hinna med bussen som skulle gå om en kvart igen och sedan stressade vi till E-dal. Där mötte jag Prytz och Stefan, Siri och alla andra och Louise gick. Anna hade fixat ett intyg till mig så jag slapp betala för att åka hem till Värsås :D Skitbra,
Väl i Värsås skulle Prytz och Stefan komma till mig efter ett tag, de kom klockan 8, skräll ;D
Då hade Siri hunnit komma och vi var påväg till affären som snart stängde :) Jag köpte majskolvar och godis.
Hemma lagade Prytz och Stefan mat åt mig, fasst jag hjälpte såklart till eftersom att de gick sådär för dem :P
De satte på fel platta och vi bara skrattade åt dem. Sedan skulle jag äta - chicken nuggets och potatis kroketter. De blev lite svarta så helt plötsligt säger Prytz " akta så att du inte -tuppar- av". Och eftersom att kyckling är desamma som tupp nästan så ja... jag började skratta och kunde inte sluta. Sen vet jag inte riktigt vad Stefan försökte göra men han sprang runt med ett saltkar efter mig och Siri och ja.. allt var kaos. Vi kutade runt flera varv i huset och så åt vi majskolvar som jag köpt. Prytz och jag skulle tävla, eftersom att han startade innan mig så vann han.. vi skulle se vem som åt upp först XD Jag var nerdrängt i smör sen, mysigt. Iallafall sen gick vi till Prytz och sjöng sinstar, iallafall jag och Siri :) Kul kul, !

Och nu kommer snart Siri så ska vi gå till Prytz igen, måste sluta. Hej.

14.28

image72
Nu har jag minsann inte skrivit något på ett tag. Idag var det skola som vanligt, helt okej dag. Idrotten var bra, vi körde arobic och fick göra egna block. Vårt lags block ägde allas :) Riktigt rolig idrott faktigst.
Igår var jag med lilla Andrea, vi var på maxi och jag köpte skor. Sedan åkte vi hem till henne och jag somnade i hennes säng när vi satt och gjorde läxora, skit trött. Jag är trött nu med förövrigt , och sugen på något gått men jag får nog ta och vänta till imorgon då Lisa förmodligen kommer hem till mig och så ska vi kolla på film :) Och äta godis :G Mums! 

21.06

Dagarna sätter sina spår, jag är otroligt trött och ska gå och sova med en gång. Läsa lite får jag nog göra också för den delen, jag håller på att läster "Allt för min syster" vilket är en ganska väldigt bra bok. :) Imorgon ska jag följa med Andrea hem eller tvärtom, vi får se hur det blir. Jag längtar till helgen hur som helst då det blir Värsås, igen.

Fick för övrigt världens gulligaste uppskattning av en av mina bästa vänner idag, Prytz.
"Men du? :D Du ska veta att jag är väldigt glad att ha dig som vän, bara så du vet :D"
Ungefär så löd den, visst blir man otroligt glad när ens vänner bara säger så helt plötsligt utan anledning? Jag blev jätte glad iallafall :D

22.29

Godkväll människor, nu nalkas kvällen och imorgon är det skola igen.
Denna helg har varit bra, hyfsat :) Det var riktigt kul i Fredags, och idag var jag på Maxi och hittade ett par skor jag ska köpa. Jag hyrde Bridge to Terabithia, jag satt och lipade framåt slutet. Det brukar jag aldrig göra när jag ser på film egentligen, strange. Nu ska jag sova hur som helst, hoppas det blir en bra dag imorgon eftersom att det är Fridas födelsedag :)  

Dröm en dröm.

Godkväll tvåstegare, kanske dags att gå i dvala snart?
Jag vaknade precis, somnade vid tv:n när jag kollde på sagan om ringen. Sömnigt men skönt. Nu så småningom ska jag lägga mig i min egen säng istället och orka mig igenom natten genom drömmar hoppas jag. För jag drömde lite nyss precis när jag sov, att det hoppade en massa enhörningar utanför min pappas baksida på sitt hus och att jag skulle fota dem. Men helt plötsligt dök det upp en människa och mina kompisar skulle gå och köpa pizza eftersom att pizzerian i Värsås hade öppnat, mm. Jag har blivit så hungrig och sugen på saker nu den sista tiden, jätte sugen på vad som helst. Jag kommer bli mullig om det fortsätter åt den här riktningen. Nu ska jag gå och drömma vidare, om något sött. Längtar tills man skaffar eget föresten, så man kan köpa inredning och sådant, mys.

Ifall ni undrar hur kul jag hade i går natt så kolla på min bilddagbok.
http://Hejhejbajskorv.blogg.se/ Där står det mesta.                                                      

Vår.

