Lars inhandlad.

Klockan slog precis sex och ska jag sitta här och skriva blogg så missar jag barnpogrammet, attans. Men den smällen får jag faktigst ta. Igår funkade inte mitt internet, jag vet inte riktigt vad det var för fel på de men nu funkar det iallafall. Jag har en mycket intressant konversation med Frida på msn just nu, egentligen är den inte så jätte intressant för vi skickar bara smailisar till varandra men det är lite sådär små roligt.
 Igår hade vi dans på idrotten vilket faktigst var jätte kul med klassen. Vi är inte direkt sådär jätte seriösa men det finns ändå ett rött band mellan oss. På matten så fick vi reda på provet vilket hade gått ganska bra oh jag landade på sådär 3:e plats i klassen med 29/36.5 vilket iallafall var VG.
Sedan när skolan var slut så cyklade Frida och Hanna ifrån mig ( vilket inte riktigt är sant eftersom att jag gick med Sussie ). Jag och Frida köpte Lars Winnerbäck biljetter till Göteborg 11 Juli , åh ljuva tanke. Sedan gick vi på stan lite till.. eller jag tvingade snarare Frida och Hanna att gå med mig runt på commerce. Mina inköp var iallafall nödvändiga och lyckliga och glada som vi var så cyklade vi sedan hem till Frida och Hanna lämnade oss.
Då fixade jag och Frida lite med ansiktsmasker som vi tog på, ytterst trevligt. Min var varm och Fridas luktade rakvatten. Haha :D Vi blev lena och fick en riktig baby hud efter minsann. Sedan fick jag god kyckling sallad hos henne och saft :G Vi var ute och fotade lite också, riktig mysigt vår väder måste jag säga och jag gillar Fridas hus för det är så sött :) Sedan satt vi vid datorn lite och var sociala samtidigt som vi lyssnade/såg på Lars Winnerbäck videor. Frida sminkade mig också, eftersom att jag köpt lite nytt smink och sånt. Det blev riktigt fint minsann :) Jag spelade även in en film samtidigt som hon sminkade mig men attans otur, den råkade jag radera ._. Klockan 19 kom iallafall mina föräldrar och hämtade hem mig från Frida. Tack tack för en bra dag <3


-

Min kväll blev precis ännu värre,

wuek.

Ibland så känns det som att jag inte gör annat än att klagar. Idag blir det till att klaga på mig själv, jag tror att det är något seriöst fel på mig faktigst. Jag har nog stannat i växten, jag går inte upp i vikt, blir inte längre och har haft samma skostorlek i snart 5 år nu, minst. Det känns praktigst taget som att mina fötter krymper, hela jag till och med. Jag är allt ifrån nöjd med mig själv idag. Behöver jag lägga till att jag har en finne i ansiktet också? Eller ja, finne och finne... men den syns. Tjej problem helt enkelt och mer finns det. Idag är en sådan dag som det känns som att det inte finns någon plats kvar på jorden för mig. Jag har snart tröttnat på mig själv, på mina förhoppningar. Jag hoppas för mycket, tar saker för givet. Men vad fan ska jag göra åt det? En del skaffar kille på 3 röda sekunder, andra har inte lika lätt för det vill jag lova. Det är så jävla dystert att se alla jävla vår förälskelser redan när man själv är singel. Jag tror jag talar för mer än mig själv den här gången faktigst, men jag kommer säkert ändra mig imorgon.
Jag vill börja gymma desutom, så jag får muskler och snyggare former ( fasst jag kan ju börja med några former överhuvudtaget ). Men jag har inte råd till allt ni vet. När jag blir stor ska jag hur som helst flytta till utomlans till någon jävla snygg villa. Helst i new york eller liknande. Men jag menar.. hur stor är sannolikheten att min dröm går i uppfyllelse? Lägre än noll antar jag. Ja, såhär dystert känns det just nu.

26, måndag.

Grattis till Frida och Viktor som har varit ihop i 1,5 år idag. <3
Jag är både jätte glad och inte alls lika glad, fasst just nu känner jag mig rätt nere. Jag har legat och kollat på tv:n i en bra stund nu och ska nog snarast gå och fortsätta med det. Ikväll är det Gossip girl, det får man inte missa. Matte provet idag gick väll sådär, jag fastnade på en uppgift jag egentligen tror att jag kunde men jag hade så mycket annat att tänka på och jag var stressad. Annars gick det nog bra. Vi kollar på schindlers list i SO:n och den är grymmt bra, det är verkligen intressant att se hur det var för Judarna under andra världs kriget. Imorgon är det skola som vanligt, brukar vara en helt okej dag. Efter skolan så ska vi köpa Lars biljetter och gå till sigges för att köpa godis. Ska fråga Frida och Hanna om vi inte kan käka på donken också när vi ändå håller på :) Sen blir det nog hem till Fridolf en sväng. Tv:n kallar och sängen med för den delen. Puss♥

yes.

Du är konstig och så jävla cp störd. Jag ser dig, styr dig och blir alldeles rörd. Det finns tider då jag önskar att du aldrig kommit ut ur mamma, men det finns också tider då jag önskar att du ska vara kvar - att du stanna.
Du är olaglig och springer fram vid rött ljus som så många andra typer. Under glada dagar och sol så kan man inte annat än att klandra dig för att du är hyper. Du är inte helt klok och har nog tappat några hjärnceller på livsvägen, du har aldrig brytt dig om att koka och är inte speciellt matbenägen. Men om du nu ska stanna i mitt liv för evigt så får du fan ta och skärpa till dig för du är inte riktigt min grej, även fasst jag vet att du älskar mig. Ryggrads ont och kramp i hjärnan är inget du tycker om, det har jag vetat ända sedan du kom. Du gillar maten din mamma lagar om det inte är något alldeles konstigt men du äter inte din omega3. När du var mindre så trodde du faktigst inte på någon konstig magisk fe.. utan du trodde inte att det fanns några övernaturliga saker. Det ända du brydde dig om att äta till frukost var inte heller något annat än makaroner och mjuka kaker. Du har egentligen inte särskilt bra hand om djur eftersom att ditt marsvin vid namn saken dog. Men du är rätt bra ändå, fasst någon dag får jag förhoppningsvis nog. '

Jag tog mig en funderare, vem/vad är den/det jag älskar mest i hela världen? Vad är det jag inte kan vara utan?
Jag kom fram till att den ända jag älskar över allt annat är mig själv, för jag är ju trotts allt mitt liv. Så jag skrev en dikt till den jag älskar. När jag inser att jag älskar någon annan mer än mig.. ja, då måste den personen vara mitt nya liv.


Glöd.

Ljuvlig dag hittils, vårkänslorna flödar i hela kroppen ända från tårna och uppåt. Kanske inte så mycket längre men förut så vill jag lova att jag kände våren komma. I skolan var det varmt och man kunde gå till affären och handla plopp på rasten utan att ha jacka på sig. Vi var några stycken som blev så otroligt sugna på godis under rasten så vi traskade och köpte choklad :) Sedan hängde vi nere på commerce ett tag med söndrig choklad och glada miner. Lektionerna går väll inte direkt att klaga på. Mycket har gjort mig glad idag känner jag.
Det bästa med dagen :
* Härligt umgänge.
* Värkänslor.
* Endast 4 dagar i skolan till innan helgen.
* På Onsdag så ska vi beställa biljetter till Lars Winnerbäck i sommar :D
Idag så måste jag plugga på till matte provet imorgon också, kan bli lite jobbigt men det går nog.

