Skåne I´m here.

Ni verkar inte så intresserade, men jag är i Skåne nu. Mådde så jävla dåligt på vägen hit igår, hade mensvärk ända ner i tårna. Jag bad pappa att stanna och fick stapla fram till närmsta bord, det var jobbigt vill jag lova.
Men allt är så fint här, det känns underbart. Jag vill bo här, aldrig komma hem igen.
Snart ska vi åka någonstans, men nu är det mat.
Pappa lärde mig ett nytt ord igår : Sporatiskt - ibland. Är det bara jag som aldrig hört detta ord förut? Jag känner mig blåst.

Nästa hållplats - skåne

Hallo cowboys. Jag lånar pappas mobil lite nu när han ändå är upptagen med att hålla kursen mot Skåne. Det blåser så kraftigt, jag tror snart att öronen blåser av. Det är sand överallt, på marken, i luften, i maten och sikten är dimmig. Men vi har åkt halva vägen nu och är i båstad, 10 mil kvar. Pappa läskar precis och säger att vi ska äta glass när vi kommer till hallandsåsen, mums. Det var inte många timmar sen vi åt på donken, men ändå. Vi lämnade Molli och Gisela i göteborg i morse. Nu blir det glass.<3

Yes.

Ibland är det konstigt. Jag trodde verkligen att Tyskland skulle vara ur modet men ändå så finns det så mycket snyggt. Nästan så man åker dit för att shoppa kläder istället för sprit i framtiden, haha.
Men iallafall, för nåra veckor sedan la jag upp ett par snygga leggins här på bloggen och jag fick chansen att hitta ett par i samma stil nere i Tyskland också. Grymmt gött, me like.

image149382404-161

Tyskland Resume.

Det är tydligen lite ändrade planer. Jag trodde att vi skulle åka till Skåne idag, men det ska vi tydligen inte. Vi drar imorgon istället eftersom att vi är så trötta. Så idag händer det inget speciellt, Gisela jobbar så jag och pappa sitter här hemma med Molli. Vi ska åka till Backaplan lite senare sen, för Gisela ska kolla på något. Men när jag ändå skriver nu kan jag ta ocg skriva en liten samanfattning av Helgen... eller en ganska lång. Men om ja ska skriva när ja kommer hem sen så blir allt för långt.

Fredag:
Pappa hämtade mig vid 11 eller någonstans runt där. Vi körde mot Skara där vi stannade till vid Jula huset. Efter det blev det raka vägen till syster i Göteborg. Vi kom fram klockan halv 2 och fick göra oss i ordning och gå och lämna Molli vid körskolan. Mollis hundvakt är nämligen körskolelärare. Bussen som skulle gå 10 minuter senare körde rakt förbi oss och vi kunde inte göra annat än gapa. Alla gaddade ihop sig vid busshållsplatsen och skrattade gött. Som tur hade vi ju inte bråttom iallafall, men bussen kom 15 minuter senare. Bussen var smock full och dålig luft med vi var i stan efter 20 minuter ungefär. Vi trodde först att vi hoppat på fel spårvagn eftersom att den gick åt fel håll med det hade vi lyckligtvis inte utan vi kunde tillslut stiga av vid Tysklandsterminalen.
Där skulle vi vänta på att våran buss skulle komma som alla andra åkt med från Skövde och så ( vi åkte inte med den eftersom att vi ändå var tvugna att åka bil ner till Göteborg ). Vi skulle möta bussen klockan 16.30, men när klockan var 18 fick vi lite smått panik. Det kom en massa andra bussar men inte våran. Pappa ringde till MK bussresor och frågade vart våra buss var. Sen visade det sig att bussen stod inte så långt ifrån oss men att det stod Mullsjö på. Hur skulle vi kunna se att det fanns en skylt som var 50*30 stor i framrutan där de stod MK bussresor?
Vi fick iallfall biljetterna och kunde gå på båten. Vi gick till vår hytt och blev inte speciellt förvånade över hur liten den var eftersom att vi åkt 2 gånger tidigare. Vi gick runt på båten lite eftersom att vi blivit illsagda att få äta smörgåbordet klockan 19.30. Men när vi såg att resturangen var öppen, gick vi dit och bemöttes av en röst som sa :
- Ni skulle ätit klockan 18, alla andra i er grupp har redan ätit.
Jaha, det är så det går när man inte får reda på mycket, vi fick iallafall äta och maten var smarrigt god. När läsken är gratis så får man passa på. Båten började åka runt klockan 19 så när vi var klara med maten stod vi och blickade ut genom fönstren en stund. Sedan var det dags att spela på banditerna, det är fan det bästa som finns. Men vi vann ingen stor summa denna gång tyvärr. Jag slog vad om att man fick en välkommsdrink om man visade upp sitt kort, så vi gick dit och fick våra drinkar så småningom. Det var lite roligt folk på båten som kom fram då och då. En go packad Göteborgare kom fram till oss och sa :
- Är någon av er bra på matte? Varför måste man vara det egentligen?
Vi hade inte mycket till svar och hann gav upp, haha. Sen gick vi mot shoppen och kikade. Det var mycket som var omgjort på båten så vi kände knappt igen oss, men vi hittade så småningom överallt. Gisela köpte en del saker men jag sparade mina pengar till morgondagen.
Vi gick mot hytten och sedan gick vi till baren igen och tog nya drinkar. Även denna gång var det någon rolig gubbe som kom fram och snackade. Klockan 22.30, började dom spela musik i baren så vi satt kvar en bra stund. Vi föredrog den lite lugnare delen istället för fylle golvet en våning upp. Vi gick mot hytten runt midnatt och själv hade jag svårt att somna.

Lördag:
Klockan var runt 04 då det började med små bankar mot en dörr utanför. I minst en timme stod någon och bankade på dörren brevid och skrek att någon skulle öppna. Jag väntade och väntade och sedan hörde jag syrrans röst :
- Vad fan håller dom på med?
Yes, jag visste att hon skulle säga så. Hur som helst, jag tror jag somnde om igen för klockan var runt 06.30 när jag sedan la märke till att dom tjafsade på nytt. Då var det ingen idé att somna om så jag och Syrran låg med spända öron och lyssnade vad dom sa. Pappa sov som en stock ändå. Vi kom fram till att det var en kvinna och en mann som hade hytten intill och jag kunde utan ansträngning höra vad de babblade om.
- Nyp mig inte, nyp mig inte, NYP MIG INTE. sa kvinnan ett antal gånger.
- Vi ger upp den här kärleksgrejen nu. sa kvinnan lite senare och mannen bara mummlade.
De höll på så tills vi blev väckta av rösten i högtalaren klockan 07.30, då orkade vi inte lyssna mer utan gjorde oss i ordning för att sedan äta frukost. Jag blev lycklig då man även fick dricka läsk till frukosten, så hade det inte varit förut  ( haha ). Efter maten gick vi upp på däck och kikade ut över Tyskland. Vi vinkade till alla båtar runt om och de vinkade tillbaka. Så småningom fick vi gå ner igen eftersom att vi skulle av båten också. Vi steg ut på Tyskland lite över klockan 09 och bussen kom lite senare sen. Vi kollade oss omkring för at se om någon av de på bussen varit de som hade bankat och skrikit så under natten. Jag la nästan direkt märke till skilsmässo paret och vi höll oss undan de läskiga människorna.
Det tog ungefär 10 minuter att åka till det stora köpcentret och väl där fanns det inte mycket annat att göra än desperat springa in och ut ur de roliga affärerna. Pappa kunde inte göra mycket mer än titta på. Det blev mycket köpt tillslut och bussen gick hem till båten klockan kvart i 1. Men efter det så gick vi ut i Kiel, käkade pizza och gick runt till olika kyrkor och kloster etc. Vi fann ett koster som spelade klockmusik klockan 15, så vi stannade och lyssnade på de, jätte fint.
Sen gick vi mot båten igen, vi hade inte så mycket att göra eftersom att allt var stängt på båten nu när alla var ute i stan och så. Inget öppnade igen förens båten startade, men innan dess hade vi fikat i aktern på ett litet café. Det måste ha varit den kladdigaste kaka jag någonsin ätit. Men gott var det. Shoppen öppnade igen och jag köpte små parfymer för trehundra spänn, hade egentligen inte råd till det men vill man ha så vill man. Vi spelade upp våra sista pengar på banditerna och sedan käkade vi ( känns som att vi käkade jämt ). Vi tog någon drink i baren och eftersom att jag var så jätte trött gick vi in till hytten igen klockan 23. Den här natten fick vi iallafall sova och jag vaknade bara någon enstaka gång. 

Trodde inte det fanns några snyga kläder i Tyskland, men jag hittade ett par iallafall.