12.37, jag sitter i skolan under vår Svenska lektion just nu. Vi ska skriva om vår prao, men vi sitter och skrattar ihjäl åt killarna här eftersom att de håller på med ViTal "Jessica är ett menstroll" , haha.
Hur som helst, efter denna lektion blir det Idrott, gym. Wooh, nej men vi ska köra en massa styrka.
Efter idrotten ska jag tydligen gå och köpa bio biljetter till ikväll, sen vänta på Andrea tills hon slutar vid 15.00 :) Sen sover vi hos henne ikväll med killarna, blir nog kul.
Våren börjar komma nu känns det som, jag sagt riktigt och tänkte på det idag under Tyskan. Om det skulle kunna gå att spara en känsla i en burk skulle denna defintivt sparats. Nej, dags att gå tillbaka till arbetet.

Mm, Fika.

image70
Eftermiddag, ganska trött för övrigt såhär efterskolan. Och jag är Jätte hungrig vilket är konstigt eftersom att jag ätit 5 knäckemackor i skolan idag. Men tydligen så mättar inte knäckemackor ett piss, iallafall inte idag. Hur som helst så slutade jag tidigt idag, 13.30 :D
Men ska snart tillbaka till skolan, klockan 15.30 slutar Andrea och då ska vi träffa Ika :) Vi ska tydligen fika ( vilket kanske kan lindra min hunger) och så måste jag gå på stan lite. Jag ska kolla på skor och en aning försenade julklappar. Efter det tar väll vi och åker hem till Andrea tror jag. Det kan bli en riktig mysig eftermiddag faktigst ♥
Just nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck, han är trotts allt otroligt bra.
Oturligt nog så har jag faktigst fått ett antal läxor nu som jag måste göra, vi har börjat få en massa verb i tyskan och jag fattar ingeting. Jag längtar enormt till gymnasiet då jag slipper läsa språk mer!
Uhh, jag vill inte ut igen nu det är ruggigt kalt ute och jag har blivit lite varamre nu när jag sitter här i halsduk. Men jag vill så gärna träffa flickorna så :)

"Det är såååååååå 07, alltså"

Tandläkarbesök.

Typiskt, fick fram mitt playstation tillslut med tydligen är det så att den nästan käkar upp skivorna och det funkar bara en kort stund att komma in till menyn på något spel innan den stänger av och blir svart. Och så låter det högt, skivan typ snurrar runt där inne och det låter som att det blir repor men det blir det inte. Jag vill ha ett nytt playstation :< Iallafall, jag är på ganska bra humör idag :) Var helt underbart att komma tillbaka till skolan och känna att man faktigst varit saknad av en del. Speceillt kul att träffa Frida, hon lyste lixom upp dagen bara sådär :) Hon var nära att sluta prata med mig också, hon sa att om jag uttalade ordet lol mer än tre gånger under dagen skulle hon ignorera mig. Jag sa det nog mer än tre, bara att lilla Frida inte hörde det mer än två gånger. Det sista jag gjorde på dagen var att säga lol till henne för tredje gången, bara för att vara irriterande, hon sa att hon inte tänker prata med mig imorgon nu. Vi får väll se hur det blir med den saken :D Inga läxor än , men det kommer nog och det kommer bli jobbigt.
Jag tycker inte om den tandläkaren som hade hand om mig idag föresten, ursh hon var jobbig. Skvätte vatten i ansiktet på mig och hade inte hanskar på sig så att jag riktigt fick känna smaken av rengörningsmedlet de använder när de tvättar händerna. Jag var nära på att säga något, men jag orkade inte. Skolan tröttar ut minsann.
Nu ska jag kolla på Nothing hill och snart äta mc dondals. Bra sätt att förtära tänderna på såhär efter tandläkar besöket tycker jag!

Tack tomten.

Visst är världen underlig, det går inte att ungå den tanken. Det hände faktigst något märkligt kul idag.
Imorse då jag gled fram på den hala isen på väg till bussen så körde en bil förbi mig. Jag såg direkt att det var "tomtens" (jag kallar honom för tomten för att han har så långt skägg) bil och skrattade lite för mig själv. "Jag önskar att jag hittar mitt playstation igen" tänkte jag och sedan var det inte mer med det. Nu, när jag kom hem, jag vet inte varför... men jag fick en sånn känsla att kolla högst upp i klädskåpet som är fullt med skit. Jag kikade in och ja, medans mamma skrek "gå ut därifrån, jag är nästan säker på att vi har slängt det" så stälde jag mig på en pall och kände på påsarna som låg där. Jag kände något som kunde vart någonslags radio men när jag slet upp påsen upptäckte jag att det faktigst var mitt tv-spel :) Så nu är jag glad, men jag vet inte riktigt om det funkar än.. det kan vara så att det är sönder och behövs lagas. Jag kan åtminstonde vara glad och hoppas tills jag testar det om någon timme då jag kommer hem från tandläkaren som jag ska masa mig iväg till nu. Håll tummarna, både för tandläkaren och för tv-spelet. Skriver mer sen,

Godnatt video.

