Vänskap.

Jag sitter hos Suzana :) Vi har precis studat som fan. Fysik, ursh. Vi har fysik prov imorgon, helt hemskt och skit mycket att plugga på och blanda ihop. Om jag har tur så minns jag det mesta tills imorgon iallafall. Sen har jag även SO-prov på Fredag och ja, det kommer nog gå bra ._. 
Vi orkade inte plugga mer nu iallafall, så vi satt och kollade på Youtube.
Hahah, garv åt filmen.


Iallafall, passar på att blogga här eftersom att jag kommer flytta ut alla mina grejer från mitt rum ikväll. Inclusive datorn. Så jag får sova i soffan i stora rummet eller något, yeeeej. Jag kommer ha ont i hela kroppen imorgon sen :o Men jag får ju tapetserat iallafall. Vi slutade kvart över 12 idag och då gick jag och Suzana till Käpplunda skolan och kollade med våra prao platser vad vi skulle göra och så. Dom hade inte bestämt vilka barn jag ska vara med ._. Det är liiiitteee dåligt tycker jag faktigst. Jobbar iallafall från klockan 8.00-16.00 varje dag. Trist -.- Men jag slipper iallafall caféet citybagarn som jag praoade på förra året. Det SÖG!
Nu ska jag tvinga med Suzana till Rösta så att vi kan kolla på julpynt, man kan ju alltid hoppas på att det är lite billigt där så jag får råd att köpa en julgran :)

Julmusik.

Sitter här i mitt rum nu med Siri och lyssnar på en julskiva (impulsköp för 10:-). Jätte mysigt!
Upptäckte tyvärr att de bara är sång på hälften av låtarna typ och endast melodi på de andra, haha! Vi var iallafall på Maxi och kollade lite. Köpte blandannat julklappar till pappa för 450:- .___. Lite pank jag känner mig nu. Men jag ska lägga ut en massa pengar på julklappar i år iallafall :) Eller massa och massa, men ca 1600:- iallafall.
Jag och Siri har börjat planera lite inför jul/nyår. Typ helgen innan jul så ska vi julpyssla, och baka peppar kakor, lussebullar och så ska vi kolla på julfilmer :) Jätte mysigt! Sedan på nyår så ska vi festa :D Woooh.
Blir nog något att se fram emot hoppas jag :)
Och på Söndag så åker jag förmodligen till Göteborg  med Pappa och träffar systern Gisela så går vi på Liseberg :)
Sedan dagen innan julafton så åker vi till köpstan, Jula i Skara och Osterian i Falköping, som vi brukar :)
Kanske blir en riktigt mysig jul i år iallafall.

Malen.

Hohohoho, vaknade precis!
Siri ringde :) Hon ska sova här inatt eftersom att hon skulle sovit hos någon annan men det blev något strul. Så jag ska försöka pigga till mig lite nu och vara trevlig, vilket kan bli lite svårt. Har inte varit på toppen humör sen jag kom hem direkt, men men.Alltid kul att Siri kommer iallafall :)
Ska kolla om vi kanske kan åka upp till maxi lite, för jag vill köpa julklappar och en liten julgran.
Vi får väll se hur det blir.
Slutade tidigt idag iallafall, halv 12 :) Woho, och imorgon slutar jag 12.15!

Ållebergsgymnasiet.