Någon som vill hitta på något imorgon kanske? Slutar ju trotts allt 13.30 :)
image118   image117


ingen lugn da'

Hej på er människor. Jag sitter och kollar på melodifestivalen.. men det är ingen höjdare direkt. BWO var väll ganska bra iförsig men resten har inte varit bra än så länge. Mina systrar sitter här med mig också, det var längesedan jag träffade dem tillsammans.

Igår: Efter skolan åkte jag hem och sov i några timmar. Sedan kom min ena syster, min andra syster skulle komma vid 18.30 men kom 19.30 istället pågrund av att tåget fått strömavbrott och stannat. Vi åt mat tillsammans hemma hos mamma och sen var vi väll hemma här i Värsås runt 21, då var det strömavbrott i hela Värsås. Jag ringde både Prytz och Stefan på deras mobiler men fick inte tag på dem så jag ringde hem till Prytz, gick dit och träffade en del av hans släkt också. De satt och käkade pizza med tända ljus och skrattade. Det var en liten flicka där- prytz kusin.. hon var ganska "stor för sin ålder" när vi väl kom in på barnförbjudna ämnen. HAHHA, hur som helst så drog de några roliga historier och vi skrattade rätt rejält. Helt plötsligt gick strömmen igång efter 6 timmar eller vad det var. Prytz skulle visa nightfall men innan skulle madde kolla lite på internet. Då gick strömen igen, när hon gått bort från datorn kom den tillbaka. Hon kollade det hon skulle och vi kollade nightfall en stund, sen gick strömmen igen men kom tillbaka efter några sekunder. Vi gick ut och gick till mig, jag fick inte vara ute längre så jag stannade hemma och killarna fick gå.

Idag: Blev väckt tidigt vid 9 av pappa och så åkte vi in till stan vid 11. Vid 11.30 var vi vid valle-grillen och fixade lite. 12.30 kom det ungefär 30-40 pers, gammla de flesta. HAHAH, en del kunde till och med mitt namn, jag har typ träffat dem en gång förut. Hur som helst, jag och pappa fick sköta och dela ut protokollen. Sedan startade mötet och de babblade på om en massa, fattade inte hälften. Hur som helst så blev det mat klockan 14.00. Oh Jesus, jag tror aldrig att jag ätit så mycket. Det fanns 2 olika sorters kött,kyckling, potatisgratäng, meloner, jordgubbar, bröd osv. Jag trodde jag skulle spy, för mycket mat helt enkelt o.o Sedan snackades en massa mer. De talade om att medlemmarna i civilförsvaret ska få åka på kryssning-cinderella för 500:- :D Och vi ska få vara med på en stor övning, en riktig övning. Eller vi och vi.. men de som åker med. Jag kanske kan fjäska lite för pappa (A). Hur som helst så var det slut klockan 15.30 och då åkte vi vidare till ett 70-års kalas. Hah, mycket farande. Sen åkte vi till maxi , jag, min pappa och mina systrar :D Riktigt mysigt att gå med dem och handla. Har inte gjort så mycket mer idag. Var hemma vid 18.00, ska vara social med mina systrar nu :) puss♥

T.

Idag är en dag, som inte är någon speciell dag. Jag måste bara tillägga att jag är Hungrig med stort H. Men min mamma har lovat att hon snart kommer hem med en plopp till mig och så ska hon laga tacogratäng så snart är jag mätt :G Rätt soft skoldag idag ändå, men man blir otroligt trött och hungrig de två sista timmarna när vi har sy-slöjd. Engelska provet jag hade idag som jag inte tränat något till gick nog ganska bra skulle jag tro :) Jag ville testa hur mitt resultat blev om jag inte pluggade, så upp till bevis nu då. Hur som helst så fick jag VG+ på det muntliga nationella provet i Svenska :) Under håltimman mellan Svenskan och sy-slöjden så spelade vi Twist :D Mellan matsalen och caféterian så ja, vi fick många åskådare. Själv så var man nästan smidigast då, (skräll). Kul var det iallafall :) En dag kvar i skolan nu coh sedan helg. Siri är tyvärr sjuk så det blir ingen bio imorgon men vi tar det nog nästa vecka istället <3
Inatt skulle det vara månförmörkelse klockan 04.00 så jag trodde jag ställde klockan på 03.58, men det visade sig att mammas mobil klocka som jag ställde gick en timma före. Hur som helst så såg jag månen klockan 3 och då syndes endast halva av den hela månen. Jag ställde klockan på 04.00 också, men då var det så månligt så att man inte såg någon måne överhuvudtaget. Det var tydligen ganska många som hade varit uppe och kollat , synd att man inte såg något.
Nu kom mamma med ploppen och jag ska nog gå och kolla lite på tv tror jag :D hejsvejs.

L.

Tja, godeftermiddag, hallå. Idag har jag varit upp på vårat berg hela dagen och åkt skridskor. Jag kan erkänna att mina ben är stela som fiskpinnar pågrund av det just nu. Påtal om fiskpinnar, min mamma hade sagt att min låtsas pappa skulle köpa finska-pinnar iförrgår, han köpte världens största paket med fiskpinnar XD haha. 
Om ni vill se bilder från idag osv så kan ni kolla in min bilddagbok. Jag är ganska rejält trött nu också och skulle egentligen behöva lägga mig och sova lite. Men vilken sekund som helst så ska Louise komma hit, så jag hinner inte :) Imorgon är det.. Torsdag? Hyfsat soft dag men vi går till halv 4 + att vi har syslöjd i två timmar ._. Lite trrökk.
Nu kom Louise :D Ska sluta, hejdå :)


Godkväll är väll lämpligaste frasen för denna kväll skulle jag tro. Som sagt så kom Louise hit för ett tag sedan och vi satt vid datorn en stund, vilket inebär några timmar. Vi kollade en massa och pratade och hade så kul som vi brukar ha. Sedan gick vi till maxi som vanligt och Louise skulle självklart vara sådär jätte pinsam och tyckte att vi skulle sätta oss mitt i affären där det fanns lite små grejer för barn och ja, måla. Så där satt vi och målade en bild på Råttatouille. Jag råkade måla hela håret och ett öra mörkbrunt. Louise smakade på mat som hon var nära på att så utav :D Efter att vi köpt lite godis så traskade vi hem igen. Vi gick hem till henne för att hon skulle äta och som vanligt så är hennes mor jätte trevlig att prata med. Jag trivs alltid lika bra hos lille Louise <3 Sedan gick vi hem till mig igen och chattade med alla hennes vänner på msn och det kan jag lova, Louise känner alla ;D sen så kollade vi på jeperdy eftersom att Bert Karlsson och Markoolio var med, skit kul :D Bert kunde knappt något, eller så tryckte han fel. Sedan gick Louise hem, men dagen har varit underbar iallafall <3 Kärlek till Louise. 