Ett sista inlägg innan sängen kallar kanske. Hittade denna video i en annan blogg och ja tyckte den passa såhär på kvällen. Den visar varelser som har lite underliga sätt att sova på. Ganska underhållande för den delen också,  Eller hur..

Cola på burk.

Uhh, allt känns konstigt och fyrkantigt. Kanske är det lika bra att börja skolan imorgon. Vill inte höra det ständiga klaget. För första gången på flera månader har jag gråtit idag, inte mycket men det kändes som att det behövdes.
Jag vill göra något av mitt liv, kanske är det därför som jag tycker mitt rum är som en anstalt. Mamma undrar om jag inte ska få på mig svart/vita brottsling kläder snart också. Det verkar som att hon blir ledsen över att jag inte trivs så jätte bra här. Men jag kan inte hjälpa det, och jag vill inte ljuga ständigt. Jag vill faktigst ha någon att sitta brevid och prata till nu och då menar jag en riktig vän och inte någon jävla kurator. Men alla har fullt upp att ta hand om sig själva just nu eller så orkar de helt enkelt inte riktigt komma hela vägen, det är bäst att hjälpa dem och vänta antar jag. Klaga gör inget bättre och jag har det faktigst hyfsat bra ändå så jag behöver inte klaga. Men att skriva av sig, det sägs hjälpa.. även om ni är få som läser detta. Ni är bra hur som helst, </3

Jag blir galen.

Gaaah, tror att jag suttit vid bloggen i ett antal timmar nu och bara försökt att få till ett bra uteseende, som ni ser har jag inte lyckats. Jag vill att den ska vara stilren och snygg att titta på , men jag hittar fortfarande inga bra bakgrunder. Orkar inte fixa mer nu heller, så den får vara regnbågsfärgad , man blir ju lite glad av den iallafall.

Längtan.

109 dagar kvar tills jag åker med Pappa och Gisela till Tyskland - Kiel, om jag får ledigt åker jag vidare till min andra syster i Skåne sedan. Är borta i cirka en vecka.

147
dagar kvar tills jag åker till Cypern. Sunwing Resort sandy bay hotellklassificeringhotellklassificeringhotellklassificeringhotellklassificering 



Åh, vad jag längtar. Det känns som att det är en evighet tills dess men det är det värt. Önskar bara att jag kunde haft en bättre kamera tills dess, men jag får väll nöja mig med min vanliga. Hoppas att vi besöker några nya ställen i år också.

Nötkaka och mjölk.

image54
                 Sönder Boulevard - Thåström
, förmodligen dagens bästa låt.

Är lite smått depp idag, vet inte riktigt varför. Det känns faktigst som att jag skriver för mig själv här på bloggen, typ skriver för att komma ihåg :) Knappt någon kommenterar och det är nästan samma sak på bilddagboken, funderar på att isolera mig ett slag men jag skulle nog inte hålla ut speciellt länge.
Gjorde om bloggen ett slag igår, tröttnade på det bruna och nu när tiden går så snabbt och det snart är vår så tänkte jag att det kunde passa sig med lite grönt, men det blev inte speciellt bra. Just nu orkar jag inte göra om den igen eftersom att jag aldrig hittar passade bakgrunder och det blir bara fel när jag försöker göra en i photoshop.
Kände mig riktigt ensam igår kväll, konstigt att allt kommer på kvällen sådär. Tänkte mycket när jag skulle sova också, bland annat för att jag inte kunde sova överhuvudtaget. Kom och tänka på att jag inte haft en pojkvän på ska vi säga 2 år, lol det måste vara något alvarligt fel på mig när jag sjunkit så här lågt. Men vafan de flesta killar har ju inte speciellt mycket till hjärna nu, bättre att vänta och hitta någon som har hjärta och hjärna.
Skulle gärna vart med någon idag men Andrea orkar inte och det gör nog jag knappt heller. Skulle behövt gå till Maxi eller något, kollat på skor och försenade julklappar. Men jag vet att jag inte kommer hitta något ändå. Oh, gud vad jag låter dyster idag. Ni får gärna skriva till mig, då kanske jag kommer på bättre humör.
Sen är det ju skola imorgon också, piss. Men det ska bli kul att träffa en del vänner man saknat igen. Jag har knappt sett någon nu på lovet. Men det där med prov och sånt, det skulle lika gärna kunna kvitta. Jag blir inte mycket klokare av det för tillfället direkt. Jag önskar man vore äldre, då kanske det händer något av livet.. jag vill lixom se vilken väg jag väljer och fixa till det om det inte blir bra, jag vill hitta någonstans att bo, en riktig vän som man kan fika med och prata till när det behövs ( för hoppnings vis är vi ju äldre och klokare då ) och så vill jag självklart hitta en pojkvän.
Framtiden ser inte speciellt ljus ut för tillfället, men det finns säkert några lampor att tända på vägen fram.