1. Tröja - Blind date 
2. T-shirt - One love
3. T-shirt - One love
4. Tröja - Fishbone
5. T-shirt - Fishbone
6. Shorts - Fishbone
7. Väska
8. Blandat - Parfymer från Givenchy.
9. Skor - Graceland
10. Dubbellinne - Jennifer Taylor + leggins med dragkedja.


Söndag:
Båten anlände till Sverige igen lite efter klockan 09. Vi trängde oss ut och gick ner till bussen för att hämta våra grejor. Sedan gick vi upp igen och tog närmsta spårvagn in till stan. Där fick vi vänta en timme på bussen och sen var vi hemma hos Gisela igen. De åkte och hämtade Molli medans jag sov eftersom att jag var så enormt trött. Jag kollade på From Hell tills de kom hem igen och då åkte vi ut till IKEA för att Gisela skulle köpa en massa möbler. Jag kunde knappt gå på fötterna så jag satte mig ner överallt. Sen blev det hem och sova. Kändes lite dumt att sova klockan 4, men jag var trött. Hände inte så mycket mer sen iallafall. Saknar Tyskland ganska mycket.

Måndag:
Vi har vart ute och gått med Molli i en timme jag och Pappa, imorrn åker vi vidare till Sara och Per i Skåne.
So long fuckers.

Pappas mobil.

Hej människor, första mobilinlägget. Sitter på centralen i gbg, har precis kommit från tyskland. Det har vart en massa komplikationer men resan har vart sköj. Är skit trött, har inte sovit mycket. Saknar skövde lite redan faktiskt. Ko mmer hem på fredag, puss.

Kvällen.

Måste bara slänga in ett inlägg här om eftermiddagen :) Mötte Lisa och Sandra typ runt kvart över 4. Vi drog oss mot Max vilket var en bit att gå men det var ju trevligt sälskap iallafall :)
Måste säga att kön inte såg så lång ut egentligen, men väl framme i kön skrek alla och knödde. Skit mycket folk verkligen och hamburgarna var stora som berg. Jag åt 1/4 sen var jag mätt. Kanske berodde på att vi stressat och så för att få dem. Sen gick vi den lite kortare vägen mot Lunden istället, gick till busshållsplatsen eftersom att Sandra skulle hem.
När hon stigit på bussen gick jag och Lisa och satte oss på en kulle vid kilbacken ( inte världens trevligaste kulle men iallafall , haha! ) . Hon blev sugen på godis så vi gick till coop :P sen gick vi till nästa kulle vid fotbollsplanen och satte oss. Där snackade vi mycket, om allt. Måste säga att det är enkelt att prata med Lisa och Sandra med för den delen. De är inte lika snobbiga som många andra heller, det är ett plus :) Så jävla söta är dom med,
Sen blev det för kallt och sitta där och jag var tvungen att dra hem och packa så vi sa hejdå och gick åt varsit håll.
Ibland är det gött att beaknta sig med nya, ♥

image153

Otålig.

Imorgon har jag varit sjuk en hel skolvecka + förra helgen. Men jag gick iallafall till det nationella matte provet idag som gick åt helvete. Vi fick reda på vad vi fått på första delen och jag fick tydligen 9... av 20 lixom, hur jävla dåligt är inte det? Jag är rätt jävla besviken på mig själv men, så är det. Den andra delen tror jag inte jag fick något poäng på överhuvudtaget heller. Som sagt, jag kuggar mitt VG i matte i år, hejdå.
Det var kul att träffa de flesta i skolan idag iallafall :) Frida var lika munter som vanligt och så. Men det var knappt någon som vågade vara nära mig och de sa att jag såg rätt sjuk ut - så jag gick hem. Precis - GICK hem. Busshelvetet åkte brevid mig, men eftersom att de flyttat hållplatsen tillfälligt tror jag och jag fattade ingenting så han jag inte med den. Orkade inte heller vänta på den bussen som skulle gå 30 minuter senare, så jag fick gå - tog ungefär en halvtimme det med. 
Väl hemma la jag mig i soffan, satte på The Holiday och började läsa "syskonkärlek" av Katarina Von Bredow. Jag läste tills filmen slutat och startat om på nytt, jag läste tills boken helt plötsligt tog slut. Jag tror jag låg och läste i tre timmar i sträck faktiskt, 297 sidor. Det är inte dåligt det, jag har nog aldrig läst ut en bok i sträck så. Men vad gör man när man är trött, sjuk och inte kan sova? Sedan såg jag slut på filmen som var 10 minuter kvar utav - snodde lite chips också :G
Känner mig ganska trött nu men ska gå och äta på Max klockan 16.30, mamma har opererats idag och jag kan behöva komma iväg lite. Så jag ska möta Lisa och Sandra, tror jag.. nere vid kiosken. Får se hur jag mår och så,
Sen ikväll får jag packa resten, har inte orkat bry mig ännu, men nu måste jag. Imorrn går jag inte till skolan för jag anser att det är viktigare att bli frisk nu. Desutom kommer pappa och hämtar mig runt 11 någon gång. Hoppas bara jag är vaken då ( måste ställa klockan ). Sen åker vi raka vägen till min syster. Tar bussen ner till stan. Hoppar på en sårvagn ner till hamnen. Fixar rumsbiljetter. Lämnar våra grejer på rummet. Käkar stort frukostbord. Utforskar båten. Spelar på banditer. Köper något i baren. osv.... lever helt enkelt. Om inte båten går på grund eller nått :P
Får se om jag hinner skriva något mer blogg inlägg, tveksamt. Nåväl jag kommer hem den 2:a, så tills dess - Sakna mig ♥

Tur att Siri är borta samtidigt som mig nu ( Hon åker till Kreta idag ) , då missar jag inte så mycket och jag slipper sakna helle lika mycket :) ♥

Tidig morgon.

Ojojoj, jag vaknade klockan 06 imorse av alla flugjävlar och kunde inte somna om. Jag gick in och kollade på tvn, kikade ut lite på solen som ännu inte nått över hustaken och så somnade jag om i soffan. Pappa kom sedan och väckte mig, sa att han skulle gå och klippa sig. Då var väll klockan runt tio någonting tror jag.
Jag packade och sen skjussade han in mig till stan klockan 1, kände mig mycket kryare. Jag somnade i sängen väl hemma och läste även klart min bok.
Jag såg att Louise hade sin status på "inte vid datorn - solar" på msn så jag skyndade mig och duschade för att kanske hinna gå till henne sen. Mycket riktigt så frågade hon om jag vill sola med henne så jag gick de 72 stegen till henne. Men vi han inte sola så mycket innan jag tyckte vi skulle kolla på ett hus vi kanske ska köpa, men bara kanske. Louise tyckte det var snyggt och eftersom att mamma och Morgan skulle åka iväg och titta på det så följde vi med. Vi tog även ett stopp vid minneslunden där mina två marsvin Saken och Snövit ligger, även min systers kanin Stampe. ( De tre s-en ) , vi åkte sedan vidare till Skultorp för mamma ville uppleva lite gamla minnen där hon bott förut. Sen tog vi bilen hem igen och jag gick och lånade en bok utav Louise som jag ska läsa i skolan imorgon eftersom att vi har läsvecka, och ja.. jag kommer till skolan imorrn :D Hur som helst så blev allt bara fel hos Louise och det var nära att jag slog ner hela hennes bänk - hahahah! Åh, det finns ingen bättre människa än Louise. Hon är ju bara så bäst <3

 så gammalt.. så gammalt. <3


holy stock.

Här sitter jag och lyssnar på värsta mardrömmslåten, det känns som att någon innom kort kommer hemsöka mitt hus. Kan det vara flugorna som surrar runt i hopp om att hitta en partner? Eller är det för att jag är ensam hemma med endast 2 stora 500 lappar och en stirrande grymmelnalle vid mig? Tur att iallafall Fiona ligger i sin bur.