Svejs, idag har jag varit i lilla Falköping :)
Jag, Julia, Frida M, Jessica och Jonas tog tåg 07.55 och var framme något senare. Minus grader och halt var det när vi började gå mot gymnasiet som vi skulle besöka. Vi visste inte om vi skulle hitta eller inte men när nästan alla tår och fingrar var ihjälfrusna så fann vi det faktigst.
Vi letade upp Aulan och satte oss, så upptäckte vi att vi kommit på någon dag typ som "öppet hus för 9:or i Falköping". Det hade vi ingen aning om att det skulle vara, eller iallafall inte jag. Så det var hela Falköping och vi.
 Haha, vi ropades upp iallafall och jag och Julia besökte media programmet där vi fick lära oss hur man framkallar bilder i ett mörkerrum bland annat. Läraren var helt okej, mycket snällare än våran skolas lärare. Mycket roligare med för den delen. Jag kände mig verkligen hemma just i "media" salarna. Jag tänker nog inte börja på Ålleberg men förhoppnings vis så kommer jag ju in på media här på Västerhöjds gymnasiet. Annars så blir det nog Tibro, eller kanske Falköping ändå :) Nåväl, tillbaka till mörkerrummet. Vi fick göra egna bilder och fick med oss några hem sen. Jätte roligt. Sedan fick vi besöka ett "framtida klassrum" som Ållebergsgymnasiet har som project :) Det var inte så jätte annorlunda mot våra vanliga klassrum men det var lixom bekvämare.
Sedan dax för Lunch, risgrynsgröt.
Sen skulle vi tillbaka till Aulan, men ja, vårat program som vi skulle kolla på fanns inte så vi drog ner till stationen igen. SVINKALLT. Snön piskade oss i ansiktet så vi knappt kunde gå upprätt.
Vi köpte oss lite godis och satte oss och väntade på tåget. Åkte hem, och väl i Skövde igen så träffade vi på läraren som vi haft när vi fick framkalla bilderna i mörkerrummet, helt sjukt att man skulle träffa han där. Han kände iallafall igen oss, och jag kände igen honom, men det gjorde inte Julia. HAHA!
Sen hem och plugga Biologi, måste skriva klart alla inlämnings uppgifter innan Onsdag på datorn, för på Torsdag kommer mitt rum bli omtapetserat. Så jävla läskigt.

image8

Tog mig iallafall tid att skriva en önskelista på vägen hem ifrån Falköping, och ja den är seriös.
♥  Fritiskort
♥ Platt TV
♥ System Kamera
♥ Laptop
♥ Hårborste
♥ Smink
♥ Hårfärg
♥ Presentkort [ HM, JC, DNA, mm.]
♥ Parfym
♥ Ipod, Mp3
♥ Mediaspelare
♥ Nya högtalare
♥ Optisk mus
♥ Filmer
♥ Pocket böcker
♥ Stjärnkikare
♥ Pussel [ Minst 1000-bitar ]
♥ Riktiga tuschpennor
♥ Ritblock
♥ Ny taklampa
♥ Tavlor
♥ Kläder
♥ The Sims - Jorden runt
♥ Playstation 2
♥ Väckarklocka
♥ Smycken
♥ Skärp
♥ Biokort
♥ Psp Spel
♥ Enhörning
♥ Lyxvilla/Slott
♥ Bil
♥ Något uppkallat efter mig
♥ Jorden runt resa
♥ En lott med vinst, minst 1 000 000:-

... Okej, den kanske spårade ur lite där i sluten, men den är fortfarande seriös!
Jag kan ju alltid drömma om att jag kommer få något av de 6 sista sakerna i slutet så. ♥

Vägg analys.

Hann inte skriva någon blogg igår, eller snarare så var jag för trött så jag skriver några rader om gårdagen idag istället. Jag försöker ju att srkiva lite varje dag, det är så kul att ha efter ett tag.

Vaknade ju upp hos Andrea iallafall, av att hon slog på mig fullt påklädd. Klockan var väll sådär 10.30 och jag var så klart jätte trött eftersom att jag inte somnat förens vid ca 02.00 den dagen. Så jag ville såklart sova lite till. Medans jag låg kvar i sängen så småpratade vi lite om allt möjligt och sedan fick hon ryck och tvingade upp mig.
Upptäckte att jag inte lagt min ena lins i någon vätska kvällen innan utan jag hade tydligen lagt den bredvid kopparna istället. Wooho.
Så jag och Andrea började experimentera lite, den var ju hård och torr men jag la i den i lite vätska och gned den mellan fingrarna. Snart var den som ny igen! Och det gick faktigst att ha i linsen hela dagen utan några större problem. Ganska tufft egentligen eftersom att den varit så torr så att man kunde ha brutit av den innan.
Vi gjorde iallafall hamburgare till Lunch, det var lite mums.
Sedan ringde vi till Filip och snackade en ganska lång stund om allt möjligt trevligt. Sedan skulle han träna och äta. Så vi la på och jag och Andrea satte oss vid datorn och försökte fixa våra bloggar lite, gick inget vidare. Och vi blev bara tröttare och tröttare.  Så småning om kom Andreas familj och hämtade oss efter att Andrea gjort slavarbete, plockat ved. :) De lämnade av mig hemma här i Skövde och åkte vidare, hemskt trevligt Lördag och Söndag måste jag säga. Tack <3.
Valde tapeter sen på kvällen iallafall, en röd fondvägg och tre ljusgråa runt om kommer det att bli. Vi får väll hoppas att det blir någolunda snyggt :)

Fagersanna.