Tv-spels natt.

Ett dygn hos Prytz.
Looooool, varför har jag börjat säga det hela tiden._. lol. Måste sluta, det är så irriterande ._. Vi vaknade typ för några timmar sen, åt precis frukost. Pizza :G , men jag mår rätt illa nu vill jag påstå. Kom hit ( till Prytz) typ vid 3 igår, vi gick till affären och fick vänta en jäkla lång stund tills vi kunde sätta igång. Spelade tv-spel mest men dator också, runescape så klart (Y) 3 datorer och en tv . Bond , tecken, tony hawk och en massa andra spel på tv-n. Jag spöade fan nästan Stefan i tecken och Prytz och jag körde enmans duell med endast ett vapen i Medal of honor - rising sun . Fan vad vi garvade, gud jag har inte garvat så mycket på länge så jävla kul, fasst vi var ju lite flumm i för sig. Tobbe och Stefan kollade lite konstigt på oss när vi nästan låg på golvet och skrattade. Fasst jag fick allt in några snygga träffar på Prytz då och då, även om han utklassade mig totalt. Jag råkade skvätta ut en massa dricka överallt också, det var inte direkt meningen bara rena reflexer. Haha, hela Prytz blev dränkt i fanta så han fick byta kläder, konsollen till tv-spelet fick fanta i sig och nu på morgonen har vi både fått damsuga och svabba golvet. Hm, vi beställde pizza någon gång på kvällen, mums mums. Sen runt 3 på natten eller nått blev Prytz och Tobbe så jävla sugna så de gick upp och åt igen, lol pizza mitt i natten. En massa godis och dricka blev det som sagt också. Klockan var 6-7 när vi började göra i ordning sovplatserna. Jag hade turen (host) att ligga mellan Tobbe och Stefan med typ någon meters avstånd. Haha, De var jobbigt vill jag påstå, tillslut hade jag varken kudde eller madrass utan de två hade slängt sig över mina saker och låg huller om buller. Var tvungen att slå på Tobbe för att han skulle flytta på sig för den klumpen gick inte och putta bort, :) . Stefan fick man också ta till våld på, till slut somnade vi iallafall runt 8, ofta jag kommer vara pigg när skolan börjar igen nu när jag vänt på dygnet så ._. Får ta och sova rätt mycket när jag får chansen nu idag. Nu sitter pojkare och spelar dator och tv-spel igen. Haha, ska snart hem tror jag. Men det har vart jätte kul, har som sagt nästan aldrig skrattat så mycket som jag gjorde under de här dygnet. :D


Tv-spels natt.

Lol, vi borde sova nu .___________________. Jag är trött :D

Snoww.

Kors i taket, igår hm.. ja jo det var igår typ runt.. äh jag vet inte vilken tid det var. Stefan och Tobbe kom hit och sen gick vi ut, till Prytz. Hm, där... gjorde vi typ ingenting, förutom att de mobbade mig och blablabla suger på spel, typ. Ägggg, jag ska slå er! Hur som helst, jag och Madde spelade tv-spel lite, sedan tröttnade de på att kolla på och ville pussla. Wosh! Det är inte ofta man får killar till att pussla faktigst. Vi pusslade ett ytterst jobbigt pussel iallafall ._. Harry Potter och alla bitar såg likadana ut med lite marginaler .___. Så upptäckte vi såklart att en bit bara försvann när vi råkade röra pusslet lite jag och Prytz, vi blev lätt förbannade och det blev inte bättre av att Tobbe hade haft den biten hela tiden , haha -.-. Sen minns jag inte riktigt vad vi gjorde förutom att vi satt och pratade i någon timma om ifall vi skulle ha lan eller tv-spels kväll, det slutade med tv-spels kväll. Så vi bestämde en massvis sedan gick vi hem till mig. Jag fick lätt ryck på dem när de slog mig så det slutade med att det låg sockerbitar i hela köket efter vårt socker krig. Sedan skulle vi gå ut, och jag blev bombad av snöbollar, de var ju inte meningen att de skulle träffa direkt, men de gjorde de, en del. Tobbe fick in en snöboll som snuddade min nacke och rakt in i tegelväggen bakom, den fick mig att hoppa högt den snöbollen iallafall. Sen gick vi till Stefan och sedan till Tobbe och nu orkar jag inte skriva mer vad vi gjorde hos dem för jag måste fixa mig sen ska jag till Prytz där vi ska ha tv-spels kväll allihopa och käka pizza :G mums, sover där sedan och spelar spelar spelar, om jag inte somnar hela tiden vilket jag lär göra. :)