Idag har det varit en snorig dag och runt middag hade jag dödsont i huvudet, glasögon utan styrka hjälper inte mycket. Jag får ju faktigst inte ha linserna i nu när jag är sjuk, så sjukt synd. Men jag har lyckats bra under dagen iallafall, jag har skrivit klart mitt svenska arbete! Applåder tack. Jag har även kollat på någon rese kanal som visade lite om Indien och Islam, nu kan jag allt! ( nästan iallafall hoppas jag ) . Och jag lyckades faktgist komma en bit på GW också , ännu mer stående ovantioner till mig. Men jag trodde att jag skulle hosta upp alla mina organ för ett tag, det kändes inte lovande men jag kunde behärska mig och läste en bok. Min låtsaspappa kom förbi med mat hemifrån mamma och en plopp, jag har fortfarande inte ätit upp alla grönsaker och frukt som hon plockat med ( men säg inget till henne ). 
Solen värmde rätt bra idag också , så jag låg ute en stund men det brände så jag tog mitt hår och gick in igen. Jag satte på stoltet och fördom men orkade inte titta tyvärr.
Imorgon kommer jag vara sjuk också men jag hoppas jag kan gå till skolan på Torsdag för det vill jag :) Sen kanske jag ska käka på Max med några kompisar på kvällen, om jag nu är frisk.
Sen.. sen .. sen... på Fredag så åker jag :) Till alla nördars land - Tyskland. Jag hoppas ni kommer sakna mig nu när jag för en gång skulle får unna mig något, haha. Ni har mitt mobil nummer så ni får gärna smsa och höra av er hur ni har det uppe i Sweden. Jag kommer hem nästa Fredag igen - den 2:a Maj . Vilket betyder att det är exakt 1 månad kvar tills jag åker till Cyprus. Underbara tanke! Jag kan verkligen inte sluta tjata om det :)

smartis.

Ojojoj, det var precis en massa gubbar här och instalerade pappas nya boxer paket eller vad det nu var och nu visade det sig att vi typ har 20 stycken olika Svt 24 kanaler som sänder samma sak, jag menar... vad ska vi med dom till? XD Sen är alla roliga kanaler borta och vi har inte disney chanel :( Men som tur är tar dom inte bort våran andra box förens om 3 månader - vilket innebär att alla kanaler finns kvar tills dess + de nya :) Sen ska pappa även köpa till barn paketet tror jag :D

Min förkylning är dessvärre inte bättre och jag kommer inte till skolan imorgon heller. Jag hoppas verkligen att jag bli bättre tills vi ska åka iallafall, annars blir jag olycklig :o

Missa.

Missade ni precis 100 höjdare? Gud, det programmet är coolt. Det är riktig humor att se människor göra bort sig. Enligt min åsikt iallafall. Hur som helst, jag ska sova snart för mitt ansikte värker - speciellt öronen och bihålorna. Har tagit en Ipren men vet inte om det hjälper, skölde ner den med cider också - kanske inte världens bästa.
Imorgon är det Tisdag och en ny dag... ska nog spela lite mer Guild Wars, hej hopp.

Tyskland, here i come!

Åh, nu är det inte många dagar kvar. Det är imorgon och då stannar jag hemma från skolan också, sen är det på Onsdag då jag förmodligen går till skolan men eftersom att vi bara läser kommer den dagen gå jätte fort, sen är det Torsdag och då läser vi ju faktigst också. Sen är det redan Fredag och då går jag bara halva dagen i skolan, sen kommer pappa och hämtar mig. Så köper vi direkt till min syster i Göteborg, tar spårvagnen ner till hamnen och stiger på vår båt. Sen åker vi ut på djupt vatten och jag kommer hem till Göteborg igen på Söndag. Sedan sover jag hos min syster tills på Måndagen och sen åker jag och pappa direkt ner till min andra syster i Skåne där vi stannar tills på Fredagen ( 2:a ). Underbart att åka bort så snart. Sen är det bara 4 veckor kvar tills det bär av till Cypern och sen är det sommarlov. Mitt liv kan inte bli bättre :)

Sunny.

Jag hatar att vakna tidigt på morgonen när man är sjuk, men å andra sidan... solen skiner och himlen är blå.
Pappa sitter och äter frukost ute på terassen så jag tror att jag ska gå och joina honom lite. Det är ju trotts allt 30 grader i solen och ingen blåst ;)


Disney - bäst.

plopp är alltid uppiggande, även om man inte har någon smak.
Nu ska jag gå och fortsätta att kolla på mina gamla inspelade dinseydags filmer från 1999-2000 :) De som fortfarande funkar vill säga,

Sunday today.

Det jobbiga med förkylningar är att man inte riktigt vet när de ska sluta. För ena stunden känner man sig jätte pigg och i nästa ligger man för döden med 40 grader i feber.
Jag känner mig iallafall bättre idag, förutom det att näsan växlar mellan att rinna och kännas som ett fast berg med snor ( jag vet, det låter jätte trevligt ). Jag provade iallafall med att sätta i linserna lite nu och mina ögon gillar det inte men jag hatar att gå runt i glasögon. Då känner jag mig bara ännu sjukare och det ger mig dåligt självförtroende.
Pappa har precis åkt iväg och köpt pizza som vi ska äta ;G och plopp såklart! Men tyvärr så har jag ingen smak för tillfället. Någon som har något recept på hur man botar smaklökarna?
Jag har blivit tillsagd att inte gå till skolan imorgon och jag känner att jag inte orkar det heller, så jag ska ligga här i Värsås och kollar på film hela dagen tror jag. Förhoppningsvis så blir det sådär jätte varmt utan någon blåst, då kan jag sitta ute lite eftersom att luften oftast hjälper mot förkylning och så.
Så ni får klara er utan mig i skolan imorgon för en gångs skull, :) Men jag ska försöka bli frisk tills på Tisdag iallafall!

Dunderförkyld,

Ja så känns det minsann, som att jag är dunderförkyld just nu. Men jag får ju skylla mig lite själv?
Efter att ha legat i soffa men varm panna och en massa chips och popcorn i högsta höjd så drog jag till fotbollsplanen. Där mötte jag de tre fotbollsproffsen Tobbe, Prytz och Stefan. haha, det var kul att träffa dom igen :) Längesen känns det som.  Dom spelade iallafall fotboll och jag stod och kollade på, lyssnade på vad för konstiga saker de hade och säga osv. Så småningom tröttnade de, tur var väll det eftersom att jag frös. Vi drog till Stefan ett tag, när han ätit drog vi till Prytzen. Madde var där och det var klart trevligt att träffa henne med :) Vilda var hur mysig som helst och mjuk som en kudde. När jag skulle gå så satte hon sig på mina fötter av någon anledning :P Hon väger knappt någonting än den där lilla flickan :) som sagt , jag gick hem när de skulle börja kolla på någon film och nu ska jag sova. Iallafall försöka, jag kan knappt sova när jag är sjuk ><. Kommer förmodligen inte till skolan på Måndag utan stannar här i Värsås om jag är så pass sjuk.

Hoppas jag kan vara med killarna snart igen, men det nog dröja några veckor eller så eftersom att jag åker till Tyskland på Fredag. :) Sakna mig!

Ich bin krank.

Jag är lite sådär små sjuk idag, men det var faktigst värre igår. Efter skolan så var jag med Siri och hennes pojkvän Simon. Vi gick och käkade på donken eftersom att det varit så äcklig mat i skolan :F. En massa folk vi kände kom förbi och det var väll trevligt det. Vi var på Willys också, för att köpa godis. Där såg jag någon jag inte direkt ville stöta på förtillfället. Vi fick skjuss till Värsås av mina föräldrar sen och väl hemma gick vi till skolgården. Det var tydligen disco där men vi ville inte störa, så vi höll oss undan. Däremot så lekte vi kurragömma och jag och Siri hittade bästa gömmstället ( i ett rör ). Så där satt vi i minst en kvart och kunde knappt röra oss utan fick ligga på varandra för att få plats. Simon hittade oss iallafall så småningom. Sen var det våran tur att leta efter honom och självklart var jag den som upptäckte honom där han låg bakom några pallar. På väg hem till lilla Siri sen så mötte vi Stina :) Hon var vårt trevliga sällskap tills vi kom fram och sen blev vi av med henne ( lite tråkigt iförsig ). Siri tyckte att vi skulle göra nudlar så Simon började laga till någon konstig sås. Vilken faktigst var ätlig :P ganska god till och med. Siri kunde inte tjata om kexchoklad och vi kollade på Tallang 2008 - rätt bra. Jag blev helt otroligt farsinerad av mannen som jonglerade, han var grymmt cool. Klockan 10 traskade jag hemmåt och somnade inte så långt efter, jag var så trött efter en dag med förkylning. idag är den inte så mycket bättre kan jag lova, men den försvinner nog snart.
Jag har många alternativ på vad jag ska göra idag, kan inte riktigt bestämma mig. Antingen så :

* Åker jag in till stan snart och väntar hemma en stund innan jag sedan kan sticka till Andrea ikväll eftersom att vi ska jobba hos hennes mamma imorgon isåfall.
* Eller så tar jag kontakt med Frida igen och kollar om hon inte har några nya planer för dagen, men då måste jag hitta någon skjuss.
* Jag kan också vänta på att Siri ska svara på mitt sms och kanske vara med henne lite.
* Eller så tar jag kontakt med killarna, men det har ändå något annat för sig som vanligt. Så det är väll det minst sannolika.
* Kan också stanna hemma hela dagen och inte anstänga mig, så att jag blir frisk snabbare. Men det är tråkigt.

Adjö.