U.

image113Det här inlägget skrev jag igår men det gick inte att ladda upp. Så jag lägger upp gårdagens blogg nu istället och skriver mer om denna dag senare ikväll.
För en gångs skull känner jag faktigst inte för att skriva blogg, men jag slänger in några rader här iallafall nu innan jag går och sover.
Min dag har varit underbar , lätt skoldag, underbart sälskap, bra eftermiddag.. och imorgon blir det ingen skola utan vi ska åka skridskor på berget hela dagen. Kan det bli bättre lixom? På Fredag ska jag och Siri förmodligen gå på bio om vi hittar någon bra och sedan ska jag sova över hos henne :) På lördag eftermiddag ska jag och pappa gå på någon lyx middag med civilförsvaraet och jag ska sitta och lyssna när de har möte osv. Men det blir nog en kul helg iallafall :) Jag älskar helger, de är alltid bäst. Och mina vänner är bäst, ta åt er :)

Vill du läsa mer text , kolla min bilddabok - hejhejbajskorv.bilddagboken.se

P.

Nu är dagen snart slut och jag är så jävla trött på alla människor som är så nedrans osociala och skit. Speciellt trött är jag på er som skryter om era jävla pojkvänner och ert jävla sex. Gå och skjut er :D . Uh, nej nu ska vi inte vara taskiga här. Så jävla deprimerad är jag inte, jag är faktigst rätt glad ändå. Har studat som en larv inför provet nu och kan det nog hyfsat. Sen blir det till att plugga till provet på Torsdag också - engelska.
Men sluta vara så osociala nu alla människor, så kanske jag slipper isolera mig från den här skiten.

S

Uh, idag känns inget speciellt lockande. Skolan gick väll bra men ah, jobbig. Nu är det bara att plugga på inför Historia provet om första och andra världskriget imorgon, jag känner mig helt slut redan. Jag har iallafall lite godis att äta på :G
För övrigt så suger den här dagen med fett stort S.

Rattata-

image109


Jag har slut på inlednings fraser. Fraser som hej, hallå, mors , känns så ur-tråkiga just idag och alla andra dagar också för den delen. Så idag tänker jag inte använda mig av någon fras, här med sätter jag punkt för det.
Imorgon börjar skolan igen, ursh. Plågsamt! Desutom har vi ett stort SO:prov på Tisdag och ett engelska prov på Torsdag. Men just för tillfället så längtar jag tills på Fredag för då ska jag och Siri eventuellt gå på bio och så ska jag sova hos henne sen :) Så kommer min syster från Skåne hem och jag ska vara i Värsås i helgen som vanligt.
Det känns väldigt lockande, men nu måste jag klara av skolveckan först innan jag ens kan tänka tanken. Hörs ♥

Grytas.

Haha, jag dör snart... skrattar för mycket atm. Jag och prytz har kul på msn och snackar trams. Bla : han skickade en låt till mig - Haruka Kanata..och ja, är det ingen mer än jag som läste det där som Hakuna matata så är det nog bara jag som är normal i denna värld. För det är ju faktigst skit likt XD Hur som helst, Prytz är pumba och jag är timon för timon är smart och Prytz är fet :D

Igår: Hm, nu är det dags att uppfriska minnet lite, vad hände igår? Jo just det.. jag snackade med killarna och vi träffades hos Prytz. Han själv satt och nördade framför datorn som vanligt medans jag försökte sansa mig och plugga lite. Men de gick inte speciellt bra att plugga när de påpekade alla fel som stod i min SO-bok osv. Mina chanser att lyckas i livet är nog inte speciellt stora trotts allt :) Hm, vi drog till affären för jag ville köpa godis, sedan gick vi till skolgråden och försökte kasta rockring men det blåste och var kallt. Så Stefan och Prytz kastade upp rockringarna på taket och vi gick hem till mig för att laga Tacos :G De gick rätt skit och jag var rätt sur på dem för ett tag eftersom att de inte gjorde som jag sa utan bara stökade till. Men det blev bra sen och ja maten blev jätte god. Melodifestivalen sög rätt hårt så vi satte oss vid datorn och kollade på klipp med Björn Gustavsson istället :) Sedan gick vi ut och traskade runt lite, balenserade och hoppade som galningar. Efter ett tag kom det en bil och typ skrämde livet av Stefan och Prytz, haha. Då kom Tobbe hem och vi gick till honom lite. Sen drog vi till Prytz och kollade på någon cp-film :D lol, den hette typ De 12 apornas armé, den var väll rätt bra men ganska långtråkig och jag hade skit ont i huvudet. Filmen var inte slut förens klockan kvart över 1 typ, efter det snackade vi lite i källaren. Eller de var mest de som snackade om WoW. Var väll hemma runt 2, somnade vid halv 3 och nu är jag tillbaka i Skövde, piss.

Detta sportlov har varit de bästa, så jävla bra :D

.

OKej, medans jag kommer ihåg det.
Vi gick från Prytz från en stund sen och gick runt lite i Värsås. Jag kände mig jagad av en pantburk av sorten cola. Annars så var ajg ganska konstig som vanligt. Men Prytz ägde oss alla som vanligt :D fan att jag inte var som honom. Aja, inget att göra ngt åt. nu ringde mamma igen. Blbla bla. Hon snackade lite med Stefan och Prytz ( min idol). Hur som helst så hade Prytz både mindre poäng än mig i ett kvinnlighets test och i ett manlighets test. Men nu ska jag snart äta en super god macka, sen ska vi dra ut lite igen. Fortsättning följer...



OKej... till "min" fortsättning nu då, jag ska för övrigt inte äta någon macka. Och ja som sagt... Prytz fick både mindre poäng på kvinlighetstestet och manlighetstestet vi gjorde precis. Hm, vi körde "datten" med en colaflaska och ja gled fram på knäna i nedförsbacken så jag skrapade upp knät och de fick bära mig i kungastol halva vägen hem. Nu är de piss off jobbiga så vi ska gå ut, ajöken från den något normalare människan här.



Godkväll. Ännu en fortsättning av dagen här nu då. Om inte redan någon människa har listat ut det så var det Prytz som fångatog min dator i första delen av denna text. Men det märks väll inte? Nej, absolut inte. Han skulle mörda mig om jag sa att det var han i första texten, i andra texten.... iallafall. Jag såg ett stjärnfall igår :D Precis innan jag halkade och skrapade upp knät, eller var det efter? No way att jag säger vad jag önskade mig :) Efter att vi hade varit hemma och gjort alla dessa test osv så gick vi till skolgården. Vi försökte klättra upp på taket men kom inte längre än upp för brandtrappan ( Eller jag och Stefan försökte, Prytz orkade inte men han skulle ju SJÄLVKLART kommit upp på taket om han skulle velat ) *hoooossstt* (a). Vi hittade ståltråd och man skulle nästan kunna tro att någon blivit dödad där i lilla färgglada huset men vi fann inget lik. Däremot fann jag två stycken rockringar . en grön och en röd . Det dröjde inte länge förens Stefan och Prytz hade var sin och jag noll.. skit tråkigt. Sen fick jag iallafall tillbaka min gröna och jag ägde skiten ut dom, jag lovar! Haaah, till mina smarta ideér ännu en gång då.  - Prickar du flagstången så att rockringen går runt över den så får du en 50 lapp, Prytz! Sa jag till honom, och det gällde ju även Stefan. Men de lyckades inte, de stod nog och försökte i 15-30 minuter utan att lyckas men Prytz var nära ett antal gånger. Sedan blev klockan 00.00 och vi skilde på oss. Min kvällsmat blev 2 kiwiar och sen somnade jag direkt.