Lip.

Åhhh, ryck. Jag som trodde att jag skulle få stanna i Värsås tills på Lördag men nejdå, jag ska minsann hem imorgon tydligen :< Fyfan, va tråkigt. Jag har knappast något att göra i Skövde ändå. Så nu får jag typ antingen välja om jag vill lana med mina vänner idag ( vilket kanske inte går ) eller dra till filmkvällen ikväll ( vilket jag tydligen inte har skjuss hem ifrån ). Just nu lutar det ganska mycket åt att stanna här... om någon loggar in på msn. Hur som helst, nu går jag och äter.

2008, här är vi.

Oh, mors. Vaknade klockan 1 idag, hyfsat tid efter att ha vart ute så länge igår iallafall.

Igår ;
Förberedde med chips och allt för kvällen, klockan 18.40 kom Andrea , mys :D Vi snackade lite, skärde korvar och stälde fram chipsen. 19.20 anlände annat folk. Siri tillsamans med Mike, Bea och Pontus. Vi slog oss ner i soffan och kollade på Dead Silence som Siri haft med sig, ganska konstig film men mycket bra! Efter det tog vi och gick ut, Pontus orkade inte med mer film sa han. Vi traskade runt i Värsås, kallt som det var, Burr! Gled på marken eftersom att det kommit snö under natten och halkit var det allt. Pontus, konstig typ det där hälde öl över Andrea och Siri, babblade en massa strunt och ja, han var lite skumm han. Till slut blev det för kallt och vi gick in i värmen. Siri tog fram ytterligare en film, Masters of horror - imprint. Oh, skrämmande värre. Alla kategorier i en, väldigt annorlunda film men sånt gillar vi. Ni som gillar tortyr borde se den och ni andra med för den delen :) 23, var det slut på partyt. Folket fick traska hem och jag och Andrea drog till Prytz där vi fann Madde, Stefan, Prytz och en massa smällare. I panik sprang vi omkring några minuter innan tolv, tv:n ville ju inte starta och det är klart att man måste kolla på gubben som säger "ring in det nya året..." Klockan slog 12 och Stefan fick inte upp korken på cider flaskan. Haha, rätt kul. Madde höll i cidern så jag sa till henne att skynda sig att hälla upp cider till alla, hon hälde några cl cider i hennesglas, stälde ner ciderflaskan och slukade cidern i glaset efter att hon sagt skål. Haha, vi bara " vafan, i då?" :) Jag hällde upp till alla och vi fick oss iallafall lite cider innan vi rusade ut och tände på alla fyrverkerier. Fint var det men kallt, det får man väll stå ut med såhär på nyår. Halv drog vi hem till mig för att äta upp alla chips ( som vi inte gjorde ) och snacka en del. Madde var ivrig och ville genast ut och smälla ännu mera raketer så vi gick ut igen. Smällde, lite och så.. Stefan smällde nästan av sig handen då han råkade släppa raketen precis när den for iväg, rätt tur det där :D Haha, de kom rök ur brunnarna och en del raketer smälldes inte som de skulle utan helt fel. Vi gick in hos Prytz igen runt två-halv tre. Prytz den jäkeln skulle hålla fast i mina armar och helt plötsligt hade jag glidit över soffan och rakt ner på golvet, haha. Rätt rött märke jag fick av att han höll fast min arm och almost, stoppade blodet också. Men det var kul. Vi bestämde oss för att sjunga Sinstar , jag vann mot Stefan 2 gånger, stolstolt! :D Sedan när Andrea tog över ska vi ju inte ens tala om hur det gick då men ;D Klockan blev fram mot 4 och vi traskade hem, somnade runt 5 tillslut iallafall :) Frukost blev julmust och chips, mycket snack också eftersom att Andrea sov över hos mig :) Riktigt trevligt dygn iallafall,
 image45image46image47

RSS 2.0