:G

Åh, jag är såå trött. Men eftersom att det är lite sådär kul och trevligt att blogga så slägger jag in ett inlägg här nu innan jag kanske går och sover eller något liknande :). Jag vet att ni kanske inte är så intresserade av att höra HELA min dag, men ni får stå ut!

Var klar rätt snabbt imorse så jag han till och med möta Louise utanför hennes hus.. det är stora förbättringar för min del :) Det är riktigt mysigt att gå till skolan med Louise på morgonen, speciellt nu när det börjar bli sommar snart. Vår första lektion var såklart SO och jag blev så jävla förbannad när jag inte fick ha min Mp3 uppe, jag trodde jag skulle vara sur hela dagen. Sen kom Johan ("läraren") och gjorde mig ännu mer irriterad för man vet aldrig om han menar allvar eller inte. Sen hade vi iallafall engelska, det börjar bli riktigt kul nu faktigst. Jag sitter ju med Sussie nu och när man blir bra i engelska så kan iallafall inte jag låta bli att tycka om det :) Efter detta hade vi Biologi och ett läxförhör som inte gick sådär jätte bra skulle jag inte tro, men jag orkade inte tänka - vet inte riktigt varför.
Sen var det en rätt lång rast som vi slappade på, efter det hade vi Svenska. Åh, jag tycker att våra svenska lektioner är så mysiga nu när vi bara är i datasalen ändå. Desutom så fick vi reda på att vi faktiskt ska ha våran LÄSVECKA  och vi jublade, vilken lycka. Detta innebär att vi går Måndag och Tisdag som vanligt i skolan, sen läser vi Onsdag-Fredag på alla lektioner förutom de praktiska delarna. Wooho, sen åker jag desutom på Fredag eftermiddag och jag slipper idrotten :D Kan det bli bättre? En vecka utan skola och med en massa shopping och sol förhoppningsvis. Tyvärr så är jag borta under valborg också, skulle nog blitt rätt kul att vara hemma. Men det blir nog kul i Skåne också, ni slipper ju mig här hemma iallafall :D Sen är det bara fyra veckor kvar tills jag åker till Cypern och under dessa veckorna kommer det hända mycket minsann.
Åter tillbaka till skolan nu då. På håltimman gick jag och Frida och köpte plopp, mums! Sen visade det sig att även våra klasskamrater hade varit och köpt plopp :G och en massa annat gott :) Vi satte oss i caféterian och spelade bubblan. Mycket skratt utav det där alltså. Dax för 2 timmars slöjd sen, tyvärr fick vi ingen rast eftersom att vi skolkade lektionen förra gången -attans. Men jag är snart klar med mina übersnygga boxershorts :) Lyckligtvis han jag med bussen sen och väl hemma blev det Gilmore Girls and OC, jag typ dog - så bra var OC.

Snart blir det väll till att plugga antar jag, ursh.

Onsdag - Fredag?

När jag väntade på bussen idag sken solen och molnen lät solen skina utan problem, jag svettades till och med nästan i min jacka. När jag sedan klev av bussen här hemma hade solen gått i moln och kvar var regnet. Jag gillar inte regnet, bara när det är sommar. Jag älskar när det är varmt, soligt, regnigt och det åskar överallt på sommaren. Jag menar, finns det någon bättre känsla?
Jag tror att jag fick en uppenbarelse att jag borde vara glad idag och göra det bästa av dagen, när jag satt på bussen mot skolan. För när jag sitter där i mina tankar så ser jag plötsligt en apelsin rulla förbi mig nere på buss golvet och efter den ett glas. ( Som Julia skulle sagt, det måste vart ett tecken från gud! )
Efter en konstig morgon så staplade jag in på helenaskolan, i fel klassrum.. jag kom rakt in till 9C men vände lika fort igen. Väl inne i rätt klassrum så började vi lite smått med det Engelska nationella ( uppsatsen - del C ). Vi fick välja om vi ville skriva om något vi tyckte om, som tex en mobiltellefon osv, eller så fick vi skriva om något/någon vi var stolta över. Jag valde att skriva om stolthet och skrev att jag är en stolt svensk. Inte på något rasistiskt sätt eller så utan jag skrev att jag tycker vårt land är bra eftersom att vi är fritt och inte är med i några krig. Mitt i texten lyckades jag få med  något liknande - "mohahaha, I´m the king of the world"... jag tror jag uppfattade uppfigten lite fel.
Idrotten idag var grymmt kul och vi hade badminton som vanligt. Det var ännu roligare då vi kunde skratta åt Frida som åkte ut bland de första för en gångs skull, haha! Vi har sånn bra sammanhållning i vår klass nu och det känns dumt att vi snart ska sluta. Sen körde vi rundbadminton med pinigsrack vilket inte gick så jätte bra kanske och sen körde vi med vänster hand, det gick ännu sämre. Men vi skrattade och snackade så jävla mycket skit.
Under Engelskan snackade Fija, jag, Sussie och Bender om klassfesten vi ska ha och vad vi skulle göra. Vi kommer säkert ha den nu när jag åker till Tyskland, fan. Jag vill verkligen vara med på den så det hoppas vi inte.
Matten var oseriös och vi satt och filmade runt i klassrummet bara. Jag garvar ihjäl mig åt filmen :D.
Jag måste snart börja skriva på min engelska uppsats som vi ska skriva tills imorgon om Stone Cold boken vi läst, suck.

Nu känner jag för att skriva några punkter om varför jag är så glad idag.

Frida berättade precis att Maia Hirasawa även kommer till Lars konserten i sommar, hon som sjöng the ark låten på melodifestivalen i år nu vet.
- Siri kommer snart hit eftersom att hon slutade tidigare istället för halv 4 :D
- Snart är det sommar!
- Frida ska försöka spela in Fröken Höst låten idag.
- På Fredag är det en vecka kvar tills jag åker till Tyskland.

( Det var nog det mesta, :) )

Eftersom att jag inte brukar lägga in listor på min bdb så tänkte jag passa på att lägga in en här för en gångs skull eftersom att det är lite roligare än på bilddagboken. Sedan tvingar jag alla ni andra bloggare att också lägga in den. För jag är så snäll idag :)

1. När gick du upp idag?
Måste varit då väckarklockan ringde. runt 06.35-06.40

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter ser både dyrare ut och är glassigare ;)

3. Senaste filmen du såg på bio.
Minns inte riktigt, men det var nog Förtrollad med Andrea, Stefan och Prytz :)

4. Favorit-TV- program?
Lost och Gossip Girl, men eftersom att de är slut för säsongen så får jag väll säga reprisen av OC.

5. Vad åt du till frukost?
En halv macka och mjölk.

6. Vad är ditt andranamn?
Jag har två - Ellinor Ida Maria Johansson

7. Din favoritmat?
All tjockismat, Pizza, donken, mammas köttfärsås och spagetti, mammas potatisgratäng med kall kasler och pappas grillade på sommaren med potatissallad, mums!

8. Vilken mat gillar du inte?
Måste vara sill och konstiga fisk rätter, uew.

9. Favoritchips?
Sourcreme & onion, Paprika chips.. ja, jag gillar nog lite allt möjligt. Men jag köper bara Sourcreme oftast.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Har inga Cd´s , kör med iTunes och Mp3.

11. Vilken bil kör du?
Ingen nu, men snart pappas antar jag :P

12. Favoritmacka?
Skolans baugetter är faktigst rätt goda ;D

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
ûber kristna, för barnsliga och människor utan mänskligt skick.

14. Vilka är dina favoritkläder?
Strumpbyxor/leggins med någon lång tröja eller tunika, svart skärp och högklackade pumps eller annat kul.

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Cypern just nu, men dit åker jag snart ändå, annars Japan, New York, U.S.A och London.

16. Favoritklädmärke?
Bra märken har oftast en massa fula kläder också, så jag säger nog Gina Tricot och H&M.

17. Var vill du dra dig tillbaka?
I ett litet ensamt hus med mossa på taket någonstans i England, typ som huset i "The Holiday", gud så mysigt!

18. Favorittid på dagen?
Innan klockan 12, men på sommaren runt 13-14 då det är som varmast.

19. Var är du född?
I Skövde, men jag bodde i Värsås.

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Gillar ingen sport så direkt men, konståkning, gymnastik och motorsport-cross där det händer grejer ofta funkar.

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola.

22. Fotboll eller ishockey?
Fotboll.

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Inget utav det, är för trött för att vakna på morgonen och för trött för att vara vaken på kvällen.

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr, helt klart.

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Kommer nog in på Media på Västerhöjd trotts allt :)

26. Vad ville du bli när du var liten?
Designer och Polis.

27. Bästa barndomsminnet?
Alla gånger i Värsås med alla vänner, saknar allt det gamla,

28. Varit i Afrika ?
Nej, aldrig.

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Hahaha, ja!