Fagersanna
Sitter hos Andrea i Fagersanna just nu :)
Vi har precis kommit in från kylan och snön. Vi har varit ute och fotat och i affären. Minusgrader!
Det är riktigt fint här i Fagersanna :D Kom hit runt klockan 15.30 och ska sova över här.
Pappa var snäll och skjussade mig :)
Jag har många minnen här från i sommras :D Som vi nog inte ska ta upp här.
Mycket kallare ikväll än igår kväll, då frös jag knappt.
Rätt skönt att inte gå i skolan på Måndag, åker ju till Falköping och kollar på gymnasiumet Ålleberg där.
Fråga mig inte varför men jag slipper en skoldag, kanske blir det så att jag börjar där och vi flyttar dit nästa år.
Vi får väll se, mamma säger att vi ska flytta om jag börjar där.
Fasst dom vill ju flytta till Bohuslän med mig så jag vet inte. Dit vill jag inte, jag vill o .
 -  (((Nu skriver Andrea lite här. Det blev ett litet avbrott för Ellinor i hennes skrivande. Tyvärr gott folk, så gjorde hon sönder B knappen. HAHHA. Smart, visst ?
Aja, min pappa fick komma och fixa det, så nu funkar den igen. Men hon sitter för tillfället och håller på med min mobil.  Hon ska göra en musiklaisk låt. HEHEHEH. Heja Ellinor.*host*
Pappa sa just till henne att hon hade det bra, för hon hade inte hade något ansvar och intelligens. *skratt i bakgrunden* Aja, nu blev det tyst som fan. Läskigt. *BUUUUUUUH* HÄHÄHÄH. Jag vill äte upp hennes choklad som ligger bredvid mig, men det får jag nog inte, så jag skiter i det. Hm, ni ska bara veta vilka smickrande bilder Ellinor har tagit på  mig idag, NOT! Fy fan ._. HEHEHE Nu ska Eljen själv komma tillbaka och skriva klart på hennes FINA HISTORIA OM DAGEN. :D Tack och hej för mig )))
 -  Haha, visst är hon lite speciell den flickan? Och ja, ni hör ju vad Andreas pappa är snäll mot mig ."ingen inteligens", han skulle bara veta vilka höga betyg jag har i skolan! haha, typ. Och ja, jag råkade göra sönder "b" knappen på deras lapp-topp, ajaj. Men den sitter hyfsat fast för tillfället :D
Nu har jag bestämt att jag och Andrea skolla kolla lite på youtube. Hejsvejs :)

Huvudvärk.