Fredag, sos.

Mors kors :) Sitter här hos Prytz och kollar på medans han och Stefan nördar framför rayman på playstation. Vi åkte till stan imorse och jag fikade på princess med pappa, trevligt trevligt! Sedan var jag och Stefan smakråd till Prytz som köpte byxor på yap. Efter det gick vi runt på stan lite och kollade, jag tvingade dem att följa med mig in i en massa affärer ( mohahahahah ). Tur som vi hade så kom vi till stationen klockan 55 och ja .. vi läste att bussen skulle gå 55. Så vi fick springa till bussen och hann med den precis. Tur för oss det :D
Nu har vi kollat på Alvin och gänget som Stefan fixat på dvd, skit kul film vafan :D se den! Jag är för övrigt skit trött och tvingar snart killarna att hänga med mig ut för jag måste ha frisk luft.
Imorgon är det melodifestival igen och ja ska tvinga dem att äta laga/tacos med mig. De blir nog inte så svårt att tvinga dem till det, att få dem se på melodifestivalen kan bli värre.
På Måndag är det skola igen, fuck. Det vill man väll inte direkt tänka på, men om 4 veckor är det lov igen :D wosh!

Forts.

Min dag har inte kunnat bli mycket bättre. :) Jag var som sagt hos tandläkaren och de sa inget negativt. Själva tandsköterskan var jätte schysst och hon tyckte att jag sköter mina tänder bra. Sedan efter tandläkaren stack jag hem en stund till mamma för att käka, mums mat. Sedan blev jag hem skjussad till Värsås och då kom Stefan och Prytz. Vi gjorde en tårta... eller ja, allt var kaos. Prytz åt upp en hel del av de vi skulle dekorera med och Stefan kom på iden att blöta ner hela tårtan så att den klibbade fast sig i tallriken XD - smarta pojkar
Prytz hade ryck som vanligt och han fick oss att skratta så att vi låg dubbelvikta av skratt, Stefan med. Sedan mitt i allt plingar de på dörren och Prytz och Stefan rusar iväg och gömmer sig.. fråga mig inte varför. Men då kom Madde och ville vara med hur som helst :D Sedan tog vi oss till Prytz... prytz tog tårtan och SPRANG hela vägen med oss kutandes efter... vi ville ju inte att han skulle tappa tårtan. Hm, sen åt vi tårta och kollade på tv:n och sen blev det datorn en stund. Sen blev klockan 00.00 och då vågade jag inte vara kvar längre för man vet aldrig vad de hittar på så sent. Haha, nej men vi var tvugna att gå.
Imorgon ska jag in till stan och fika med pappa, sen ska jag vara smakråd åt Prytz som ska köpa byxor och så kommer han och Stefan få hänga med mig in i en massa klädaffärer. Ska nog bli kul, mohhahaha. :)

Happy valentin'

Happy valentin'

Åh, idag är det alla hjärtans dag. Bra för vissa, inte för andra. Men min dag har startat riktigt bra ändå på något vis. Jag åkte in till stan för att försöka byta mina skor som är en aning försmå men det funkade inte, så jag får fortsätta att gå i dem och om jag får för ont i fötterna så får jag la slänga dem :) När vi parkerade bilen så fick jag iallafall syn på en Frida Larsson och en Hanna Persson som gick ifrån stan så jag sprang i fatt dem. Jag fick springa och springa och springa och tillslut kom jag ifatt dem. De hann vända sig om innan jag var framme och skrek till, haha de blev jätte rädda. Men det var trevligt att prata med dessa flickor en stund iallafall. De hade tydligen haft trevligt på bogrens igår :) Sedan var jag tvungen att rusa igen. Och ja, det finns inte så mycket mer att säga. Om 40 minuter ska jag vara hos tandläkaren så jag får väll åka nu. Önska mig lycka till. Jag drömde faktigst att jag tappade 2 tänder inatt, det kan inte vara bra. Haha, jag kommer säkert ha 2 hål minst. Då kommer det kännas jätte bra att baka tårta och frossa på den ikväll menar jag, när jag vart hos tandläkaren och allt.
Hur som helst så hoppas jag att alla människor får en bra alla hjärtans dag med många hjärtan. Själv fick jag ett alla-hjärtans-dag-brev idag med 100:- i utav min släkt, mysigt mysigt. Alla har inte haft en riktigt lika bra dag som jag hittils idag har jag förstått tyvärr iallafall, men det löser sig nog hoppas jag. Happy valentin ♥

382404-104

befriad?

Godkväll alla softnissar, datanördar och iqfyllon... ja på tal om iq så gjorde jag precis ett iq test på tom hjärna. Jag fick 105 vilket nog var bra för mitt nattliga tillstånd. Nog vet jag inte om det stämmer så bra men testa ni. Ni kanske blir förvånade över hur smarta ni egentligen är.. eller inte :) Testa här! 
Nej nu är det deags för mig att sova, jag har huvudverk och borde faktigst sovit istället för att ta en promenad och sitta här vid burken. Imorgon ska jag minsann vakna upp och vara glad, det är mitt mål för morgon dagen. Godnatt ♥

Lost.

Det finns inte mycket att säga om dagen, den har varit väldigt bra iallafall. Jag gick inte upp förens vid 2 vilket var väldigt skönt. Jag måste påstå att jag har spelat för mycket Guild Wars idag också, det börjar bli lite trist att det bara är killar som spelar det typ. Men vad kan man begära egentligen, det är ju inget tjej spel direkt. Seriestart för Lost idag för övrigt, underbart har saknat det as hell :D Stefan kom hit runt 8 och kollade på det med mig. Han hade lite att snacka om och ja... jag har väldigt bra vänner här i Värsås helt enkelt.

Imorgon är det alla <3´s dag vilket inte är så jätte glädjande men jag hoppas att det blir en bra dag iallafall. Det lär ju bli en bra dag för er lyckligt lottade med pojkvän/flickvän iallafall.. Och för er som hoppas på mirakel , lycka till ♥

Kyligt.