30. Varit med om en bilolycka?
Nej, men mamma.

31. Favoritdag i veckan?
Tisdagar eller Fredagar, lite olika.

32. Favoritrestaurant?
Wallemans tror jag, så goda pizzor och mysigt ställe :)

33. Favoritblommor?
Rosor, de är så kraftfulla på något vis.

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Mc Donalds ;D

35. Äger du en cykel?
Ja, med punka på köpet.

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Hm, ja du.

37. Läggdags?
Oftast runt 22-23

38. Senaste personen du delade en middag med?
Min mamma och låtsas pappa tror jag.

39. Vad lyssnar du till just nu?
Någon gång måste du bli själv - Säkert

40. Favorit färg
Rött och grått

41. Hur många tatueringar har du?
Noll :)

04-15-08

Den 15 April idag, inte sant vad tiden går enormt fort. Jag menar, var det inte val till gymnasiet nyss och sen när blev det mindre än 10 veckor kvar tills vi slutar skolan? Det är läskigt, jag gillar inte klockor.

Nu höll jag på att skriva Måndag, har både kännts som att det varit måndag och onsdag idag, blir nog lite stabilare imorgon.

Idag började vi iallafall med matte, inte speciellt mycket grejer, ingen genomgång.. jag och Frida var bara trötta till botten. Sussie var tillbaka i skolan också :)
Andrea lektionen - Svenska , åh så underbart. Svenska är det ämne som suger minst i skolan för tillfället :) Vi håller på med egna arbeten och får vara i media salen hur mycket vi vill. Jag är inne på mitt 3:e/4:e arbete nu. Jag lämnade in min sångtext idag och fick ganska posetiva reaktioner. Jag har även lämat in min recension om författaren Jodi Picoult, hon äger. Och nu har jag ett projekt som jag ska renskriva om min klass och ett annat om siamesiska tvillingar och kanske tvillingar i allmänthet som jag ska skriva om. De sista minuterna tog vi till att skriva namnen på våra framtida skoltröjor. Jag skrev mitt namn, Ellinor , för jag ville inte skriva Eljen eftersom att det ska stå på brallorna mina.
SO:n var ganska långtråkig och vad annat kan den vara om man har Religion lixom? Vi jobbade på iallafall när vi egentligen ville sova hela bunten tror jag.
Frida mådde inte bra och hade nog feber, stackarn <3 Så när hon gick hem var det lunch vilket inte var så glädjande.
De två passen med Biologi de två sista timmarna gick ganska fort iallafall och sen var det bussen hem.

- Måste bara tillägga att det luktade Urin i bussen, grymmt äckligt. Den fräna lukten är inget man vill sitta i, i 10 minuter direkt. Hade lust att srkika ut och fråga vem det var som urinat ner sig, men jag höll mig.

Imorgon missar vi Tyskan eftersom att vi har nationellt prov i Engelskan , ljuvligt.


Nyhet!

Lisa har skaffat lugg och är minsann hur vacker i det som helst :D Vackert <3

På Onsdag har vi nationella prov och nästa Fredag åker jag iväg till Tyskland och sedan vidare ner till skåne, underbart! ( inte med de nationella provet kanske, men )

04-14-08

Ganska lycklig trotts allt, men otroligt kissnödig.
Jag kanske borde ta min chans nu? - men jag vågar inte. FY MIG.

image151
expreminterade lite i PS som vanligt, tyvärr väldigt dåliga resultat. :P

money money,

Morrrr, jag blir så arg att vad man än söker på Google nu så kommer det bara upp en massa bloggar. Bloggar hit och bloggar dit, blir det inte lite för mycket? Varför måste alla sidor hamna på google för och inte någonannanstans. Jag blir så sur.
Desutom försvann min sol precis och kylan kom snabbt. Jag är rätt trött på livet idag och hoppas det blir bättre imorgon. Jag behöver pengar också, eller.. jag har pengar. Men jag sparar ju till Tyskland och Cypern nu , så jag kommer inte få shoppa något förens om två veckor och det kommer inte bli mycket. Jag vill ha så mycket, jag vill ha allt.
Nu är jag faktigst lite avundsjuk på er som har sommarjobb i sommar, jag vill också ha pengar.
Mhh, är ganska trött på min stil nu också, vill ha något nytt. Det kan ju knappt bli sämre nu iallafall,

image148   

En snygg väska från Stella McCartney, gilla gilla.
Jag måste ha någon snygg väska snart, men jag får vänta.
 
image149












Diggar dessa leggins från LNA.
Saknas bara pengar nu som sagt.


-

Ursh, nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Tänk om jag skulle gjort något annorlunda? Tänk om.
Fy fan vad dåligt det känns, men det fanns ingen chans. Finns inget annat att göra än att glömma nu.

- Åker till Tyskland om två veckor nu, fan vad gött.

Mitt svenska arbete?

Eventuellt så blir detta ett utav mina svenska arbeten. Men låten är även tilldelad Frida, med vissa utantag.
För sista biten kanske inte är så glädjande. Men Frida är Fröken Höst <3 


Fröken Höst

Kom tillbaka nu Fröken Höst.
Du behövs här när allt slår över till vitt.
Jag saknar ditt varma skratt och din stämma till röst.
Kvar finns nu endast ett torkat löv som jag räknar som mitt.
Din vän vinden är som bort blåst och regnet har slutat falla.
Det är svårt att inte se tillbaka på det som varit så bra.
Jag står inte ut med fåglarna som nu har börjat kalla.
Det är du och endast dig jag vill ha.
Fröken höst kom hit och ge mig all din tröst.
---
Du vet vad jag vill och tillsammans vet vi allt.
Fröken Höst kom tillbaka och bygg upp allt som var.
Min önskan är sötare än socker och saltare än salt.
Du hittar mig genom lövet, det är allt jag har kvar.
Fröken Höst kom tillbaka jag minns dig så väl.
Du skulle fått se mig när jag övergav min själ.
---
Jag ser dig i vrån, du har stått där hela tin.
Du stirrar som förr, på mitt huvud där allting fanns.
Men något är fel, jag känner inte igen din min.
Ögat är mörkt och har förlorat all sin glans.
Vad jag inte vill veta, vet du precis. 
Framtiden som du vet kan vi inte förutspå.
Förlåt mig för alla fel som halkat fram på is.
Jag trodde aldrig att tusen nålar, kunde bli så få.
Fröken höst kom hit och ge mig all din tröst.
 ---
Fröken höst kom aldrig mer hit.
Du vet vad jag vill även om jag ändrat min dröm.
Min önskan blev större, men nu mindre för varje bit .
Fröken Höst jag tror att du behöver fålla din söm.
Fröken Höst kan du någonsin förlåta mig?
Du skulle aldrig få se den stund då jag övergav dig.

Du.

tänk,

Det är helt sjukt vad man kan förändras på ett år, jag känner knappt igen någon längre. De byter personligheter och attityder, stil och annat. Man blir osäker när det känns som att man inte känner personerna längre, allt känns så konstigt. Det är nästan så att jag blir rädd för livet,

Världen är liten, Skövde är ändå mindre och det märks att alla känner alla på något vis. Trådarna sträcker sig åt alla håll och plötsligt är man vän med sina ovänner igen. Det känns tryggast att bara vara, stanna hos sina vanliga kompisar och inte röva sig bort till nya eller jätte gamla. Det är inte alltid lika bra att gräva i det förflutna,