Ännu än helt okej dag faktigst.
Fredag innebär en skoldag från 8.00-14.00 med ett antal blandade ämnen.
Vi har fått en ny rätt söt musik lärare, han har riktiga dreads och lite reggae stuk, men efter våra efterforskningar så lyssnar han inte så mycket på sådan musik direkt.
Har lite problem med att få klämm på basen när alla redan kan spela igenom låten vi ska spela upp ( Obladi Oblada - Beathles ), vilket är en helt okej låt.
Och nu har jag i stort sett bara en lektion på mig innan uppspelning och då ska de sitta som sten. Kommer gå åt helvete rent utsakt. Men som tur är har min underbara vän Lisa en massa instrument hemma så vi kan sticka hem och öva hos henne under prao veckorna.
För efter nästa vecka så blir det slappt, prao två veckor på käpplunda skolan hos småbarnen. Har jag tur så kommer jag få vara med när de firar lucia och julpysslar. Vilket jag älskar.
Hade idrott sista timmen, jobbigt. Vi körde volleyboll vilket jag rent ut sagt hatar. Får så ont i mina handleder efter varje volleyboll lektion ._. Så jävla sköra handleder så jag skulle behöva operera in lite nytt ben och fett i dem.
Men sista minutrarna fick vi iallafall köra lite redskap, vilket inte är någon höjdare det direkt heller.
Hur ofta är det att vi kommer ha användning av att kunna sitta på en stång ca 1,5 m upp i luften utan att hålla i den med händerna och hoppa från sida till sida med utsträckta armar? Vi ska väll inte special utbilda oss till akrobater heller? Och övningar som att hoppa på en satsbräda, upp på en 1 m hög plint samtidigt som du slår en kullebytta och landar på marken, jag menar, Jag vägrar.  
Jag tänker fan inte göra något sånt, jag skiter i ifall jag inte höjer mig till VG. Idrott suger ändå på ett eller annat vis.
En glad nyhet var iallafall att vid idrottens slut, så hade det börjat snöa. Jag kände direkt hur min min ändrades.
Jag gick till pappa som stod och väntade med bilen, så åkte vi till maxi.
Där köpte vi ingredienser så att jag kunde laga en middag och en massa annat gott som gör helgen lite gladare.
Där på maxi, hörde jag den första jullåten ur en riktig offecientlig högtalare för första gången i vinter. Då blev jag ännu gladare och insåg att det är ju faktigst snart jul, endast 1 månad och 1 dag kvar. <3
Sedan när vi kom ut från maxi så hade det börjat snöa ännu mer, ja, så mycket så att vi inte hittade våran bil faktigst.
Men efter mycket sökande hittade vi den under ett lager täckt med snö. Men att backa ut bilen var ju en helt annan femma. Snö på hela rutorna gjorde det en aning svårt.
Men väl hemma så satte jag igång med middagen iallafall, festlig köttfärspaj med tillhörande sallad
Det blev faktigst riktigt gott tyckte pappa då jag var klar efter cirka en timme. Det tar alltid lång tid för mig att laga mat ( för jag är inte världs bäst på det direkt, men jag försöker ).
Sedan satte jag mig och kollade på tv:n lite och så kom Stefan.  Vi kollade på de 101 dalmatinerna,idol och lite allt möjligt :) Jag förstod verkligen inte att Daniel skulle åka ut ur idol, helt otroligt. Men jag tycker bättre om Amanda. Jag tror faktigst att hon vinner idol om inget dåligt händer.  Nu är det ju så att jag inte är något idol fan egentligen, bara lite halvt nu denna gången.
Stefan gick iallafall vid ca 10.33. Då tog jag en promenad ute för att .. ja, jag gillar promenader.
Jag stannar alltid upp och blickar upp mot stjärnorna och månen, allt är så underligt där ute. 
Nu borde jag sova, eller plugga. Känner mig så stressad fast jag egentligen inte alls vill vara det.
Imorgon åker jag till Andrea i Fagersanna om hon är hyfsat frisk :D Har inte träffat henne på hela veckan :<
Godnatt. 

Farsinerande.

Ja, nu är det så att jag är en riktig härmapa så jag snor min systers ide om att skaffa en blogg :)
Hoppas inte att hon tar för illa upp.



Hur som helst så har det varit en mycket intressant dag idag.
Jag var ju tillbaka i skolan klockan 8.00 efter tre dagars sjukdom, eller snarare en lite mindre förkylning.
Mycket roande skoldag hur som helst.
PK (vår SO lärare), började med att dra ner sina byxor för att visa hur ungdoms pojkarna i min ålder har sina byxor, " gällivarehäng " .
Alla lärare har varit knasiga på ett eller annat sätt idag har jag inte ungått att lägga märke till.
Men Frida, en mycket god vän till mig har varit trevlig som alltid.
" Du är guldklimp " , stod det skrivit på min fysik bok när jag kom tillbaka till min plats under fysiken.
Sånna ord är alltid uppmuntrande :)
På håltimman gick jag och Suzana, en annan mycket intiligent människa till stan.
La märke till att de redan har börjat julpyntas och att den stora granen står på torget mitt inne i vår lilla stad, Skövde.
Sedan under Hkk:n ( Hemkunskapen ) lagade jag och Frida en sallad med mycket gott innehåll vill jag medge.
Frida var lite skeptisk till mina ingredienser först men åt sedan med god aptit.

Under dagen fick jag även reda på resultatet av två prov:
So - Historiaprov - VG
Matteprov - ekvationer och diagram - VG

Det förvånade mig något oerhört eftersom att det inte gick alls bra för mig på matte provet.
Och ändå var jag näst bäst i klassen, :)
Idag hade vi ju Engelska prov också så vi får väll se hur det blir med det. Nästa vecka är det ju lite mer att arbeta med.
2 prov och 3-4 inlämningar allt som allt + läxor.
Det blir till att plugga i helgen det.

Jag håller just nu på att redigera ett par bilder i photoshop som jag brukar och där av bilden.
Om du fortsätter att läsa min blogg kommer du förmodligen se mer amatör bilder jag redigerat :)

RSS 2.0