Otroligt, hur annorlunda världen blir för varje steg man tar. Det verkar inte finnas ett nattligt beteende hos någon mänsklig varelse i hela denna by nästan. Jag kan svära på att medans jag gick så körde inte en enda bil på vägen. Jag såg inte vägen hela tiden då jag gick, men jag lovar.. om det skulle kört en bil där så skulle jag hört det. Om man jämför det här med en ljus dag så är det som jing och jang. Inte en människa såg jag, knappt ett enda lysande fönster och det enda ljud jag hörde var fåglarnas och mina egna tankar. Jag kan inte påstå att jag kan tänka på så mycket annat än just känslan i en sådan situation, men några tankar finns det. Värsås är en ganska svart by på kvällarna, det finns inte många lampor som funkar och funkar de så sitter de på fel ställen. För en mörkrädd person skulle det nog vara ett helvete. Tillbaka till ämnet - Har ni någon gång försökt att ta er fram längs en hel gång med prasselplast utan att göra minsta ljud ifrån er? Då kan ni tänka er hur det kändes att gå i en by utan ljud med ett par nya skor på gruset nedanför mitt hus. Det går inte att gå tyst hur man än bär sig åt. Jag kan inte påstå att det lät speciellt mycket att gå på gruset, men sen när man kom till asfalten lät det som att jag var en häst med nyaskodda hovar. Kylan fick mig att bita mig i kinden ett antal gånger eftersom att jag struntade i både vantar och halsduk. Jag visste att jag skulle bli varm av att inte tänka på något, men jag blev också varm när jag gick förbi kyrkogården. Flera ljus stod brevid en del gravar och det fick mig att undra hur länge de hade varit tända. Tillbaka till ämnet - Har ni någon gång varit med om att när ni gör något ur konstigt så står det ett gäng med pansionerade gamlingar och kollar på er bakom gardinerna från hus lite överallt? Jag har nog varit med om något liknande ett tjogotal gånger, men en sånn här kväll är det nog ändå värst. Jag undrar hur många tanter och farbröder som såg mig denna gång genom fönstret på andra våning? Undrar hur fort de reagerar och vad de tänker, - ojdå, här kommer det en tjej i klänning med vita skinande skor. Vad gör den lille tösen ute klockan 23 en kväll som denna och varför ser hon sig om? Jo, det stämmer. Jag ser mig alltid om när jag går någonstans, jag vill vara säker på att ingen följer mig, att ingen ser vart jag går, jag vill vara säker på att mina fotsteg inte följs av någon annan och jag vill se min omgivning från alla olika sorters vinklar. Att se ett ställe från en vinkel och sedan byta till en annan framkallar andra sinnen. Om man är ute, ensam en kväll som denna och sedan kommer in och känner hur kinderna hettar till av väderomslaget så förstår man att det inte bara finns en sida av livet.

Nattliv.

Nej nu tycker jag att det passar väldigt bra med en kvällspromenad , se hur nattlivet är i Värsås. Vart alla djur festar och vart gamlingarna sitter och ruttnar. Vilken underbar kväll,

Stadendagen.

Jag vaknade upp till en ny dag denna dag också, som jag har gjort i de senaste 15-16 åren. Klockan 12 åkte pappa, jag och Stefan in till stan. Jag köpte ett par nya skor ( som förövrigt är ganska så små, men jag får stå ut ). Vi var runt lite överallt och sedan åt vi på donken vid mig. Efter det gick vi upp och köpte presenter till Andrea på maxi som jag sedan slog in hemma hos mig. Klockan 16.15 var vi nere på stan igen och mötte Prytz på rece eftersom att han hade klippt sig och inte kunde komma tidigare. Prytz ville inte ta en buss upp till Andrea så vi fick gå, jag hade ingen mössa och det var svinkallt. När vi kom upp så överaskade vi Andrea, eftersom att hon knappt hade någon aning om att vi skulle komma. Hon blev mycket glad för våra presenter, eller det verkade så iallafall. Hon trodde inte att det var jag som dekorerat blomman så fint, lite små kul sådär :) Jag hittade GTA och bad att vi skulle spela. Vi gick ner och väntade medans vi kollade på PUNK'D osv. Efter ett tag så fick vi igång playstationet och jag fick spela ... woho. Eller, spela och spela ... efter att jag sprungit runt i 5 minuter så kom Niclas och skulle spela. Sen helt vips så bytte de spel till Guitar hero och ja, det sög jag på :D Fasst det gick lite bättre med Prytz hjälp. Hur som helst, under tiden hade Andrea börjat baka kladdkaka som smakade näst intill ljuvligt när den var klar. Vi åt och ja, sen åkte vi hem till lilla Värsås igen. Well, någon annans lycka blir någon annans nederlag, men jag har haft en bra dag iallafall. Kunde mått bättre just nu, men..

image110image111

Stefan och en blomma, hahaha.

Lullaby,

Godkväll människor, snart är det en ny dag med nya överaskningar. För några timmar sedan så kom jag hem från killarna efter allt. Vi såg på saw 3 som sagt och jag tycker faktigst att alla saw-filmerna är något konstiga. De stiger mig helt enkelt från vettet faktigst. Men ja, de är bra :) Jag har tur att jag inte är mörkrädd och så, då skulle det nog inte varit så lätt att somna inatt trotts allt. Men nu sitter jag här ensam hemma själv och borde nog gå och ta mig en macka.
- Jag känner mig otroligt sugen på nudlar men det får nog bli till frukost imorgon istället :) Jag måste ju faktigst upp ganska tidigt eftersom att, ja.. jag berättar mer imorgon kväll skulle jag tro.
- Mina händer är för övrigt kalla som is, jag tror att jag har ytterst dålig blodcirkulation eftersom att jag alltid har kalla händer och jag hatar det. Men nu ska vi inte snacka negativa saker här, livet är ju trotts allt väldigt bra just nu. Jag känner mig glad, riktigt glad. Inte riktigt så glad som jag var imorse men det kan ju faktigst bero på att jag nästan dog av överskottsenergi då. Jag sprang ett antal varv runt i trädgården i endast strumpor och jag kan lova att det var blött. Jag tror att livet steg mig lite åt sidan faktigst. Om cirka 30 minuter fyller lilla Andrea år :) Grattis till en bra vän, <3 och godnatt till er människor. ♥

Sweeney todd.

Ursh, det är kallt ute. Stefan kom hit för några timmar sedan och så väntade vi på prytz, när han kom så satte vi oss vid tv:n och såg på Sweeney todd som ännu inte har kommit ut på bio :) Riktigt bra var den faktigst, men lite långtråkig så jag satt och höll på med annat samtidigt. Kollade på gamla kort och så. Hur som helst så var det annorlunda att se Jonny Depp i en musikal film, men han var bra. Tyvärr så var filmen ganska sorlig, men vem tycker inte att sorliga filmer är bra trotts allt?
Killarna har gått hem för att äta och jag funderar på att ta mig något jag med, sen vill de att vi ska se på Saw 3 så det ska vi nog göra. Det är lite trist att bara kolla på film hela tiden men det blir nog inte bara film. 
Imorgon har vi nog det mesta planerat, det blir en körig dag och Prytz löpte amok på mig och Stefan idag tack vare det. Hur som helst, vi får se hur morgon dagen blir. Nu ska jag äta något, :) 
image107image106
lycka över att äntligen ha lov.

Godmorgon på er med,

Kanske är det dagens rytm att börja dagen med en macka med nutella och loka. Kanske är det även dagens rytm att sluta med dessa läckerheter. Kanske är det en del av dagen att bara stirra ut i intet utanför mitt fönster klockan 01.03 på natten i hopp om något sorts liv. Kanske är detta även livet. Livet kanske är att ligga på golvet med fötterna upp i luften och sedan gå upp i brygga, sitta på olika knepiga sätt varje gång. Eller kanske är livet tråkigt så att man knappt vågar sitta ner. Välj din ställning,
 
Som ni ser har min dag/kväll/natt/morgon varit mycket rogivande. Kan även lägga till att jag såg på två filmer igår . Någon film som hette stealt, skulle jag tro. Sedan slog jag över och såg på just my luck. Efter dens slut klockan 00.40 var jag ensam i mitt hus och det kändes som om jag svävade i en mycket konstig oturs-bubbla. Filmer påverkar verkligen mig ibland. Hur som helst, efter slutet av den var världen allt för mycket på lut och jag var nära att hoppa ut genom mitt då fönster och landa 1 meter ner på marken, men jag valde att öppna fönster och somna i min allt för omvända säng.