one contry,

Gud, vilken förvirrande dag.
Var i skolan och den började med SO och vi hade Johan vilket ingen tyckte var någon större hit, men jag har inget speciellt att klaga på faktigst. Vi snackade lite Islam och så vilket var tråkigt men. Sen på bilden ritade vi tros-manga och ja, det var kul. ( haha ) . Tyskan sög som vanligt men, jag tänker aldrig läsa Tyska mer efter den här terminen. Lunchen var det mest förvånande eftersom att vi inte fick något bröd till våra hamburgare, jag menar... hallå? Det är som att äta något vanligt annat kött vi alltid får i skolan. Sen hade vi svenska och inget att klaga på direkt. Idrotten sen var sådär, jag var ganska borta under hela lektionen tror jag. 
Efter idrotten väntade Viktor på mig, så jag försökte snabba mig men jo, det gick ju bra.. haha. Det var jätte kul att träffa honom, har ju trotts allt inte träffat honom sen i sommras så det kändes väll lite konstigt men som sagt kul. Vi drog hem till honom nästan direkt och snackade lite. Eftersom att mitt liv inte är så jätte händelserikt så visste jag väll inte riktigt vad jag skulle snacka om men haha.. det gick ju bra ändå. Sen drog vi ut och jag ångrade att jag inte tog med mig jackan eftersom att jag så småningom frös så att läpparna ändrade färg, typsikt. Desutom hade jag mina pengar i jackan, blev lite smått hungrig. Vi gick iallafall ner på stan och där träffade Viktor några polare. Sandra, Lisa och hm.. några mer. Sandra kände igen mig från Värsås där jag gått och vi började snacka lite om livet osv ( låter rätt tråkigt men det var det inte ) . Annars så hade jag väll inte så mycket att snacka med dem om direkt, jag höll mest min mun stäng. Det känns ju lite knepigt att träffa nya vänner och inte veta något om dem. De tyckte säkert att jag uppträdde som en idiot, men sånt är livet. Vi hängde iallafall med hans vänner ner till rese och där träffade vi en massa olika gäng som kom och gick. Några bekanta ansikten men mest inte. Jag frös som fan så det var lite svårt att tänka klart men jag fick låna Viktors tröja tills han började frysa och Sandras jacka, så jag ska inte klaga. Hm, det visade sig iallafall att Sandra och Lisa går OP på V-höjd och de sa att media låg i samma koridor. Så jag kommer förmodligen träffa på dem lite mer sen när jag går på Västerhöjd om jag nu kommer in, vilket jag förmodligen gör. Skönt att känna igen några ansikten då iallafall.
Jag längtade till min jacka så efter att våran lilla "grupp" splittrats gick jag, Sandra och Viktor hem till honom. Det hjälpte inte speciellt mycket eftersom att jag frös så in i helvete där med och satt förmodligen och skakade under tiden vi spelade Guitar Hero så jag kände mig väldigt osocial och trött, kunde inte säga så mycket. De tyckte säkert att jag var världens jubel idiot men jag har iallafall haft en rolig dag, trotts en del besvikelser. :) Jag erbjöd Sandra skjuss hem sen och vi pratade lite om förr och nu. Det var nog mest min mamma som snackade med henne eftersom att ja.. i Värsås kände alla, alla förut. Vi släppte av henne och nu är jag här i Värsås.

Ska lägga mig "tidigt" nu, känner mig så jävla trött och slö, blir förmodligen sjuk nu också. Synd, imorrn vet jag inte vad som händer. Jag orkar inte bry mig om allt här i Värsås längre, för det i Värsås verkar inte bry sig om mig.

10-04-08

tomorrow tomorrow i love ya tomorrow  <3

Tomorrow,

Igår var det en riktigt dålig dag, men ändå vissa bra delar här och där. Skolan var väll inte det bästa direkt kanske, men efter skolan så var jag med Siri :) Vi gick på stan tillsammans med hennes kompis Jossan ett tag och sedan stack hon. Då gick vi och fikade och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen fick vi springa till bussen för klockan var 17 över och bussen gick 20. Vi sprang genom halva stan och fick sedan vinka till bussen för att den skulle stanna. Vi tog 320:an och den tänker jag aldrig åka med igen säger jag, för jag var nära på att spy, skit slingriga vägar. Väl hemma gick vi och kollade på Prytz valp som dom har skaffat, det var nog det sötaste jag någonsin sett! Pälsen och gud... hela vovven var så söt :D
Sen gick vi till Siri och snackade om en massvis, det är skönt att få prata ut ibland.

Idag :
So lektionerna är det aldrig någon ordning på tycker inte jag, men det var en skön lektion idag iallafall. Vi hade Johan som utbildar sig till lärare och PK var inte ens med. Det blev väldigt mycket friare på något vis, men det kanske var för att det var första lektionen. Vad vet vi?
Sen så hade vi engelska, läste typ bara - blev klar med boken.
Hm, Biologi sen och vi snackade om rätt kul grejer om vad vi ärver från vem och vad osv, rätt soft det med.
Lunchen var god idag också, riktigt god faktigst!
Svenskan var nog ändå bäst för den gick med rasande fart och i slutet satt vi bara på ett bord och lyssnade på någon rappskiva. - Jag kommer sakna våra slappa lektioner på Helena.
Egentligen så skulle vi väll haft syslöjd nu men eftersom att ingen annan gick på den så sket vi i det. Jag måste desutom plugga en massvis och skriva ett antal inlämningar som vi har. Sen ska jag till optikern klockan 16.30 också, jobbigt!

Imorrn : Fredag, gud så skönt. Sen ska jag vara med Viktor :D


StreSs.

runrunrun, kom hem nyss. Skolan har varit toppen som vanligt på Tisdagar. Idag har jag även varit lite kreativare och haft lite mer fantasi, gött gött! Ska snart tillbaka till stan för jag ska möta Andrea och så ska vi gå på stan :) Om jag har tur så hittar jag några vår skor jag kan köpa eftersom att de jag har nu är lite för varma så att säga. Sedan kanske jag hittar något annat trevligt också, vi får se :) Sen bär det av hem till henne tror jag och fotar lite kanske. Vi får väll se vad som sker, det är ju hyfsat väder ute idag iallafall :D Hejja vädret!

- imorgon får vi veta intagnings poängen till gymnasiet, nedrans vad fort det går!

Smartass.

Just det ja, det var det jag skulle göra idag... skriva blogg. Det hade jag nästan glömt bort. Men jag har inte så mycket att skriva om, det skulle isåfall vara hur trött jag varit idag, vad smart jag var på SO:n ( nu borde jag få MVG ), vad PK nu mera har för smeknamn eller vilka gayiga byxor människan vi såg hade på sig idag. Men jag håller nog inne det där känner jag, för jag känner mig ganska väldigt trött efter att ha strövat runt med min familj i skogen ett tag så jag ska nog vila lite nu. Ni får helt enkelt ta och kolla på min bilddagbok om ni vill veta lite mer och kolla in bilderna ; Hejhejbajskorv.bilddagboken.se.
( Jag blev klar med min tröja i bilden idag med, yesyes )

new.

Imorgon är det skola igen. Förra veckan eller den som gått nu har gått väldigt snabbt och jag hoppas att nästa gör det också. Om det är någon som kan låna mig ett f-kort den 12-13:e April för goda ändamål så säg till.
Dags att sova snart tror jag, det blir fortare dag så.

Min nya hårfärg ;

Godmorgon.

Nu är klockan snart 2 och jag gick upp för en timme sen i hopp om att jag fortfarande var kvar i min drömm ( men jag minns inte vad jag drömde, det är lixom problemet ). Pappa väckte mig iallafall genom att kasta min systers gosedjur "Grymmelnalle" på mig, hm.. bra start på morgonen! Jag har inte ätit frukost en så jag kanske borde ta och laga någon mat snart, eller pappa får göra det. Jag vet inte vad jag ska göra idag, ta det lungt.. imorgon ska jag åka hem till Skövde igen och så ska jag lägga in bilderna från igår, då ni får veta min riktiga hårfärg ( som jag har nu ). Men... jag är inte nöjd med den, passar mig inte alls faktum är. Men jag ska färga om innan sommarlovet igen iallafall, innan jag åker till Cypern tror jag :) Hoppas att min utväxt har kommit fram tills dess,