Melodifestival.

Så, starten har gått för melodifestivalen 2008 - vad tycker du?
Själv tycker jag att det var rätt kasst, men E-type och pudlarna var väll ganska bra sådär och ja, alla var ju inte helt kassa. Min mamma sitter fortfarande och skryter om att hennes idol var med.. han ur vikingarna. Haha, men han var väll inte sådär skit dålig han heller.
♥ Oh, men han som sjung lullaby var ju iallafall lite sådär små snygg och ung såg han ut att vara också. Nu är det väll bara och vänta då, rösta rösta rösta ( åt mig också eftersom att jag inte tänker göra det ) !

Götet dan.

Götet dan.

Nu har jag sånn där riktig träningsvärk i kroppen känner jag, från i går skulle jag tro. Mina muskler ömmar och jag vill helst sitta still. Jag har iallafall varit i Göteborg idag nu då, yej. Kollade in hur syrrans lägenhet såg ut och så, jätte fin verkligen, helt i min smak också. Väl där så kollade jag och hunden Molli mest på barnpogrammen på tv. Jag var trött efter bilresan så jag somnade nästan i den där urmysiga soffan hon har köpt. Lite onödigt att min mamma väkte mig runt 8 imorse, kanske. Men det var det värt för att få träffa syrran :) Snart ska jag minsann sätta mig framför tv:n , se på melodifestivalen, äta nudlar och sedan se på grabben i graven brevid antar jag. Men först blir det till att leka lite i Photoshop.

      

    

bilder från dagen, crazy som man vill ha det. Avundsjuk på syrrans nya place.

runt 22.

22.41 - Mobba mig inte för att jag är mer retard än du, du är glömsk.

Gw, och så vidare.

För er noobs som inte vet vad Guild Wars är så tänkte jag iallafall visa en bild på min gubbe. För jag vet att ni så jätte gärna vill se henne. Min kära vän heter Lockzit Lee ( visst är jag underbart bra på att komma på namn, skräll ).
En dam i sina bästa år, nejmän. Hon är uppe i lvl 20, vilket är max lvl för guild wars. Men ja, som alla säger så tar inte spelet slut för man är uppe på den nivån.
Ojojoj, haha. Jag fick precis ett samtal från Niclas, Andrea´s bror. Eftersom att de tydligen har fått för sig att jag vet vad jag ska köpa till Andrea i födelsedags present. De tyckte jag var väldigt avslöjande. Men jag lovar, jag har inte tänkt något :D

Nej, åter till GW. Man slåss, man stirder, inte på det sättet som ni kanske tänker på men. Och man har skills, olika magier kan man väll säga, och sen har man skillpoints, och en jävla bag med en massa saker, och du kan välja mellan att vara ranger, warior, monk, asassin osv. Själv är jag Asassin/Ranger , men fråga mig inte hur jag blev båda två för det vet jag inte.
Fråga mig ingenting om själva spelet heller för den delen, för jag kan inte ett skit. Nej, men jag är nybörjare så det skriker om det. Men jag ska bli bättre, jag ska bli bäst! ( ursäkta men självförtroende till 100% här då!). Nej , men jag ska bli bättre än jag är nu och sen ska jag döda..... men först ska jag sova. Natti ♥

Min gubbe är retard, lila och röd (Y) (det gillar inte Andrea, det slår jag vad om XD). Oh, jag är mobbad!

- marmelad kula.

Jag satt precis vid tv:n ( eftersom att man faktigst vanligtvis sitter ner framför tv:n ) och kollade på Hjälp! Med min mor och min låtsas pappa. Roligaste kommentaren måste nog ändå vart.
- JAAAAAAAA!  Jävla marmelad kula. oh, jag brast i skratt.
Hur som helst, ( blir en väldigt mycket helst på den här bloggen). Lisa har skaffat blogg :D Ytterst mysigt kommer det nog bli att läsa om hennes dagar skulle jag tro :) Besök Lisas blogg här!
Det är minsann Andrea´s och Niclas födelsedag på Tisdag :) Ganska trevligt det också minsann.
Jag har faktigst varit duktig och pluggat lite SO under min kväll här hemma i min lägenhet på tredje våning. ( Som inte är min , men man kan ju låtsass ) Och ja, om några timmar sitter jag i en bil påväg till min syster i Göteborg som sagt. Jag hade en sånn stor lust att teckna något precis för någon timme sen men den känslan försvann, helt bortblåst. Lite sorligt sådär kanske. Hoppas ni får en bra resterande kväll , själv ska jag snart sova.

Res med E.

Det är helt sannslöst hur trött jag är, hor fort tiden går när man sover och vad ner drogad man känner sig efter att inte ha rört på kroppen inom en timme. Jag kanske borde legat kvar i sängen trotts allt, för just nu minns jag inte varför jag orkade mig upp ur den. 
Under bilden idag då jag och Elin, tillsammans med en till försökte arbeta kom vi på det perfekta namnet till vårar "resebolag" , det är nämligen så att vi håller på med ett arbete i skolan och vi kreativa personer (heh) har valt ämnet resebolag. Så då kom vi då på att vi skulle döpa bolaget till "Res med E", är det inte underbart?
För övritgt just nu känner jag riktigt för att ha en såndär riktigt slö kväll, äta lite godis, kolla en film och kanske tända lite rökelse. Men inom loppet av en halvtimme med en rökelse i mitt rum så finns det knappt någon mänsklig lukt kvar utan det ända man sitter och inhalerar är marsianernas önskan om regn.
Tanken om att vi faktigst har börjat lovet nu känns inte riktigt rimlig, den känns lite urtvättad. Jag börjar tro att det här lovet kommer gå snabbt som gatan, men om det nu ska gå så jävla fort fram..så vill jag nog ha mitt godis först.

För övrigt så vill jag tipsa om en väldigt kul bloggare, hon borde vinna pris för sin kreativitet och sitt glada humör- som hon alltid verkar gå och bära på.
Ida - Klicka här för att komma till hennes blogg ♥ 

Fool.