Lidköpingsbor,

Oh herre jesus guds skapare ljuva näckrosor, det har varit en helt jätte rolig dag fasst jag känner mig tom nu, när Lidköpingsborna har åkt igen :x.
Jag fick skjuss in till Skövde klockan 4 och var sedan i stan för att möta Andrea runt 16.20. Klockan 16.35 kommer 200 Bussen och ut kommer det en massvis med folk, jag och Andrea kollar desperat ut mot bussen och när väl alla gått av så blir vi lite smått besvikna eftersom att ingen kom. Men så småningom ser man två filurer komma utskuttandes ur bussen. Det var verkligen skitkul att se Filip igen, lika lång som vanligt. Alice hade jag ju aldrig träffat förut men det var kul att se henne också. Vi traskade runt lite på stan och gick in lite snabbt på Willys, pratandes och lurade på varandra. Sen gick vi vägen till Andrea vilket tog en stund och väl framme slöade vi lite på Andreas rum. Jag hoppade upp i Andreas fönster för att få lite luft och efter ett tag när jag skulle tejpa lite på Filip så hoppade jag rakt ner i Andreas damm/tvätt dunk full med vatten. Vi skrattade så att vi höll på och dö och jag blev ganska så jätte blöt om foten faktigst. När jag väl torkat lite så gick vi ned och hämtade grädde och kladdkaka ( som Filips mamma gjort och han tagit med sig ), den var skitgod.. fasst jag tog nog lite väl mycket grädde och orkade inte hela. Vi låg och snackade lite i Andreas säng senare och jag filmade, måste ju ha något att titta på när jag längtar tillbaka. Vi hade sagt att Andrea skulle färga håret på mig.. så vi satte igång och helt plötsligt stod alla tre och färgade mitt hår. Eller färgade och färgade.. de kändes mest som att de drog i de faktigst så de fick stå ut med många klago ord. När det sedan var dags att tvätta ur det så gick knappt färgen ur och jag fick stå där lutad över duschen i någon kvart. När jag sträckte på benen skakade jag som fan och när jag sedan reste mig upp så mådde jag jätte illa eftersom att jag stått böjd ner och fått allt blod i huvudet :P Det tog lite tid att återhämta sig och medans jag väl gjorde de så blev vi bjudna på mat som jag inte orkade äta upp. Andreas mamma kollade suckande på mig eftersom att det är ganska ovanligt att jag äter mycket hos dom :P Men det var iallfall gott med kött och groddar ( eller grodar som Filip kallade det ). Vi kollade på "Glasklart" på tv:n vilket var ett ganska konstigt programm tycker jag, sådär nästan inte roligt alls :P . Sedan var det nästan dags att gå så jag kammade ur håret och fick se resultatet. Det blev ganska .... ( vill inte avslöja färgen förens jag lägger upp bilder ). Men precis över öronen är jag fortfarande blond/grå hårig, haha! Men jag hoppas att det inte syns sådär jätte mycket om hag jar håret som vanligt, toffs däremot kan bli värre.  :) Sen gick vi mot stan och eftersom att Andrea hade cykel så cyklade Andrea iväg med Filip helt plötsligt :P Jag och Alice gick och pratade om snuskgubbar och att de flesta killar inte är något att ha , haha XD Och när vi väl var nere i stan så kom bussen, vilket jag inte såg. Eftersom att vi inte var framme hos Andrea och Filip än så ringde Filip och sa " skynda, bussen kommer nu" typ, och ja " det gör den ju inte.... OJ, där var den". Jag fick lite smått panik och Andrea cyklade in på rece medans vi gick brevid :P Filip fick mig att springa genom att slå på mina fötter.. eller ja, det är svårt att förklara XD Så jag blev ännu mer stressad och sprang till bussen, kramade om dom och hoppade på. Blev ett snabbt hejdå och jag saknade alla redan på bussen. Sen fick jag reda på att Andrea hade träffat på två vakter när hon var påväg ut och att de hade skällt på henne och sagt " TA UT CYKELN ANNARS BESLAGTAR VI DEN, typ" eller.. de sa inte typ, men ni fattar. Tur att jag inte var med då, men det skulle varit lite kul att se :) Det har varit en riktigt bra dag och snart ska jag sova och vakna igen. Andrea och jag kanske åker till Lidk nästa helg, om Filip kan :) Godnatt♥

Vänner,

Godmorgon, jag har till och med hunnit vaknat, klätt på mig och suttit mig vid datorn nu och klockan är inte ens 12. Jag känner mig ganska duktig, men frukost det pallar jag inte idag utan det får bli lite lunch snart om pappa har något i frysen vill säga.

Louise har varit mitt umgänge hittils denna morgon, hon är  ju helt underbar. Verkligen en speciell människa som bryr sig om människorna i sin krets. Hon har det där lilla extra som man ska ha för att komma långt. Hon är den som känner mig bäst, inte just nu kanske men hon vet vad jag har gått igenom och jag vet att hon inte haft/har det lätt. Men jag vet att hon finns nära, endast 72 steg bort oftast och jag vet också att jag trvis med henne. Jag älskar henne. Inte för att hon är min bästa vän eller för att hon finns där, jag älskar henne för att hon är som hon är. <3

Vänner behöver muntras upp ibland, helt klart.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, jag har många valmöjligheter så jag får se hur det blir med allt :)


Trams,

Hahahahahah, jag dör. Pappa kom precis hem från stan som sagt och berättade en jätte rolig historia som de sagt på showen han var på.
Det var två bananer som var ute och gick i en skog - en grön och en gul banan.
Den gröna bananen sprang fram och gömde sig bakom ett träd lite längre fram medans den gula gick emot det.
Helt plötsligt hoppade den gröna bananen fram och gjorde en massa grimasher och hoppade runt och skrämde den gula bananen. Den gula bananen sa då till den gröna ; fan vad du är omogen.


Sedan berättade han en fräckis också ;
När en spindel hane och en spindel hona har parat sig så äter honan upp hanen , varför då?
- För att han inte ska porrsurfa på nätet.

4 april.

Woh, nu har jag snackat med min syster i en halvtimme eller något och det var många sköna skratt vill jag lova. Min syster eller MissPink som hon kallar sig är inte riktigt frisk ibland känns det som :D Men vi är coola vi systrar även ifall hon har snea lillfingrar och jag jätte raka.
Hände inget kul i Värsås idag så jag har suttit och kollat på Talang2008 och Berg flyttar in, jätte trevligt faktigst.
Det ska bli lite läskigt att sova här inatt eftersom att jagdrömt konstiga mardrömmar som har haft med värsås att göra två gånger nu. Första gången drömde jag att det var en massa maskar i toaletten och när jag kollade så var det någon blå gegga som bubblade, desutom följde dessa maskar eller vad det nu var efter mig hela tiden och jag blev inte av med dem. undrar om maskarna har något att göra med biologin eftersom att vi hhar snackat om att vi har flera tusen maskar i vår kropp? Och de där med toan måste kommit sen jag spydde i toan.
Min andra dröm handlade om att det fanns ett antal köttätande växter här i Värsås och även de följde efter mig vart jag än tog vägen, så nu känner jag mig lite iaktagen faktigst. Som tur var så vaknade jag och alla köttätande växter försvann. Som tur kom pappa hem nu från stan så att jag kan springa in till honom inatt ifall det är någonting.
Förövrigt så är det enormt skönt att vara här, har sprungit runt och gjort en massa styrkeövningar i hela huset och har jag tur så kan jag få med pappa till Hjo imorrn och köpa ett hopprep. Sedan får vi väll se vad som händer och fötter.

Another face,

Mina inlägg tar aldrig slut känns det som, så ni lär få stå ut med mig ett tag till. Idag fick jag ta mig till skolan med buss eftersom att Louise hade sovmorgon och förmodligen sov när vi började. Första lektionen var SO som vanligt på Fredagar och det var en soft lektion, minns inte riktigt vad som hände. Det är otroligt att jag har varit så jätte glad hela veckan, riktigt skönt! Sedan hade vi bild och jag tryckte mitt andra tryck så nu är min tröja klar och ni kan förmodligen få se den på måndag. Vi fick sluta lite tidigare från bilden eftersom att vi skulle förbereda oss för det nationellaprovet som började efter några minuter. Första delen var helt okej men det var trist att sitta och vänta, var klar ungefär vid 11 och vi fick inte gå förens 11.40, attans.
En 40 minuters lunch sen då vi egentligen skulle käka, men maten var så grymt äcklig ( någon laxröra ) så det blev till att sitta i caféterian och kolla på liarliar tills nästa pass började igen. Denna gången var det svårare, med hörövningar i 55 minuter, suck. Men jag och Frida satt iallafall smaskandes på varandras matsäck under passen. Hon hade lite gott naturgodis och jag hade vindruvor och sprite. Hennes naturgodis smakade mycket gott måste jag säga. Visst smakar allt godare när man får det från rätt personer, jag menar, Frida är bäst<3.
Sen skyndade vi oss till idrotten och han spela badminton ( vilket förmodligen är det roligaste som finns ) innan vi hade en liten genomgång om någon inlämning vi ska göra i idrotten. Hela klassen satt/låg samlade på den röda tjockmattan inne i skyddsrummet vilket var mycket mysigt.
Jag tycker att våran klass har blivit mycket mer samanhållen nu den sista terminen och det kommer förmodligen vara riktigt hemskt att ta farväl från alla nu till sommaren. Jag vill inte ens tänka på det. Nu njuter vi så länge vi kan människor. 