God eftermiddag flickor och pojkar. Må hända att ni är lika trötta som jag är just nu? Skolan har varit näst intill felfri idag skulle jag nog vilja säga. Under fjärde lektionen hade vi vårat sista nationella prov i Svenska, den muntliga delen. Det gick faktigst jätte bra och jag är nöjd. Under idrotten sen hade vi mångkamp och förtillfället känns mina armar som spagetti. Jag är nöjd över vad jag presterade på idrotten, även ifall det inte var mycket. Längdhoppet och tre-stegen gick iallafall bra. Jag hoppade 6.10 på tre-steget vilket jag förmodar är rekord för mig. Hur som helst, en mycket bra dag och gud såå sköönnt med lov nu! Så jävla trist att jag ska till tandläkaren klockan 16 på torsdag bara, alla-<3´s-dag lixom. Men äsch, händer väll inget speciellt kul då ändå. Hur som helst så åker jag till Göteborg för att hälsa på min syster imorgon, hon har precis flyttat till en ny lägenhet och jag måste lixom kolla läget lite :) Sen åker jag till Värsås på antingen Lördag eller Söndag, we will se. Kommer väll spendera i stort sett hela lovet där skulle jag tro :) Sedan veckan efter lovet så blir det fullt upp med skolan. På Tisdagen så har jag So-prov som jag måste plugga som fan till eftersom att de är om krigen och tuuuseeenn sider att läsa, typ. Sedan så är det frilufsdag på onsdagen och på torsdagen så har jag Engelska prov på Torsdagen. suck, men det är en vecka kvar och jag tänker inte tänka mer på det nu. För just nu är jag trött, funderar på att gå och lägga mig lite. Natt,

Torsdags uppmuntran.

OMG, jag är hyper. Hyper, syper, dyper... hyper. Jag kan börja med att berätta min lilla dag för dig.  

8.00. Försenad men ändå inte som jag var så hann jag inte upp till skåpet innan lektionen började så jag fick direkt gå till klassrum 119 med kläder på. Där satt alla redan berädda för det nationella provet.
10.00. Jag satt och knaprade upp det sista av min lilla chokladboll jag haft med mig tillsammans med en damsugare och ramlösa. Några minuter innan klockan slog tio blev jag till min lycka klar med mitt arbete. Jag skrev för övrigt med punkt 3 som rubrik " Rädda vår jord!" och ifall jag har rätt så gjorde jag ett misstag. När klockan slog tio fick vi gå och våran två timmars håltimma började. Jag och Frida stötte på Viktor, Broberg, Lisa och Hanna och slog oss ned i vårt fina biblotek. hah. Jag, Lisa, Broberg och Viktor körde "röda vantar", men mina händer klarade sig inte länge vill jag lova. Efter några slag var handen illröd och jag har nu mer ett blåmärke under tummen, trelvigt! Vi gick till Sleipner och kollade när killarna spelade hockey på xbox.
11.45. Svenska lektion - läsa bok.
12.35. Håltimma - Ligga och prata privat med Frida i biblan, mysigt värre :)
13.30. Tydligen 5 minuter sen till syslöjden med Frida. Det blev till att brodera vidare på min påskduk sen förra påsken som jag ännu inte är klar med ( lyckat Ellinor ) . Vi pratade om allt mellan mjölkpaket till konstiga misstolkningar, som vanligt alltså.
15.25. Oh, ljuva slut på skoldagen. Louise fann jag vid våra skåp och vi gick tillsammans till stan. Efter ett 10 tal affärer och en massa snack så kan jag ju inte mindre än påstå att jag var trött men ändå på über humör. Louise var helt slut och ville hem så fort som möjligt.
17.15. Väl hemma så klämde jag i mig ett winerbröd innan jag gick till Louise ännu en gång och vi försvann upp till Maxi.
17.50. Hemma igen efter att ha sagt hejdå till Louise, en mycket trevlig dag med shopping!

Dagens inköp blev allt mellan himmel och jord, men billigt billigt ( som parlinotomtarna skulle säga )
image90image91


Bilden nummer one.                                                               Bilden nummer two.
Tröja - Gina Tricot - 29:-                                                          Långärmad tröja - HM - 49.50:-
Scarf - Kappahl - 15:-                                                              T-shirt - HM - 40:-
T-shirt - HM - 40:-                                                                    Halsband - Kappahl - 29:-
                                                                                                 Örhängen ( inte speciellt synliga ) - Kappahl - 29:-

Kvällsnyhet.

Nyhet och nyhet, mitt liv är en nyhet för mig :) Jag har iallafall gjort om min blogg som ni kanske har märkt? Inte ni som aldrig varit här förut kanske men ja, ni stammisar. Välkommna till er som aldrig varit här förut. Eller Welcome , om jag ska vara lite internationell. Nåväl hoppas ni gillar bloggens nya utseende iallafall. Jag ska försöka lägga in lite fler bilder så småning om. ♥

Krank.

Det känns skönt att kunna säga att när ni jobbade som flitigast i skolan idag så sov jag, när jag var som hungrigast så åt jag pizza och när ni var som sugnast på något från caféterian så bakade jag kladdkaka.
Fasst jag snorade ganska mycket mer än er också skulle jag tro och jag missade en del lektioner. Fasst det där med idrott och Tyska gillar jag inte ändå, lite synd bara att kladdkakan blev hård som sten. Det blir den alltid när jag bakar, varför? Antingen suger jag väldigt hårt eller så är det något fel. Till min förtjusning när jag loggade in på GW i morse så såg jag att Prytz också var sjuk faktigst. Så jag hjälpte hans monk lite på traven. Imorgon så är det ännu ett nationellt prov då, vi ska sitta och skriva fråns klockan 8.00-10.30 som max och vi får ha med oss något att äta. Vilket förmodligen innebär - kakor och dricka för min del. Efter det har vi en svenska lektion, ( känns lite dumt att ha nästan 4 timmars svenska imorgon ) , men sedan har vi bara syslöjd kvar och sedan slutar vi. Men den där 2 timmars syslöjds lektionen skulle de gärna kunna skippat tycker jag. Hur som helst så ska jag nog gå på stan med Louise sedan efter skolan också så är det någon som är sugen på att shoppa, häng med. Men vi ska ändå bara kolla på skor tror jag eftersom att båda är i behov av det. Sedan under Fredagen så blir det ännu en skoldag vilket inte känns speciellt glädjande men efter den dagen så är det ju trotts allt lov, Sportlov.

Snösnuva.

Nej nu har jag nördat mig för mycket med Guild Wars idag igen, jag måste sluta. Men det får jag inte XD . Nej, jag ska fortsätta, jag ska bli bäst! ( Lol , jag suger ). Såg på Gossip Girl ganska så nyss, lite överdrivet kanske men jag gillar det. Så är det något serie ni ska följa, följ det ( och Lost som börjar igen den 13:e Februari ). Jag kan inte sluta nysa och jag snuvar värre än en tre åring i en snö driva. Så jag funderar på att stanna hemma från skolan imorgon, vi får se hur jag mår när jag vaknar. Mamma tillåter mig iallafall inte att vara uppe längre nu med linser i, så jag går och vilar. Godnatt människor ♥ 

Tisdag.

Varelser, invalider, du och jag. Hej på er ( bort se från det faktum att jag faktigst lät som någon psykad lärare där nu ). Jag kom hem från skolan för 1,5 timme sedan. Förstår ni? Jag fick sluta klockan 13.00 denna underbara dag. Morgonen började med ett nationellt prov i Svenska, gick väll helt okej skulle jag vilja säga och så slapp vi ju både svenskan och matten :) Sedan hade vi SO där vi kollade på någon hyfsat bra film om 2:a världs kriget, efter det en lektion med fysik och film där med. Sedan hade vi då prov i Fysik som väll inte gick sådär jätte toppen men. Efter det fick vi faktigst gå hem. Mycket tur det. Så ni sitter jag här med glass runt munnen och borde nog gå och häma ett glas vatten. För faktum är att jag är ytterst törstig.  puss♥ 

Glad varelse.