Nu ska jag hinna med en snabb dusch och packa innan klockan 4 då jag åker till Värsås, vilket jag förmodligen inte kommer hinna. Puss hej♥ 

3 April.

Åh, vilket underbar dag. Jag älskar Torsdagar förtillfället känner jag. De är såå bra helt enkelt :G
Dagen började med SO och vi fick reda på att vi ska göra ett arbete som innebär att vi ska skriva en resedagbok i ungefär 21 dagar eller typ ( 3-4 veckor ) om vad vi gör under den tiden och vi ska vara nere i Afrika och Asien.
Sedan hade vi engelska, där läste vi typ bara ändå så det är lungt. Efter det var det Fysik, vi snackade lite om blommor och bin eftersom att vi aldrig läst det och kom fram till att Jessica är alergisk mot spermier (pollen).
Svenskan sen var riktigt trevlig, det var bara datasalen och bilddagboken som gällde iallafall. Håltimman där kom väl till pass då vi hamnade ute på 'sandlådan' där vi solade ( jag i T-shirt och solglasögon ). Sedan hade vi slöjd i 2 timmar och jag har hunnit börja på mina ytterst snygga boxershorts ( ser ut som tant trosor eller kalsonger - samma sak ).
Efter slöjden gick jag på stan en snabbis med Andrea ( vi såg bland annat en hund som gick och bar på minst 1 meter lång pinne sådär mitt i stan över vägar och allt, såg ytterst konstigt ut ). Sen sedan åkte jag och klipte mig i Skultorp ( av alla mobbade ställen ). 1 dm kortare och hyfsat nöjd kan jag väll säga men det är lite kantigt förtillfället.
Väl hemma åt jag och Andrea lite mat mamma lagat och sedan skyndade vi oss till Maxi. Jag inhandlade hårfärg och lite annat trevligt ( bla mat till imorgon ) . Sen var det dax för Andrea att åka hem tyvärr eftersom att hon hade kör så jag traskade hem själv ifrån Maxi. Men innan jag lämnat byggnaden träffade jag Lisa , glad som alltid :D Trevligt trevligt!
Sedan - hemma. Mamma babblade om pengar och jag kom fram till att fast jag skulle få alla pengar så skulle det fortfarande saknas runt 500:- , så jag sa till henne det och då kom hon på att hon lånat 500 igår när vi skulle käka pizza. Inte konstigt att jag kände mig så fattig? Men nu måste jag spara till Tyskland och Cypern, sparaspara!

Nu ska jag nog snart sova, är ganska trött och ifall jag somnar nu blir det snabbare Helg ( nästan iallafall :D ),
- Imorgon är det nationella prov i Engelska, lycka till alla! - sen åker jag till Värsås, woooh.

Grymt som i musikalen.

Okej nu börjar Lost om 3 minuter så jag drar mig snabbt igenom lite av mitt minne och skriver sedan lite i pauserna. Idag började dagen med lite snack på måltiden och sedan redovisning på Tyskan ( inget trevligt ) . Sedan hade vi idrott med badminton och av någon anledning skrattade jag all the time helt enkelt, riktig trevlig lektion. Engelska efter detta och vi snackde lite om nationella proven och sedan var det lunch. Blev ingen lunch för mig utan en varm macka + negerboll i cafeterian idag istället. Det är ju vi i min klass som står i caféterian nu så det blir att man hänger där rätt mycket. Grymt var det dax för sedan och jag trippade dit på mina klackskor som jag hade för en gång skull och det gick inte speciellt snabbt så jag fick springa lite smått för att hinna med mina vänner. [ Nu börjar Lost ] - [paus]. Föreställningen var skitbra, verkligen. Så ungdomlig på något vis och skådespelarna var jätte bra också ( fasst en killes byxor sprack , hah ). Jag måste säga att killar som dansar balett förmodligen är de bästa som finns. Jag älskar de,.. Jag tror att jag gillar killar som är lite kvinliga av sig faktigst och vågade. 
Väl hemma igen åkte jag och käkade pizza med min låtsaspappa och mamma. Jag kände för att testa något nytt så jag brovade en "barbeque kycklingkebab pizza", inget för mig direkt vill jag säga. Men jag åt halva och drack en halv liter cola till så jag blev iallafall mätt. Emma F och hennes mamma kom in på resturangen också, trevligt att träffa emma eftersom att det var ett tag sedan. Min och hennes mamma pratade en massa gamla minnen eftersom att de jobbat ihop osv. Sedan var det bara att fara hem och duscha, nu Lost.

Jag har på något vis förändrat och förvånat mig själv denna veckan, jag har fått bättre självförtroende mot förra veckan också. Eftetr att jag var på Siris födelsedags fest och vi kollade på 13 snart 30 ändrades jag tydligen en smula, till det bättre förhoppningsvis. Men de kanske ändras igen så småningom. Det ända jag vet nu är att jag är jätte glad och ifall det fortsätter såhär kommer de sista veckorna innan sommarlovet gå jätte fort.

I helgen blir det Värsås igen, ♥

1 april.

Jag är otroligt glad för att vi har inga läxor på hela veckan knappt, det ända jag vet att vi har är en engelska läxa till på Fredag bara och det ända provet vi hade var idag + nationellt på Fredag.
Nästa vecka har vi inte heller några prov och inte veckan efter det heller, kanske något nationellt bara men det räknas knappt.
Underbart! Helt enkelt underbart. Nu hoppas jag på lite varmare väder så att dagarna går fort. Idag kändes det som vår.
Jag passade på att fota lite nu eftersom att jag kom hem så tidigt. Bilderna skulle självklart ha blivit bättre med en systemkamera men jag nöjer mig med min vanliga.

image139

information.

Eftersom att inte bloggen funkat på några dagar blir jag tvungen att dra en sammanfattning, vi börjar med helgen.

Lördag - Pappa och jag åkte in till stan, köpte en present till Siri, fikade på maxi och åkte hem igen.
Sedan ville Siri att jag skulle komma till henne vid halv 6, men det blev runt 6 iallafall eftersom att jag tvingat pappa att köpa en ny mobil ( och den hade precis laddat klart så att man kunde använda den ). Väl hos Siri träffade jag AnnaB, AnnaD, Sofia, Emma , Therese och självklart Siri. Hon fick två böcker utav mig, en hur man gör goda smothies och en med muffins, mums! Vi satte oss ner och åt, någon underlig röra som jag inte riktigt vet vad det var. Men gott var det och under måltiden fick vi veta väldigt mycket om alla. Olika talanger och förmågor upptäcktes och efter att vi fått höra AnnaB sjunga lilla snigel med stäng mun blev det dax för en liten musiktävling. Jag kunde inte en ända ( där ser ni.. jag suger på sånt ) så jag fick 0 poäng. De andra fick lite mer och en del vann vinster ( haha ) . Sedan var det dax för efterätten som var tårta/kaka med after eight i, mums säger jag bara! Jag tror jag aldrig ätit något godare förut, inte ens kladdkaka :) Sedan var det film - 13 snart 30 ( otroligt bra ). Samtidigt försökte vi spela geni men det gick utomordentligt dåligt så vi sket i det. Efter filmen och under filmen gick alla hem. Sedan traskade jag hem genom Värsås tillsammans med Sofia. Trevlig kväll flickor. <3



Söndag - Klockan blev runt 5 när Siri kom till mig efter att jag frågat om hon ville hitta på något. Vi hade inget smöt hemma och pappa ville göra våfflor så vi gick till kiosken för att köpa lite. Vi gick hem till Siri och snodde resten av tårtan från hennes balkong utan att hennes föräldrar märkte det också ( gott ) . Väl hemma frågade pappa vad vi ville dricka, så vi gick och köpte en coola också ( även fasst Siri inte dricker kolsyra ). Sedan var det våffeltime och samtidigt kollade vi lite på Robin Hood. Siri var tvungen att gå efter en stund så jag smsade till Prytz och kollade ifall något kul hände. Tobbe och han kom till mig och vi kollade klart på Robin Hood serien. Sedan hade vi trist eftersom att vi inte hittade på något att göra - vi gick till Prytz för att spela kort. Madde joinade oss och vi spelade poker. Vilket ledde till att jag vann typ jämt (skryt) haha,,, Sedan fick dom fnatt och började kasta kort huller om buller. 2 mot 1 är inte rätt vist och jag kunde inte ens kasta även ifall jag gärna skulle skärt av dem halsen med korten i det tillfället. Prytz gick och åt och överlät allt jobb med att plocka upp korten till mig och Tobbe. Vi hittade alla förutom 4, haha. Sedan fick vi inte vara hos Prytz längre, han sparkade ut oss och sedan var den dagen slut.

Måndag - Skola, gick väll bra.. inget speciellt som hänt direkt?

Tisdag - 1:a April idag. Lyckligtvis har jag lurat många och det är bara mamma som lurat mig. ( Jag visste inte att det var 1:a April imorse nämligen) Så hon lurade mig med att det stod en massa cirkusvagnar på vår lägenhets parkering. Jag sprang och kollade för jag tyckte det lät otroligt konstigt, ohja vad lurad jag blev.
Sedan lurade jag en del med att vi skulle få börja betala för maten i skolan nu, som lärarna. ( tråkigt skämt bara ).
Dagen gick lätt och glatt. Sista timmen hade vi prov ( jätte konstigt Fysik prov om energikällor ). När vi var klara så fick vi gå ( vilket var klockan 13.00 ) wooho, tidig skoldag.

Imorgon ska vi gå på Grymt och på Fredag slipper vi både tyskan och idrotten då vi har nationelltprov i Engelska, lycklig vecka !

RSS 2.0