Burr, mjölk är något av det kallaste nu när det är snö ute. Men med kakor till så kan jag lixom inte tacka nej. Finska pinnar - fina fisken. Skolan idag var simpel, lätt som en plätt. Men Frida är tydligen hemma med maginfluensa. Jag fick höra det av skvallerbyttan Viktor i morse, min humör sjönk ._. Men dagen artade sig iallafall och blev väldigt bra tillslut :) Imorgon ska vi göra ett av de tre nationellaproven i Svenska också. Det kommer nog gå bra, det verkar vara ganska simpelt, och vi missar två lektioner. Sedan har vi ett Fysik prov också sista lektionen tyvärr, men det fixar sig det också. Min helg har för övrigt varit ganska så väldigt konstig och bra.

Fredag:  Åkte till Värsås och hamnade framför datorn med Guild Wars tills klockan var runt 8. Då drog jag till Prytzen som även han satt vid GW, sedan kom Stefan. Prytz hade näst intill damp. Han slog huvudet i sin madrass ett antal gånger, skrattade som om han vore hög och la sig på golvet och kröp fram som en mask. Jag vet inte vad det var med honom men helt cp var han iallafall. Hahaha, visst alla var väll lite trötta men Prytz var helt über. Stefan och jag kunde inte göra annat än att se på när han lekte cirkus. När han hade lugnat sig lite så pratade vi om allt mellan himmel och jord, jätte mysigt. Det känns som att vi kan prata om väldigt mycket, bara sitta och inte göra något mer än att prata lixom. Skit skönt faktigst. Klockan blev sent och jag gick hem.


[Prytzen fick fnatt ute i snön, galen filur]

Lördag:  Pappa drog upp mig klockan 10 och vi tog bilen till Tidaholm där pappa skulle köpa lite grejer i någon spisbutik. Det började snöa jätte mycket och det var mysigt att sitta varm i bilen och bara kolla ut. Man kunde inte se många meter utan allt var precis vitt - "jag ser ljuset". På vägen hem stannade vi upp hos pappa kompis för att fika, trevligt. Sedan tog vi bilen hem till lilla Värsås igen. Klockan blev runt 18 och Stefan och Prytzen annlände hemma hos mig. Vi bestämde ( eller jag bestämde ) att vi skulle åka och köpa Pizza :G Så pappa var snäll och skjussade oss till Tibro. Vi drog in på affären och köpte lite godis och så, kakor ( som frukost, haha ). Vi hämtade maten och åkte hem igen i halkan. Medans vi käkade maten hemma hos mig så kollade vi på Göta Kanal 2 och pratade. Vi orkade inte kolla klart på hela filmen så vi drog hem till Prytz, där vi hyrde en film istället (Y) . Saw 2, eftersom att vi sett 1:an förut och jag och Stefan har ju sett 4:an också. Så vi släckte ner och satt i Prytz källare med en massa godis, ( som jag inte orkade äta utav eftersom att jag var hemskt mätt av pizzan ). Filmen var riktigt bra, men jag fattade inte slutet. Inte förens Prytz och Stefan hade förklarat för mig iallafall, sjukt slut ju. Jag tycker fortfarande att 4:an är bäst :) Efter filmen började vi snacka en del igen, om allt möjligt. Har varit en pratglad helg om man säger så och de känns skönt att kunna prata med dem. Även iallafall de är killar. Klockan drog sig mot 01 och jag drog mig hemmåt till mitt älskade hus i snön.


Söndag:  Morgon, jag vaknade av droppande regn av snön på taket, allt hade börjat smälta till slask. Från att somna i 1 dm snö till att vakna upp i gräset. Blir ni förvånade om jag säger att jag faktigst satt lite vid datorn denna dag med och spelade Guild Wars? Jag kom ju faktigst upp i lvl 20 under helgen, max leveln, men än finns det mycket att göra, MYCKET. Jag la märke till att jag spelat 40 timmar de senaste 7 dagarna också, vilket innebär att jag spelat bort ungefär 2 hela jävla dagar. ( LOL ) Hur som helst, Prytz loggade in och vi lekte kurragömma på spelet XD hahaha, jag hade världens bästa gömställe jag lovar (fasst det tyckte in han) , hur som helst så hittade jag knappt han. Men tillslut så :) Hm, sen när vi upptäckte att Stefan vaknat så bestämde vi att vi skulle träffas hos Prytzen. Så jag tog mig dit.
Lite senare gick vi hem till mig, där Prytz lyckades skrämma livet ur mig XD. De lekte typ monster eller något så jag stängde in mig i mitt rum. När de inte lyckades att få ut mig så slutade det med att de gick hem. HAHAH XD , lite senare fick jag sms och de frågade om jag inte skulle komma till dem. Efter många om och men gick jag till Prytz igen och så gick vi till affären. Stefan gick hem , men jag och Prytz gick till han och käkade nudlar , hahah! Sen drog jag hem till Skövde igen. Alltid lika trist att åka ifrån Värsås, men nu är det inte långt kvar till sportlovet.

Fredag - 17.21

Insnöat, ruggigt, hemskt, blött, fult, tråkigt, iqbefriat, maximalt egoistiskt, grummligt, kuggat, äckligt, hatfullt, opersonligt, grovt, sjukt och helt enormt jätte läskigt.
Beskriver dessa ord min dag? NEJ.
Min dag har varit helt så att säga tvärtom :) Helt okej , glad, fin, mjuk, trolig, relativ roligt dag faktigst. Det började till alla 9G´s glädje med en inställd SO-lektion. Så timmen innan klockan blev lektion satt jag och Frida m.m i biblotektes hippe-soffa och softade. - sa jag satt, jag menade låg, nästan sov till och med?. Under denna stund föll det sig att jag och Frida bytte skor, av ren känsla för skobyte. Ytterst trevligt och sköna skor. 
Efter dessa nyttiga minuter så startade vi lektions timmarna med bild. Där det inte hände speciellt mycket, 
På språket senare var det ganska soft ändå och svenskan efter detta rusade förbi då vi läste. - och pratade om NP.
Oliver och Andreas hade sin ledaruppg. för oss på idrotten sedan, innebandy. Vilket innebar självmål för min del då jag tydligen var i andra tankar. Hah, klockrenaste under dagen ( speciellt när jag såg Julias min och insåg att det faktigst var fel mål ).
Min snälla mamma kom senare för att hämta upp mig och väl hemma blev det till att packa och åka till Värsås. Där jag nu befinner mig. Imorgon kanske, kanske, kanske det blir återträff med volvokursen på benidorm och pizza :G Men det är inte riktigt säkert än, let´s see :) ( eller let´s dance som även den är en trevlig fras )    

 
Som ni ser hittade jag en gammal bild ( sakletare som jag är ) på mig och en vän när vi var .. ja, låt oss säga små. Jag skämms för mitt klädval då jag var unge och hoppas jag åtminstonde klär mig en gnutta bättre nu. Vi är på Borås Djurpark och året är 2004, vilket innebär att jag måste varit ca 12 år. ( herregud )

RSS 2.0